TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

23rd to 26th of October would work for Doris!

Abel - Vita Odor Parfyymi - Golden Neroli 50ml

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: ABEL006

Brändi: Abel

Abelin Vita Odor kokoelman Golden Neroli herää eloon ihollasi, toimien yhdessä kehon kemiasi kanssa luoden tuoksusta todella uniikin ja intiimin, juuri Sinulle. Tämän parfyymin tuoksu on kaunis ja luo mielihyvää. Lumoava, kiehtova  ja kukkaisen sitruksinen Golden Neroli on todella elegantti tuoksu.

Golden Neroli parfyymi sisältää pääosin ensituoksuja, jonka vuoksi se on kevyt eikä tuoksu iholla yhtä pitkään, kuin muut Abelin Vita Odor kokoelman parfyymit. Kanna mukana ja suihkauta uudestaan!

Koko 50 ml

(98 €/kpl, 1960 €/litra)

Luonnollinen Parfyymi - Golden Neroli

Abelin Vita Odor tuoksut ovat 100% luonnollisista raaka-aineista luotuja aitoja, intiimejä, uniikkeja parfyymejä. Vita Odor, eli "elävä tuoksu" kokoelma sisältää kuusi parfyymia, jotka on luonut Abelin mestariparfymööri Isaac Sinclair  yhdessä Abelin luojan, viinintekijä Frances Shoemackin kanssa. Tuoksut on valmistettu käyttäen ainoastaan luonnollisia ainesosia, jotka heräävät eloon ihollasi. Greenlips Beautyssa olemme pitkään etsineet luonnollista, uniikkia, ylellistä ja oikeasti aitoa parfyymisarjaa. Abel on täyttänyt kaikki odotuksemme ja enemmänkin. 

Golden Neroli on kukkaisen sitruksinen ja elegantti parfyymi, jonka tuoksu on mieltä rauhoittava, ihastuttava ja hormoneita tasapainottava. Erityisesti raskaana olevat rakastavat tämän parfyymin tuoksua. Toinen Abelin luojista Frances tunsi vetoa tätä parfyymia kohtaan raskaana ollessaan sen hormoneja tasapainottavan tuoksun vuoksi. Tuoksu on kukkainen, ei kuitenkaan "mummomainen" vaan todella raikas ja elegantti. Tämä on monen Greenlips Beautyläisen suosikkituoksu!

Tuoksu on kevyempi kuin muissa Abelin parfyymeissa, joten voit lisätä tuoksua muutaman kerran päivän aikana. Neroli on yksi kallisarvoisimmista öljyistä ja sitä saadaan tuotettua vuodessa ainoastaan muutama tuhat kiloa koko maailmassa.

 

Tuoksumaailma

ensituoksu: neroli, matcha tee

sydäntuoksu: petitgrain, ylang ylang

pohjatuoksu: itäintialainen santelipuu

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

5 Arvostelu(a) "Abel - Vita Odor Parfyymi - Golden Neroli 50ml"

 1. Kevyt tuoksu

  kirjoittanut Lisa pvm 09 Thu, 2019

  Tämä oli ensimmäinen Abelin tuoksu jota käytin testereistä.Ihanan kevyt ja helppo tuoksu.Koin,että pysyvyys riitti minulle jos halusi kevyttä tuoksua.Tämä ja pink iris on suosikkini.Muut tuoksut eivät kolahtaneet ollenkaan.

 2. Ei kestä

  kirjoittanut Sari pvm 07 Thu, 2019

  Tämä tuote ei kestä iholla ja sen ajan kun tuoksuu, olo on kuin olisi kävelevä wc- raikastin. Todella hyökkäävä sitrus, en pitänyt.

 3. Ensirakkaus

  kirjoittanut Riikka pvm 01 Fri, 2019

  Ensimmäisellä vierailulla liikkeessä rakastuin tähän tuoksuun. En silloin kuitenkaan vielä ostanut, halusin käyttää vanhat tuoksut ensin pois. Tämä ei kuitenkaan jättänyt rauhaan ja vihdoin sain ostettua. Ei tosiaan kestä iholla hirveän kauan, mutta voi lisäillä päivän mittaan. Aivan huumaava, ei liian makea tai hyökkäävä, vaan juuri sopivan keveä ja kukkainen.

 4. Lempituoksu

  kirjoittanut Ilona pvm 01 Mon, 2018

  Ensimmäinen luonnollinen tuoksu, josta olen ihan hullaantunut. Hinta todella kirpaisee, mutta on tämä vaan ihana. Harmillista että tämä ei kestä iholla yhtä pitkään kuin sarjan muut tuoksut, tätä joutuu tosiaan lisäilemään päivän mittaan jos haluaa vahvan tuoksun :) Itse suihkutan hiuksiin, joisssa säilyy pidempään ja liikkuessa tulee hyviä tuulahduksia!

 5. Paras parfyymi ikinä!

  kirjoittanut Linda pvm 06 Fri, 2017

  Tämä tuoksu huumaa! Jotain ihan mieletöntä! Jotenkin kukkainen, kesäinen, makea (muttei liian), tästä tuoksusta en luovu koskaan!

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Suihkauta kevyesti kaulan alueelle tai vaatteisiin. (älä suihkuta kesällä tuoksuja suoraan iholle vaan vaatteisiin.)

neroli oil - Tunesia
mandarine oil - Italy
bitter orange oil - France
hexenol cis-3 - *naturally derived matcha tea note
hexenyl acetate cis-3 - *naturally derived sweet green note
decalacton gamma - *naturally derived waxy peach note
bergamot oil - Italy
petitgrain oil - Paraguay
ylang ylang oil - Comoros Islands
jasmin sambac absolute - India
broom absolute - France
ethyl acetoacetate - *naturally derived citrus note
sandalwood oil - India
vanilla extract - Madagascar *fair trade
linalool - *naturally derived soft wood note
ambrettolide - *naturally derived musk note
grain alcohol (not denatured) - Italy *organic

100 % kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää