TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

 • Luonnolliset joululahjavinkit osa 1: Koko perheelle, ystävälle, työpaikalle…

  tiistai, 5 joulukuu 2017
  VIERASKYNÄ-postaus

  Joulu on taas, joulu on taas…

  On se aika vuodesta, että on hyvä hetki vinkata parhaat joululahjavinkit Greenlips Beautyn valikoimasta!

  greenlips beauty dr. bronners joululahjaideat luonnolliset joululahjavinkit

   

  Jokainen tarvitsee saippuaa ja käsivoidetta. Se on ihan varma. Joku saattaa sanoa, että onpa tylsä lahja, mutta minä sanon pyh ja pah! Maailmassa, joka on jo täynnä tavaraa, on aina sijaa käytännöllisille lahjoille. Ja jos ne kelpaavat Gwyneth Paltrow’lle, kelpaavat ne varmasti monelle muullekin.

  Dr. Bronner’s -merkki oli minulle ihan uusi tuttavuus. Uskomatonta sinänsä, että kyseessä on yli 150 vuotta vanha luomusaippuoiden valmistaja. Tuotevalikoima on vakuuttava: merkillä on mm. erittäin tiukasti säädelty UDSA-standardi sekä Reilun Kaupan sertifiointi. Kaiken huipuksi tämä huippusuosittu amerikkalainen valmistaja lahjoittaa jopa 70 % voitoistaan vuosittain hyväntekeväisyyteen. Siinäpä joulumieltä!

  Ensimmäisenä tietenkin kiinnitin huomion purnukoiden ulkonäköön. Minua ne viehättävät kovasti! Niissä on kivaa vanhanaikaisuutta, mutta yhdistettynä kirkkaisiin väreihin, ne ovat todellakin tätä päivää. Kylppäri jää monesti melko tylsäksi ja yksiväriseksi, joten sitä on kiva piristää erivärisillä saippuapurkeilla. Dr. Bronnerin värikkäistä purkeista löytyy kaikille lempisävy. Ne myös tuntuvat istuvan tyyliin kuin tyyliin, olipa fiilis kylppärissä romanttinen tai minimalistisen.

  Greenlips Beautyn naiset ovat paketoineet valmiin violettisen setin jouluksi. Alle kolmenkympin hintaisessa setissä on käteviin pumppupulloihin pakatut saippua ja vartalovoide. Violetti viittää tietenkin klassikkoon – laventeliin.

  Lahjaksi laventeliset tuotteet ovat turvallisia valintoja, niistä usein pidetään. Niin pidän minäkin. Asetin purnukan käsisaippuaksi, mutta toimii se oikein hyvin suihkusaippuanakin. Saippuan tuoksu tulee luomulaatuisista eteerisistä öljyistä, joten tuoksu ei ole pistävän keinotekoinen, vaan todella raikas.

  Kookos sen sijaan jakaa usein mielipiteet. Sen suhteen olin minäkin hieman epäileväinen, mutta laventelin ja kookoksen yhdistelmä vartalovoiteessa toimii yllättävän hyvin. Kookos on kosteuttajana vertaansa vailla, joten se kyllä pääsee oikeuksiinsa vartalovoiteessa. Pieni pumppaus riittää käsipesun jälkeen, muutamalla rasvailee koko kropan. Vaikuttaa riittoisalta purkilta tämäkin!

  Seuraavaksi vinkkaan naisellisesta lahjasetistä, jota testatessa hämmästyin kerran jos toisenkin…

   


  Tämän julkaisun on kirjoittanut Laura, Greenlips Beautyn blogin vieraskirjoittaja!

  Laura on freelance-kirjoittaja, joka hurahti luonnonkosmetiikkaan turhauduttuaan siihen, ettei ymmärrä, mitä iholleen päivittäin kosmetiikan muodossa laittoi. Greenlipsillä Laura testaa tuotteita, jakaa kokemuksensa ja samalla oppii itse lisää luonnonkosmetiikan kiehtovasta maailmasta.

   

  Posted by Annika 10:13
  0 Comments

Kommentoi

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Vaaditut tiedot*