TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Barefaced Beauty Mineral Foundation - Mineraalimeikkipohja Elegance

Barefaced Beauty Mineral Foundation - Mineraalimeikkipohja Elegance

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: BFB025

Brändi: Barefaced Beauty

Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohja peittää ihon pienet virheet, näpyt ja punaisuuden. Barefaced Beautyn mineraalipohjat ovat meidän Greenlipsiläisten sekä satojen asiakkaidemme ehdottomia suosikkeja. Serenity sopii todella vaalealle, posliinimaiselle iholle (lumikkityyppi), jossa on vaaleanpunainen pohjasävy.

Barefaced Beautyn valmistaja kertoo heidän mineraalieikkipohjiensa sopivan kaikille ihotyyppiin ja ikään katsomatta, myös herkälle iholle ja me Greenlipsillä allekirjoitamme väittämän täysin. Olemme huomanneet, että mineraalimeikkipohja sopii täydellisesti myös sinulle, jolla on usein kiire ja vain vähän aikaa, koska meikkipohjan levittäminen on nopeaa ja helppoa.

Valitse Barefaced beautyn mineraalimeikkipohja silloin kun haluat kauniin ja peittävän, mutta kuulaan ja meikittömän näköisen ihon.

Koko 12g

(22,40 €/kpl, 1866,67 €/kg)

Mineraalimeikkipohja - peittävä ja kuulas meikkipohja kaikille ihotyypeille

 

Mikä Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohja on ja kenelle se sopii?

Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohja on 100% luonnollista mineraalia. Mineraalimeikkipohja peittää ihon pienet virheet, näpyt ja punaisuuden. Barefaced Beautyn mineraalipohjat ovat meidän Greenlipsiläisten sekä satojen asiakkaidemme ehdottomia suosikkeja. Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohjat eivät sisällä talkkia, synteettisiä kemikaaleja tai väriaineita. Mineraalit antavat ihon hengittää, eivätkä kuivata ihoa. Meikkipohja sisältää sinkkioksidia, joka on luonnollinen aurinkosuoja (lisäsuojan käyttö on kuitenkin suositeltavaa). Oikein käytettynä meikkipohjalla saa aikaan virheettömän näköisen ihon.

Barefaced Beautyn valmistaja kertoo heidän mineraalimeikkipohjiensa sopivan kaikille ihotyyppiin ja ikään katsomatta, myös herkälle iholle. Me Greenlips Beautyssa allekirjoitamme väittämän täysin. Olemme huomanneet, että mineraalimeikkipohja sopii täydellisesti myös sinulle, jolla on usein kiire ja vain vähän aikaa, koska meikkipohjan levittäminen on nopeaa ja helppoa. Mineraalimeikkipohja on ihanteellinen myös herkälle ja akneiholle, koska se peittää näpyt ja auttaa hoitamaan ja rauhoittamaan tulehtunutta ihoa.

Valitse Barefaced beautyn mineraalimeikkipohja silloin kun haluat kauniin ja peittävän, mutta kuulaan ja meikittömän näköisen ihon. 

 

Sävyn valinta

Mikäli et ole varma oman ihosi pohjasävystä, valitse tuotteista sävy, jossa on neutraali pohjasävy. Tiedät valinneesi oikean mineraalimeikkipohjasävyn kun sipaiset tuotetta leukalinjalle ja väri ”häviää” ja sekoittuu täydellisesti oman ihonvärisi kanssa. Mikäli tuntuu vaikealta löytää itsellesi juuri sopiva sävy tai ihosi sävy muuttuu vuodenaikojen mukaan voit sekoittaa kahta mineraalimeikkipohjaa toisiinsa. Esimerkiksi talveksi voit ostaa vaalean mineraalimeikkipohjan ja kesäksi saman pohjasävyn omaavan tuotteen, vain tummempana. Sekoita tuotteita toisiinsa puhtaalla spaattelilla tai lusikalla aina ihonsävyn ja vuodenajan mukaan.

 

Mikä on parasta Barefaced Beauty mineraalimeikkipohjassa?

Meikkipohjissa parasta on niiden helppous, lopputulos ja yksinkertaisuus. Mineraalimeikkipohja on helppo ja nopea levittää. Lopputuloksena on kauniin kuulas iho. Meikkipohjat sisältävät ainoastaan puhtaita mineraaleja, jonka vuoksi ne sopivat lähes kaikille. Mineraalien sisältämä sinkkioksidi antaa lisäsuojaa auringolta ja rauhoittaa ihoa.

 

Tuoksumaailma (tuoksuton)

Mineraalimeikkipohjiin ei ole lisätty tuoksua antavia ainesosia ja mineraalit itsessään ovat luonnostaan tuoksuttomia. 

 

Matkalle mukaan

Mineraalimeikkipohjat löydät myös pienissä matkakokoisissa pakkauksissa (1,5g), jotka ovat todella käteviä mukana matkalla.

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Käytä mineraalimeikkipohjan kanssa aina Kabuki-sivellintä, koska muilla siveltimillä et saa välttämättä toivottua lopputulosta.

Pyöräytä kabukia mineraalissa, kopsauta ylimääräiset pois ja levitä kasvoille alaspäin suuntautuvin liikkein. Levitä niin monta kerrosta, että olet tyytyväinen.

Mica (CI 77019), Zinc Oxide, [+/- Ultramarines (CI 77007), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)]

100% kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää