TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

 • Luonnolliset joululahjavinkit osa 2: Vaimolle, tyttöystävälle, siskolle, äidille…

  perjantai, 8 joulukuu 2017

   

  VIERASKYNÄ-postaus

  Meikkituotteiden ostaminen toiselle saattaa olla kinkkistä. Uskallan kuitenkin sanoa, että kääräisemällä tämän Uoga Uoga -sarjat lahjapaketin paperiin, et mene metsään.

  Ensinnäkin – mikä ihana pakkaus! Kaikki varmasti arvostavat kauniisti pakattuja lahjoja. Tämä paketti ei välttämättä tarvitsisi edes lahjapaperia päälleen, kaunis nauha riittää. Kultaisen paperin sisältä kuoriutuu neljä kaunista Uoga Uoga -tuotetta.

  Uoga Uoga oli minulle uusi tuttavuus ja simppelin suloiset pakkaukset veivät sydämeni. Viimeistään siinä vaiheessa, kun Greenlipsillä minulle kerrottiin, että latvialaisen merkin perustajan mies on rustaillut pakkauksiin runoja, olin myyty.

  Verkkokaupassa on saatavilla kahden sävymaailman lahjapaketit: kullanhohtoinen Golden Fire ja heleän hopeinen Sea of Silver. Näistä ensimmäistä olen viime viikot testaillut – ja ihastunut.

  Setissä on kolme mineraaliluomiväriä ja huulikiilto. Niiden kombosta saa loihdittua luonnollisen arkimeikin tai kullanhohtoisen juhlameikin.

  Hauskasti nimetyt luomivärit sopivat ainakin omaan arkimeikkipalettiini loistavasti. Mineraaliluomivärejä kerrostamalla sävyjen intensiivisyyden kanssa saa kikkailtua ja muokattua eri tarkoituksiin sopivaksi. Naked & happy on ihana pohjasävy, jota olen levittänyt koko luomelle tasoittamaan ihon sävyä ja tuomaan heleyttä. Tummanruskealla Fuzzy bear -sävyllä saa varjostusta silmäkulmaan tai loihdittua tumman smokey eye -tyylin. Kultainen Gold mine on nimensä mukaisesi kultakaivos. Kerrostamalla sitä saa upean kullanhohdon vaikkapa pikkujoulukauden tummaan smokey eye -meikkiin.

  Suurimman yllätyksen pakkauksessa tarjoili minulle Uoga uogan huulikiilto. Jos hiusgeelin testaus herätti minussa traumoja, niin huulikiilto se vasta nostattikin ala-asteen diskojen tunnelmien myötä niskakarvoja pystyyn. Tahmaisuus on kuitenkin tästä huulikiillosta kaukana. Huulikiilto tuntuu huulilla pikemminkin huulirasvalta. Huulikiilloissa on käytetty sävystä riippuen muun muassa marjauutteita ja aloe veraa, jotka luonnollisen kiillon lisäksi hoitavat huulia. Lahjapakettiin on valikoitunut pehmeän marjainen Strawberry moose -sävy.

  Huulikiillon käyttö on tottumiskysymys. Huulipuniin tottuneena tulin ensimmäisillä testikerroilla hyvin tietoiseksi huulistani. Keskityin vähän liiaksikin siihen, että huulikiilto ei leviä tai tahmaa. Muutamien käyttökertojen jälkeen huulikiillon käyttöön kuitenkin taas vuosien jälkeen tottui.

  Uskallan sanoa, että tämä meikkilahja sopii monelle. Luomivärien sävyä voi itse säädellä kerrostaen ja sekoittaen. Kokeilin muun muassa Naked & happyn ja Gold minen sekoittamista – tuli muuten aika ihana hohtava vaalea sävy! Huulikiillon kanssa sama juttu. Vaikka sävy on marjainen, on se tarpeeksi luonnollinen sopiakseen moneen ihonsävyyn ja tyyliin.

   

  Tämän julkaisun on kirjoittanut Laura, Greenlips Beautyn blogin vieraskirjoittaja.

  Laura on freelance-kirjoittaja, joka hurahti luonnonkosmetiikkaan turhauduttuaan siihen, ettei ymmärrä, mitä iholleen päivittäin kosmetiikan muodossa laittoi. Greenlipsillä Laura testaa tuotteita, jakaa kokemuksensa ja samalla oppii itse lisää luonnonkosmetiikan kiehtovasta maailmasta.

   

  Posted by Annika 13:54
  0 Comments

Kommentoi

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Vaaditut tiedot*