TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Acorelle Royale - Karvanpoistovaha

Acorelle Royale - Karvanpoistovaha

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: ACO006

Brändi: Acorelle

Royale-vaha karvanpoistoon kotona. Hellävarainen, 100 % luonnollinen Royale-vaha on suunniteltu käytettäväksi kasvoille, kainaloille ja bikinirajoille.

Koko 100 g

(10,90 €/kpl, 109 €/kg)

 

Sertifikaatit:

Karvanpoistovaha kainaloille, bikinirajoille ja kasvoille

Tämä Cosmebio-sertifioitu, mehiläisvahaa ja valkoliljauutetta sisältävä vaha ei vaadi lainkaan liuskoja! Se on suunniteltu täydelliseen ihokarvanpoistoon kainaloista, bikinirajasta ja kasvoilta. Pakkaus sisältää 100g vahaa, puisen spaattelin sekä englanninkielisen käyttöohjeen (suomeksi käyttöohjeet pakkauksen kyljessä). Vaha on hellävarainen herkimmillekin ihoalueille.

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.
Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.

2 Arvostelu(a) "Acorelle Royale - Karvanpoistovaha"

  1. Lämmitys

    kirjoittanut Terhi pvm 02 Mon, 2019

    Lämmitys ei mennyt ihan ohjeiden mukaan. Aika oli pitempi kun neuvottiin. Ja jähmettyi nopeasti uudestaan.

  2. Hyvä tuote bikinirajoille

    kirjoittanut Essi pvm 10 Mon, 2016

    Helppokäyttöinen ja riittoisa. Hintakaan ei ole paha.

Kirjoita arviointisi

Arvosana

VALMISTELU:

1.) VAHAN LÄMMITYS
Lämmitä vahaa vain mikroaaltouunissa. Tarkista lämmitysaika huolellisesti ja pidä huoli, ettei se ylity. Pidä huoli, ettei spaatteli mene vahan mukana mikroaaltouuniin ja ettei vahassa näy epänormaaleja muodostumia. Vältä veden joutumista vahaan. Vesi voi heikentää vahan tehoa huomattavasti. Jos vahaa on lämmitetty liikaa, ÄLÄ KOSKE PURKKIIN vaan anna vahan viilentyä.
Vahaa lämmitetään mikron tehosta ja purkissa olevasta vahan määrästä riippuen 15sek-3min

Anna vahan viilentyä noin 1 minuutin ajan lämmityksen jälkeen. Poista vaha mikroaaltouunista kallistamatta purkkia. Jos vahapurkki on sulanut tai vahaa on läikkynyt, älä koske purkkiin ennenkuin se on täysin viilentynyt. Jos ylikuumentunutta vahaa läikkyy iholle, käytä ihoalue heti kylmän veden alla 10 minuutin ajan ja ota yhteyttä lääkäriin. ÄLÄ POISTA VAHAKERROSTA IHOLTA.
HUOMIO: Vahan lämmityksen jälkeen on normaalia, että vahapurkin keskellä on juoksevampaa vahaa. Sekoita varovasti vahaa kunnes se on hunajamaisen juoksevaa. Jos vahaa on vaikea sekoittaa, ota spaatteli pois vahapurkista, lämmitä vahaa n. 15 sekunnin ajan ja sekoita kunnes saat haluamasi koostumuksen. VAROITUS: Älä koskaan lämmitä vahaa uudelleen yli 15 sekunnin jaksoissa kerrallaan.

2.) VAHAN LÄMPÖTILAN TARKISTUS Sekoitettuasi vahan tasaiseksi, levitä pieni määrä vahaa ranteen sisäsyrjälle. Jos vaha on liian kuumaa, anna sen jäähtyä ja testaa lämpötilaa uudelleen.

KARVANPOISTO

1.) VAHAN LEVITYS Levitä ohut kerros talkkia käsiteltävälle alueelle. Ota spaattelin päähän saksanpähkinän kokoinen määrä vahaa ja pyöritä spaattelia roiskeiden välttämiseksi. Levitä vahaa ohueksi, liuskan muotoiseksi alueeksi iholle karvankasvun suuntaisesti. Jätä vahakerros reunoilta paksummaksi liuskan poiston helpottamiseksi. Anna vahan kuivua hiukan kunnes se ei ole kosketettaessa tahmea.

2.) VAHAN POISTO Pingota ihoa toisella kädellä ja ota toisella kädellä kiinni vahaliuskan alareunasta. Kiskaise vahaliuska ihon suuntaisesti karvan kasvusuuntaa vastaan.

VAHAUKSEN JÄLKEEN Jos iholle jää vahajäämiä, poista ne levittämällä päälle juuri käyttämäsi vahaliuska ja kiskaisemalla vaha irti. Vaihtoehtoisesti voit myös odottaa kunnes vaha on jäähtynyt ja poistaa sen sen jälkeen joko kynsillä tai öljyyn kastetulla vanulla. Iho voi punoittaa hetken ihokarvanpoiston jälkeen, mutta punoitus katoaa nopeasti. Älä jätä spaattelia purkkiin vaan pyyhi ylijäämävaha spaattelista sille tarkoitetun, purkin reunassa olevan kolon avulla. Lämmittäessäsi vahaa seuraavalla käyttökerralla huomioi vahan pienempi määrä lämmitysaikaa määritellessä.

Glyceryl rosinate, Cera alba, Ricinus communis seed oil, Helianthus annuus seed oil*, Lilium candidum bulb extract*.

*luomusertifioitu raaka-aine

100% kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää

10% kokonaisraaka-aine määrästä on luomusertifioitu