TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Barefaced Beauty Mineral Foundation - Mineraalimeikkipohja Matkakoko

Lisää kuvia

Barefaced Beauty Mineral Foundation - Mineraalimeikkipohja Matkakoko

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: ALE2BAREFACEDMATKAKOKOTUOTE

Brändi: Barefaced Beauty

100% luonnollisella matkakokoisella mineraalimeikkipohjalla saat peitettyä ihon pienet virheet ja lopputuloksena on kauniin kuulas ja tasainen ihonsävy. Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohja on Greenlipsiläisten ja satojen asiakkaidemme ehdoton suosikki! Matkakokoinen mineraalimeikkipohja on kätevä mukana matkalla.

Koko 1,5g

(6,50 €/kpl, 4333,33 €/kg)

Sertifikaatit:

Vegaani
Vegaani
Vegaani
Vegaani
Vegaani
Vegaani
Vegaani
Vegaani
Vegaani
-
  • cherish
  • elegance
  • passion
  • precious
  • serenity
  • simple
  • sincere
  • soft
  • tender

 

* Vaaditut tiedot

Normaali hinta: 6,50 €

Special Price 1,30 €

Mineraalimeikkipohja - peittävä ja kuulas meikkipohja kaikille ihotyypeille

 

Mikä Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohja on ja kenelle se sopii?

Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohja on 100% luonnollista mineraalia. Mineraalimeikkipohja peittää ihon pienet virheet, näpyt ja punaisuuden. Barefaced Beautyn mineraalipohjat ovat meidän Greenlipsiläisten sekä satojen asiakkaidemme ehdottomia suosikkeja. Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohjat eivät sisällä talkkia, synteettisiä kemikaaleja tai väriaineita. Mineraalit antavat ihon hengittää, eivätkä kuivata ihoa. Meikkipohja sisältää sinkkioksidia, joka on luonnollinen aurinkosuoja (lisäsuojan käyttö on kuitenkin suositeltavaa). Oikein käytettynä meikkipohjalla saa aikaan virheettömän näköisen ihon.

Barefaced Beautyn valmistaja kertoo heidän mineraalimeikkipohjiensa sopivan kaikille ihotyyppiin ja ikään katsomatta, myös herkälle iholle. Me Greenlips Beautyssa allekirjoitamme väittämän täysin. Olemme huomanneet, että mineraalimeikkipohja sopii täydellisesti myös sinulle, jolla on usein kiire ja vain vähän aikaa, koska meikkipohjan levittäminen on nopeaa ja helppoa. Mineraalimeikkipohja on ihanteellinen myös herkälle ja akneiholle, koska se peittää näpyt ja auttaa hoitamaan ja rauhoittamaan tulehtunutta ihoa.

Valitse Barefaced beautyn mineraalimeikkipohja silloin kun haluat kauniin ja peittävän, mutta kuulaan ja meikittömän näköisen ihon. 

 

Sävyn valinta

Mikäli et ole varma oman ihosi pohjasävystä, valitse tuotteista sävy, jossa on neutraali pohjasävy. Tiedät valinneesi oikean mineraalimeikkipohjasävyn kun sipaiset tuotetta leukalinjalle ja väri ”häviää” ja sekoittuu täydellisesti oman ihonvärisi kanssa. Mikäli tuntuu vaikealta löytää itsellesi juuri sopiva sävy tai ihosi sävy muuttuu vuodenaikojen mukaan voit sekoittaa kahta mineraalimeikkipohjaa toisiinsa. Esimerkiksi talveksi voit ostaa vaalean mineraalimeikkipohjan ja kesäksi saman pohjasävyn omaavan tuotteen, vain tummempana. Sekoita tuotteita toisiinsa puhtaalla spaattelilla tai lusikalla aina ihonsävyn ja vuodenajan mukaan.

 

Mikä on parasta Barefaced Beauty mineraalimeikkipohjassa?

Meikkipohjissa parasta on niiden helppous, lopputulos ja yksinkertaisuus. Mineraalimeikkipohja on helppo ja nopea levittää. Lopputuloksena on kauniin kuulas iho. Meikkipohjat sisältävät ainoastaan puhtaita mineraaleja, jonka vuoksi ne sopivat lähes kaikille. Mineraalien sisältämä sinkkioksidi antaa lisäsuojaa auringolta ja rauhoittaa ihoa.

 

Tuoksumaailma (tuoksuton)

Mineraalimeikkipohjiin ei ole lisätty tuoksua antavia ainesosia ja mineraalit itsessään ovat luonnostaan tuoksuttomia. 

 

Matkalle mukaan

Matkakokoinen mineraalimeikkipohja on on pienen kokonsa ansiosta todella kätevä napata mukaan matkalle.

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Käytä mineraalimeikkipohjan kanssa aina Kabuki-sivellintä, koska muilla siveltimillä et saa välttämättä toivottua lopputulosta. Pyöräytä kabukia mineraalissa, kopsauta ylimääräiset pois ja levitä kasvoille alaspäin suuntautuvin liikkein. Levitä niin monta kerrosta, että olet tyytyväinen. Voit käyttää mineraalimeikkipohjaa myös peitevärinä tummilla silmänalusillla ja punoittavilla näpyillä levittämällä sitä haluttuihin kohtiin peitevärisiveltimellä. Viimeistele pohja Barefaced Beautyn mineraali irtopuuterilla.

Pohjustus: Voit pohjustaa ihon Barefaced Beautyn mineraali irtopuuterilla. Levitä irtopuuteria puuterisiveltimellä ohut kerros koko kasvoille ennen mineraalimeikkipohjan levittämistä. Pohjustus pitää huolta siitä, että meikkipohja pysyy kauniimpana pidempään. Varsinkin rasvaisen ja sekaihon omaaville suosittelemme käyttämään pohjustusta.

Sävyttävä päivävoide: Lisää mineraalimeikkipohjaa lempikosteusvoiteesi sekaan ja näin saat siitä sävyttävän päivävoiteen.

Peiteväri: Kostuta peitevärisivellin vedellä ja levitä mineraalimeikkipohjaa tummille silmänalusille ja näpyille. 

Mica (CI 77019), Zinc Oxide, [+/- Ultramarines (CI 77007), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)]

100% kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää