TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Barefaced Beauty Mineral Foundation - Mineraalimeikkipohja

Lisää kuvia

Barefaced Beauty Mineral Foundation - Mineraalimeikkipohja

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: 54

Brändi: Barefaced Beauty

100% luonnollisella mineraalimeikkipohjalla saat peitettyä ihon pienet virheet ja lopputuloksena on kauniin kuulas ja tasainen ihonsävy. Greenlipsiläisten ja satojen asiakkaidemme ehdoton suosikki!

Koko 12g

(23,90 €/kpl, 1991,67 €/kg)

Sertifikaatit:

Vegaani
Vegaani
Vegaani
Vegaani
Vegaani
Vegaani
-
 • cherish
 • elegance
 • serenity
 • simple
 • sincere
 • soft

 

* Vaaditut tiedot

23,90 €

Mineraalimeikkipohja - peittävä ja kuulas meikkipohja kaikille ihotyypeille

 

Mikä Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohja on ja kenelle se sopii?

Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohja on 100% luonnollista mineraalia. Mineraalimeikkipohja peittää ihon pienet virheet, näpyt ja punaisuuden. Barefaced Beautyn mineraalipohjat ovat meidän Greenlipsiläisten sekä satojen asiakkaidemme ehdottomia suosikkeja. Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohjat eivät sisällä talkkia, synteettisiä kemikaaleja tai väriaineita. Mineraalit antavat ihon hengittää, eivätkä kuivata ihoa. Meikkipohja sisältää sinkkioksidia, joka on luonnollinen aurinkosuoja (lisäsuojan käyttö on kuitenkin suositeltavaa). Oikein käytettynä meikkipohjalla saa aikaan virheettömän näköisen ihon.

Barefaced Beautyn valmistaja kertoo heidän mineraalimeikkipohjiensa sopivan kaikille ihotyyppiin ja ikään katsomatta, myös herkälle iholle. Me Greenlips Beautyssa allekirjoitamme väittämän täysin. Olemme huomanneet, että mineraalimeikkipohja sopii täydellisesti myös sinulle, jolla on usein kiire ja vain vähän aikaa, koska meikkipohjan levittäminen on nopeaa ja helppoa. Mineraalimeikkipohja on ihanteellinen myös herkälle ja akneiholle, koska se peittää näpyt ja auttaa hoitamaan ja rauhoittamaan tulehtunutta ihoa.

Valitse Barefaced beautyn mineraalimeikkipohja silloin kun haluat kauniin ja peittävän, mutta kuulaan ja meikittömän näköisen ihon. 

 

Sävyn valinta

Mikäli et ole varma oman ihosi pohjasävystä, valitse tuotteista sävy, jossa on neutraali pohjasävy. Tiedät valinneesi oikean mineraalimeikkipohjasävyn kun sipaiset tuotetta leukalinjalle ja väri ”häviää” ja sekoittuu täydellisesti oman ihonvärisi kanssa. Mikäli tuntuu vaikealta löytää itsellesi juuri sopiva sävy tai ihosi sävy muuttuu vuodenaikojen mukaan voit sekoittaa kahta mineraalimeikkipohjaa toisiinsa. Esimerkiksi talveksi voit ostaa vaalean mineraalimeikkipohjan ja kesäksi saman pohjasävyn omaavan tuotteen, vain tummempana. Sekoita tuotteita toisiinsa puhtaalla spaattelilla tai lusikalla aina ihonsävyn ja vuodenajan mukaan.

 

Mikä on parasta Barefaced Beauty mineraalimeikkipohjassa?

Meikkipohjissa parasta on niiden helppous, lopputulos ja yksinkertaisuus. Mineraalimeikkipohja on helppo ja nopea levittää. Lopputuloksena on kauniin kuulas iho. Meikkipohjat sisältävät ainoastaan puhtaita mineraaleja, jonka vuoksi ne sopivat lähes kaikille. Mineraalien sisältämä sinkkioksidi antaa lisäsuojaa auringolta ja rauhoittaa ihoa.

 

Tuoksumaailma (tuoksuton)

Mineraalimeikkipohjiin ei ole lisätty tuoksua antavia ainesosia ja mineraalit itsessään ovat luonnostaan tuoksuttomia. 

 

Matkalle mukaan

Mineraalimeikkipohjat löydät myös pienissä matkakokoisissa pakkauksissa (1,5g), jotka ovat todella käteviä mukana matkalla.

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

36 Arvostelu(a) "Barefaced Beauty Mineral Foundation - Mineraalimeikkipohja"

 1. Suosikkimeikkipohja

  kirjoittanut Päivi pvm 01 Sat, 2019

  Tämä peittää paremmin kuin muut kokeilemani mineraalimeikkipohjat. Sävystäkin löytyi omalle iholle juuri sopiva.

 2. Hyvä pohja

  kirjoittanut Roosa pvm 12 Tue, 2018

  Sopii hyvin sekaiholle, joka on pintakuiva mutta samalla rasvoittuva. Riittoisa ja ihana tuote!

 3. Ihana tuote

  kirjoittanut Petra pvm 12 Mon, 2018

  Tuotetta ei ole turhaan kehuttu! Ihastuin tähän jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen;lopputulos on todella luonnollinen, eikä paakkuunnu, kuten kaupasta aiemmin ostamani mineraalimeikkipohjat. Tuote säilyi ihollani koko päivän tekemättä ihoa kiiltävän näköiseksi,eikä myöskään ollut liian mattainen vaan juurikin luonnollinen. Aion ehdottomasti tilata tuotetta jatkossakin. Onnistuin sattumalta tilaamaan juuri oikean sävyn itselleni (honest), minulla on kylmän vaalea iho ja tämä sävy sopi kasvoilleni loistavasti.

 4. Herkän ihon pelastus

  kirjoittanut Emma pvm 08 Thu, 2018

  Sopii herkälle sekaiholleni täydellisesti. Paljon peittävämpi ja siten myös riittoisampi kuin kokeilemani kilpailijan saman hintaluokan tuote.

 5. Kaunis luonnollinen meikki

  kirjoittanut Milla pvm 06 Thu, 2018

  Päädyin kokeilemaan tätä mineraalimeikki pohjaa kehujen perusteella. Ei tarvinnut pettyä! Aijon ostaa uudelleen. Meikki tuntuu kasvoilla keveältä ja minusta se on helppo että mukava käyttää. Väri osui kerralla nappiin vaikka pelkäsin olisiko elegance liian keltainen mutta istuu hyvin rusketukseni kanssa. Hyvin toimii ja merkin poskipunan kanssa moni on tullut kehumaan miten hehkun!

 6. Ehdoton tuote

  kirjoittanut Tuikku pvm 05 Fri, 2018

  Ilman tätä en pärjää. Muuta ei tarvitse aamulla laittaa kun tätä.

 7. Paras

  kirjoittanut Sanna pvm 05 Fri, 2018

  Olen käyttänyt tätä meikkipohjaa kuusi vuotta, eikä ole tarvetta vaihtaa. Luonnollinen, kaunis iho, ei rasvoitu.

 8. hyvä pintakuivalle/atooppiselle iholle

  kirjoittanut Henna pvm 03 Tue, 2018

  Erittäin hyvä tuote. Ei päivän mittaan kuivu naamalle ja peittää silmänalusetkin erinomaisesti. Ei liian peittävä, vaikka toki kerroksilla on mahdollista saada peittoastetta vaihdeltua. Sävyt ovat hyviä, vaikka taisin valita astetta liian vaalean (whisper), vaikka tämäkin kyllä sulautuu ihan hyvin kasvoille. Paras sävy silti tähän mennessä, kun vertaa muiden merkkien sävyihin.

 9. Parempaa saa hakea

  kirjoittanut Elisa pvm 02 Tue, 2018

  Reilun vuoden käyttäneenä voin kertoa olevani todella tyytyväinen tuotteeseen. Pysyy pitkänkin päivän hyvän näköisenä iholla ja hyvän lopputuloksen saaminen ei vaadi ammattimeikkaajan taitoa. Peittävyys voisi olla vielä parempi, vaikka sitä saakin parannettua lisäämällä kerroksia.

 10. Gracious käytössä jo seitsemän vuoden ajan

  kirjoittanut Marianne pvm 01 Wed, 2018

  Olen käyttänyt BFB-meikkipohjaa jo seitsemän vuoden ajan, eikä ole vielä tullut syytä vaihtaa toiseen merkkiin. Sävy Gracious on vaalealla ihollani käytössä kesäaikaa lukuunottamatta, jolloin vaihdan Angel-sävyyn / sekoitan näistä kahdesta sopivan. Meikkipohjalla saa helposti laadittua sopivan meikin niin arkeen kuin peittävämpään juhlameikkiin. Tuotteella peittyvät tummat silmänaluset ja ihon pienet virheet. Suosittelen kokeilemaan! (:

 11. Luottotuote

  kirjoittanut Ilona pvm 01 Thu, 2018

  Olen käyttänyt tyytyväisenä jo 5 vuotta. Minulla on vaalea, mutta lämmin ihonsävy ja aiemmin oli haastavaa löytää tuotetta joka sopisi kasvoilleni. Sitä ongelmaa ei enää ole, ja olen sekoittanut kahta eri sävyä vuodenaikojen mukaan (Honest ja Promise). Tällä saa myös hyvin tummat silmänaluset peitettyä pienemmällä siveltimellä! Kätevää, ettei tarvitse erikseen toista tuotetta tätä varten.

 12. Paras kokeilemani mineraalimeikkipohja

  kirjoittanut Mari pvm 01 Mon, 2018

  Olen käyttänyt kilpailevan merkin (puolet kalliimpaa) mineraalimeikkipohjaa, joten hieman varauksella otin testiin tämän. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja se korvaa aiemmin käytössä olleen meikkipohjan, sillä tällä meikkipohjalla ei ole taipumusta "tummentua" iholla. Muutenkin tästä sarjasta löytyi omalle iholleni huomattavasti parempi sävy kuin toisen merkin vastaavasta tuotteesta. Meikkipohja jää mattapintaiseksi, joten en tarvitse välttämättä enää viimeistelypuuteria. Tämä meikkipohja on täydellinen kuivalle ja atooppiselle iholleni! Peittää sopivasti pahimmat punoituksetkin.

 13. Mahtava tuote

  kirjoittanut Elina pvm 12 Fri, 2017

  Todella näppärä ja riittoisa meikkipohja arkikäyttöön. Sopii herkälle ja kuivalle iholleni mainiosti. Tällä saa tehtyä todella luonnollisen pohjan tai vähän peittävämmänkin halutessaan. Hyvä sävyvalikoima, ja löysin heti ensi yrittämällä oikean sävyn iholleni.

 14. Paras testaamani mineraalipohja

  kirjoittanut Turkulainen pvm 11 Mon, 2017

  Todella hyvä mineraalipohja. Sopii itselleni paremmin kuin kilpailevat Lily Lolo, Flow tai Everyday Minerals. Jättää hyvin luonnollisen lopputuloksen. Värivalikoima hyvä.

 15. Suosikki

  kirjoittanut Mira pvm 11 Thu, 2017

  Ehdottomasti paras meikkipohja erittäin kalpealle, lämpimän sävyiselle sekaiholleni. Valikoimasta löytyy täydellinen sävy iholleni, tuote kestää kasvoillani pitkään ja näyttää luonnolliselta. Tuote on myös erittäin riittoisaa ainakin omassa käytössäni.

 16. Ei toimi

  kirjoittanut Lintunen pvm 10 Mon, 2017

  Minun ihollani tämä ei toimi, näyttää naamiolta vaikka laitan todella ohuesti, oikeaoppisesti kabukilla pyöritellen ja pyyhin jopa osan pois. Lisäksi pakkautuu ihohuokosiin ja kerääntyy juonteisiin jo muutamassa tunnissa, iho myös kiiltää kuin peili hyvin pian levittämisen jälkeen.

 17. Luottotuote

  kirjoittanut Anne pvm 09 Sat, 2017

  Olen käyttänyt tätä jo vuosia, ja pois en vaihtaisi! Tuoksuton, nopea laittaa, kaunis, luonnollinen ja kestävä lopputulos. Tarvittaessa pahimpiin punoituksiin lisäksi peitetuotetta alle. Kestosuosikki ja luottotuote. :)

 18. Loistava myös atoopikoille

  kirjoittanut Irina pvm 08 Mon, 2017

  Hyvä peitto ja tuntuu iholla kevyeltä. Ei ärsytä atooppista ihoa eikä kuivata. Todella riittoisa - pieni määrä riittää pitkään!

 19. Loistava tuote

  kirjoittanut Anna pvm 05 Mon, 2017

  Hyvä peitto ja tuntuu iholla kevyeltä. Oma ihoni rasvoittuu herkästi, joten yksistään tämä ei riitä pitämään kiiltoa kurissa, vaan tarvitsee puuterin kaveriksi.

 20. jeij

  kirjoittanut Roosa pvm 03 Fri, 2017

  Päätin uskaltaa kokeilla tätä pohjaa enkä pettynyt. Jättää todella kauniin matta-pinnan ja on riittoisaa! Itselläni on pintakuiva ja rasvoittuva iho, mutta en ole huomannut että tämä päivän aikana paljoa lähtisi pois. Tummat silmänalusetkin katoavat mukavasti :)

 21. Paras mineraalipohja!

  kirjoittanut Elina pvm 03 Tue, 2017

  Tätä ei turhaan kehuta. On ihan huippu! Peittää alleen kaikki punoitukset ja näpyt ja lopputulos todella kaunis. Lisäksi niin superhelppoa käyttää. Tätä en vaihtaisi mihinkään muuhun.

 22. Huippu

  kirjoittanut Yasmin pvm 01 Wed, 2017

  Olen käyttänyt Angelic pohjaa jo monta vuotta, enkä vaihtaisi toiseen. Pohja tulee valmiiksi muutamassa minuutissa ja pysyy pitkään. En pidä hajustetuista tuotteista ja tässä en ole huomannut mitään hajua.

 23. Wuhuu!!

  kirjoittanut Darja pvm 01 Tue, 2017

  Pikainen meikkipohjan tekeminen! Hyvä ensituntuma. Mun tummat silmänaluset katosi johonkin.... =)

 24. Erinomainen tuote

  kirjoittanut Mervi pvm 12 Thu, 2016

  Tekee luonnollisen, mattapintaisen ihon, joka kestää kauan. Peittää myös näppylät pienemmällä siveltimellä. Suosittelen hommaamaan kunnon kabukin kaveriksi! Pois en vaihtaisi.

 25. Peittävä mineraalipohja

  kirjoittanut Maria pvm 11 Mon, 2016

  Todella peittävä miraalipohja joka sulautuu hyvin ihoon. Hyvä hinta-laatusuhde. Todella riittoisa! Omalla rasvoittuvalla ihollani lähti kuitenkin hieman "liikkumaan" iholla päivän aikana.

 26. Meikkipussin vakio tuote

  kirjoittanut Lotta pvm 11 Thu, 2016

  Ihana tuote! Pidän luonnollisesta lopputuloksesta, joka kuitenkin tasoittaa kasvojen ihoa. Pahimmat näppylätkin saa kohtuullisesti peittoon kun taputtelee tätä pienellä siveltimellä. On kestänyt niin arjen kuin juhlatkin. Ja riittoisa! Suosittelen kokeilemaan.

 27. Kestosuosikki!

  kirjoittanut Siru pvm 11 Mon, 2016

  Paras ja peittävin mineraalipohja, jota olen käyttänyt. Yhdessä peitevärin kanssa saa tyydyttävästi aknearvet ja punoituksen piiloon. Rasvoittuva iho tarvitsee puuterin kaveriksi, mutta kokonaisuutena ehdottomasti laatutuote!

 28. Positiivinen kokemus

  kirjoittanut Katja pvm 09 Sat, 2016

  Ensimmäinen kokeiluni mineraalimeikkien maailmassa ja on kyllä yllättänyt positiivisesti. Oikean sävyn valinta mietitytti etukäteen, mutta usui nappiin ja näyttää luonnolliselta. Peittää hyvin ja pysyy hyvin normipäivän.

 29. Ihan parhainta :)

  kirjoittanut Mirja pvm 08 Fri, 2016

  Kolmannen 'purkin' tilasin eikä ole missään vaiheessa tullut mieleen vaihtaa tuote johonkin toiseen. Kätevä nopeisiin aamuihin ja mahtava iltameikkiin. Kevyt, peittävä, pysyvä ja hintakaan ei huimaa riittoisaa tuotetta. :)

 30. Ehdoton suosikki

  kirjoittanut Matleena pvm 07 Mon, 2016

  Paras puuteri mitä olen käyttänyt! Peittää hyvin, on kevyt, ei tuki eikä ole liian pakkelimainen. Täydellinen! Purkillinen kestää myös suht kauan ja iso plussa puuterin annostelijasta purkissa.

 31. PARHAIN MEIKKIPOHJA :)

  kirjoittanut ANNA pvm 07 Fri, 2016

  Olen käyttänyt tätä lähes viisi vuotta,olen kyllä välillä kokeillut muitakin kavereiden suosituksesta mutta myös aina palaan käyttämään tätä koska tämä mielestäni paras kyllä =) Ei jätä paksua lopputulosta, peittää ja hyvin pysyy koko päivän.

 32. Suosikki tuote

  kirjoittanut Anna-Mari pvm 06 Fri, 2016

  Kevyen ja luonnollisen lopputuloksen antava. Monet meikkipohjat ja bb-voiteetkin kokeilleena palaan aina tähän tuotteeseen. Ei tuki ihoa, hyvät sävyt itselleni (talvella gracious). Muut merkit ovat lähes aina liian punertavia minun iholleni. Ei jätä rajoja, levittyy hyvin ja pysyy riittävän hyvin.

 33. Luottotuote

  kirjoittanut Teija pvm 06 Wed, 2016

  Tämä tuote on varsin riittoisa ja edullinen. Puuteri levittyy kauniisti ilman sen kummempaa työstämistä. Jättää iholle kevyen luonnollisen ja heleän pinnan, mutta puuteria lisäämällä saa myös mukavan peittävyyden niin halutessaan. Ei tuki eikä kuivata ihoa. Luottotuote :)

 34. Pohja joka peittää, mutta ei tuki

  kirjoittanut Julia pvm 06 Mon, 2016

  Olen ollut todella tyytyväinen tähän mineraalimeikkipohjaan, minulla on ongelmaiho ja paljon arpia, mutta tällä saa kaiken sopivasti peittoon ilman pakkelimaista lopputulosta tai ihon huononemista. Kahta sävyä sekoittamalla pärjää ympäri vuoden ja tuote on suhteellisen riittoisaa. Miinuspuolet ovat tuotteen pöllyäminen levitettäessä ja viimeisiä jauheita on usein vaikea saada purkista ulos.

 35. Loistava meikkipohja

  kirjoittanut Elina pvm 05 Sun, 2016

  Aivan loistava meikkipohja, jolla ei yksinkertaisesti voi mennä pieleen. Helppo käyttää ja näyttää aina hyvältä. Nätti aamusta iltaan, silti helppo pestä pois. Minulla on kaksi sävyä, talveksi Innocent ja Gracious. En ole viimeistelypuuteria käyttänyt, mutta sarjan poskipunaa käytän aina.

 36. Paras löytämäni meikkipohja!

  kirjoittanut Laura pvm 05 Thu, 2016

  Koko ikäni olen etsinyt sitä oikeaa pohjaa, kaikista koostumuksista. Aina on joko liian tumma, vetää porkkanaksi tai pinkki-possuksi, liian "kakuttava", liian kuivattava, sulaa nopeasti pohjustusvoiteen kanssa tai ilman, tai ei saa sitten kirveelläkään pois.
  Mutta tämä. Aivan täydellinen! Juuri oikea sävy, peittävyys on hyvä, pysyvyys ja kuitenkin saa hellävaraisella poistoaineella pois, ja sopii myös kuivalle iholle. Iso plussa vielä matkakoosta, mitä voi helposti kuljettaa laukussa mukana. Tästä en vaihda!

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Käytä mineraalimeikkipohjan kanssa aina Kabuki-sivellintä, koska muilla siveltimillä et saa välttämättä toivottua lopputulosta. Pyöräytä kabukia mineraalissa, kopsauta ylimääräiset pois ja levitä kasvoille alaspäin suuntautuvin liikkein. Levitä niin monta kerrosta, että olet tyytyväinen. Voit käyttää mineraalimeikkipohjaa myös peitevärinä tummilla silmänalusillla ja punoittavilla näpyillä levittämällä sitä haluttuihin kohtiin peitevärisiveltimellä. Viimeistele pohja Barefaced Beautyn mineraali irtopuuterilla.

Pohjustus: Voit pohjustaa ihon Barefaced Beautyn mineraali irtopuuterilla. Levitä irtopuuteria puuterisiveltimellä ohut kerros koko kasvoille ennen mineraalimeikkipohjan levittämistä. Pohjustus pitää huolta siitä, että meikkipohja pysyy kauniimpana pidempään. Varsinkin rasvaisen ja sekaihon omaaville suosittelemme käyttämään pohjustusta.

Sävyttävä päivävoide: Lisää mineraalimeikkipohjaa lempikosteusvoiteesi sekaan ja näin saat siitä sävyttävän päivävoiteen.

Peiteväri: Kostuta peitevärisivellin vedellä ja levitä mineraalimeikkipohjaa tummille silmänalusille ja näpyille. 

Mica (CI 77019), Zinc Oxide, [+/- Ultramarines (CI 77007), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)]

100% kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää