TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Ajankohtaiset edut

 

TOUKOKUUN ETU 

Toukokuun etu - Greenlips Beauty

 

Ostaessasi The Ohm Collection Sun Safe - Aurinkosuoja SPF 15 tai SPF 30 saat lahjaksi upean Uoga Uoga "a hint" sävyttävän huulivoiteen (arvo 5,50 €).

 

The Ohm Collection on luonut "Sun Safe" aurinkosuojat SPF 15 ja SPF 30, jotka ovat turvallisia Sinulle ja merielämälle. Nämä aurinkosuojat eivät ainoastaan suojaa auringon säteilyltä, ne myös ravitsevat ihoasi intensiivisesti upeiden raaka-aineidensa kuten jojobaöljyn, kaakaovoin ja rypsiöljyn ansiosta. Emme tule aktiiviisesti ajatelleeksi asiaa, mutta rajut synteettiset kemikaalit, joita useat aurinkosuojatuotteet sisältävät, vahingoittavat merielämää. "Sun Safe" aurinkosuojatuotteet ovat hyväksi Sinulle ja ympäristölle. 

 

The Ohm Collectionin aurinkosuojat ovat voidemaisia, koostumukseltaan kevyitä ja väriltään hieman kellertäviä. Tämä takaa aurinkosuojan kauniin levittyvyyden ja sen, ettei tuote jätä ihon pintaa valkoiseksi. Kaiken tämän ihanan kruunaa vivahteikas ja makea trooppinen tuoksu, joka kantaa ajatukset kauas kaukomaille. 

 

HUOM. Muista aina ravistella aurinkosuoja hyvin ennen käyttöä.

 

Lahjan saa automaattisesti verkkokauppatilauksista, joissa on The Ohm Collectionin aurinkosuoja. Etu voimassa myös putiikissa. 

  

 

 

JOS ET OLE VIELÄ GREENLIPS BEAUTYN JÄSEN, LIITY NYT!

Rekisteröitymällä Greenlips Beautyn jäseneksi pääset osaksi palkitsemisjärjestelmää jossa uskollisia asiakkaita palkitaan mielettömin eduin!

Palkitsemisjärjestelmässä keräät rahanarvoisia Green Glam -pisteitä (100 Green Glam -pistettä = 1 €) joita voit käyttää tilausten maksamiseen Greenlips Beautyn verkkokaupassa. Pisteitä kerääntyy kaikista jäsenenä tehdyistä ostoksista sekä mm. jättämällä tuotearvosteluja ja suosittelemalla lempituotteitasi ystävillesi. Lisäksi jäsenet saavat valita jokaisen tilauksensa yhteydessä ilmaisen näytteen. 

Jäseneksi liittyminen on ilmaista. Lue lisää palkitsemisjärjestelmästä ja pisteiden keräämisestä täältä.