TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Barefaced Beauty Angled Contour Brush - Viistopäinen Kasvosivellin

Barefaced Beauty Angled Contour Brush - Viistopäinen Kasvosivellin

Saatavuus: Loppu varastosta

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: BFB104

Brändi: Barefaced Beauty

Kasvosivellin toimii sekä poskipunasiveltimenä, että puuterisiveltimenä. Siveltimen muotoilun ansiosta se on täydellinen korostuksien ja varjostuksien, sekä poskipunan levitykseen.

Viistopäinen Kasvosivellin


Barefaced Beauty Viistopäinen Kasvosivellin on valmistettu erityisen pehmeistä 100% synteettisistä harjaksista ja on suunniteltu erityisesti käytettäväksi Barefaced Beautyn mineraalimeikkien kanssa. Kasvosivellin on muotoiltu viistomaiseksi, jotta se myötäilee kauniisti kasvojesi linjoja. Sopii erityisesti käytettäväksi poskipunan levitykseen, sekä varjostuksien ja korostuksien tekoon. Erittäin laadukas sivellin kestää käytössä oikein huollettuna vuosia. Lue siveltimen huolto-ohjeet Käyttö-välilehdeltä.

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Siveltimien pesu ja hoito:

Siveltimet kannattaa pestä säännöllisesti jos haluat, että siveltimesi pysyvät hyvässä kunnossa! Siveltimet kannattaa pestä myös ennen käyttöönottoa. Jokaisen iho pitää puhtaista siveltimistä. Etenkin akneihoisille on tärkeää pitää siveltimet aina hyvin puhtaina sillä siveltimissä olevat bakteerit, liat ja öljyt ärsyttävät ihoa.

Ideaalinen siveltimien pesuväli:

Kabukit, puuteri- ja poskipunasiveltimet – vähintään kerran viikossa
Luomivärisivellin – 2-3 päivän välein
Eyeliner sivellin – mielellään joka käytön jälkeen

Pesuohje:

Pidä sivellintä varresta vesihanan alla harjakset alaspäin ja kastele lämpimällä vedellä. Älä nosta sivellintä pystyyn, koska veden pääseminen siveltimen hylsyyn lyhentää tuotteen käyttöikää ja se kuivuu huonommin. Voit pestä siveltimet miedolla vauvan shampoolla tai kasvisaippualla. Erityisen hyvä, harjaksia hoitava ja antiseptinen siveltimien pesuun sopiva saippua on Dr. Bronner's Teepuu Nestesaippua. Pese kevyesti harjasten suuntaan vedellä. Kun sivellin on puhdas voit kuivattaa siveltimen painamalla kevyesti harjaksia pyyhkeeseen. Aseta sivellin kyljelleen kuivalle pyyhkeelle ja muotoile takaisin omaan muotoonsa. Siveltimien kuivuminen riippuu harjasten määrästä, mutta kestää yleensä 1 – 2 päivää. Anna kuivua hyvin ennen seuraavaa käyttöä!

Hyvin pidetyn siveltimen käyttöikä voi olla vuosikymmeniä.