TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Barefaced Beauty Baby Kabuki - Baby Kabuki Sivellin

Barefaced Beauty Baby Kabuki - Baby Kabuki Sivellin

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: BFB006

Brändi: Barefaced Beauty

Barefaced beauty baby kabuki on pieni kabuki, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi matkakokoisten mineraalimeikkipohjien kanssa.

Barefaced Beauty Baby Kabuki

Laadukas pieni vegaaninen kabukisivellin.Baby Kabuki –sivellin on tehty uskomattoman pehmeistä 100% synteettisistä harjaksista ja on pehmeämpi kuin useimmat luonnonharjaksista tehdyt kabukit. Toisin kuin useimmat synteettiset siveltimet, tämä sivellin on erityisesti suunniteltu Barefaced Beautyn jauhemaisten mineraalimeikkipohjien kanssa käytettäväksi. Jauhemainen mineraalimeikkipohja tarttuu täydellisesti harjaksiin ja saat aikaan juuri niin peittävän lopputuloksen kuin itse haluat (ilman että puuteri varisee).

Sivellin mahtuu pienen kokonsa vuoksi helposti meikkipussiin. Moni hankkii Baby Kabukin matkakokoisten Barefaced Beauty mineraalimeikkipohjien kanssa. Kabukista on kuitenkin hyötyä myös myöhemmin esimerkiksi kun isompi kabukisi on kuivumassa pesun jälkeen.

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Pyöräytä kabukia mineraalimeikkipuuterissa. Kopsauta ylimääräinen jauhe pois. 

 

Siveltimien pesu ja hoito:

Siveltimet kannattaa pestä säännöllisesti jos haluat, että siveltimesi pysyvät hyvässä kunnossa! Siveltimet kannattaa pestä myös ennen käyttöönottoa.

Ideaalinen siveltimien pesuväli:

Kabukit, puuteri- ja poskipunasiveltimet – vähintään kerran viikossa
Luomivärisivellin – 2-3 päivän välein
Eyeliner sivellin – mielellään joka käytön jälkeen

Jokaisen iho pitää puhtaista siveltimistä. Etenkin akneihoisille on tärkeää pitää siveltimet aina hyvin puhtaina sillä siveltimissä olevat bakteerit, liat ja öljyt ärsyttävät ihoa.

Pesuohje:

Pidä sivellintä varresta vesihanan alla harjakset alaspäin ja kastele lämpimällä vedellä. Älä nosta sivellintä pystyyn, koska veden pääseminen siveltimen hylsyyn lyhentää tuotteen käyttöikää ja se kuivuu huonommin. Voit pestä siveltimet miedolla vauvan shampoolla tai kasvisaippualla. Pese kevyesti harjasten suuntaan vedellä. Kun sivellin on puhdas voit kuivattaa siveltimen painamalla kevyesti harjaksia pyyhkeeseen. Aseta sivellin kyljelleen kuivalle pyyhkeelle ja muotoile takaisin omaan muotoonsa. Siveltimien kuivuminen riippuu harjasten määrästä, mutta kestää yleensä 1 – 2 päivää. Anna kuivua hyvin ennen seuraavaa käyttöä!

Hyvin pidetyn siveltimen käyttöikä voi olla vuosikymmeniä.