TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

 • Kiireisen perheenäidin luonnonkosmetiikka top 7 – Annika

  tiistai, 14 marraskuu 2017

  Tästä kiireisen perheenäidin luonnonkosmetiikka top 7- postauksesta löydät Annikan tuotevinkit kiireiseen arkeen. Annika toimii Greenlips Beautyn viestintävastaavana. Saatat törmätä häneen putiikissa kuvailemassa tuotteita, mutta todennäköisemmin löydät hänen käsialaansa sosiaalisessa mediassa, verkkokaupassa, visuaaleissamme ja tapahtumissa. Meillä Greenlips Beautyssa työskentelevät ovat kaikki todellisia moniosaajia ja tekevätkin moninaisia töitä, Annikan päätoimenkuva on kuitenkin viestintä ja yhteistyö.

  kiireisen perheenäidin luonnonkosmetiikka top 7 - Annika

  Greenlips Beautyn 7v. synttäreiden kunniaksi, jokainen Greenlips Beautyn seitsemästä työntekijästä on listannut blogiimme omat 7 suosikki luonnonkosmetiikkatuotettaan.

  Lue myös muiden Greenlips Beautylaisten omat top 7 luonnonkosmetiikkatuotetta:

   

  Niina – Kuivan ihon ja hiusten luonnonkosmetiikka top 7

  Jolanda – Ongelmaihon luonnonkosmetiikka top 7

  Laura – Kosmetologin luonnonkosmetiikka top 7

  Päivi – Arjen pelastava luonnonkosmetiikka top 7

  Sharon – Kiireisen yrittäjän luonnonkosmetiikka top 7

  Mona – Monikäyttöinen luonnonkosmetiikka top 7

  ”Kiireisenä äitinä aikani on hyvin rajallista, ja myös minun kauneudenhoitorutiinit usein yksinkertaisia ja lyhyitä. Käytän tuotteita joita on helppo ja nopea käyttää, ja joiden suoritustehoon voin luottaa (päivän aikana ei ole aikaa korjailla meikkiä). Huomaan myös haalivani kotiini tuotteita, joita koko perhe voi yhdessä käyttää. Oma ihoni on hyvin helppohoitoinen, talvisin vähän pintakuiva, mutta muuten sopeutuva ja hyväkuntoinen.” – Annika

  Kiireisen perheenäidin luonnonkosmetiikka top 7

  kiireisen perheenäidin luonnonkosmetiikka top 7 - tuotteetABEL PARFYYMI – GOLDEN NEROLI

  Tämä tuoksu lumoaa minut. Ihana kukkaisen sitruksinen tuoksu on kuin tehty minulle. Tuoksu on Abelin parfyymeistä kevyin, ja sitä onkin kiva suihkautella lisää päivän mittaan.

  LESS IS MORE ELDERFLOWER SUOLASUIHKE

  Tämä monikäyttöinen tuote on minulla lähes päivittäin käytössä. Suolasuihkeella saan karheutta letteihin, tupeerauksen ja kampauksien alle. Lisäksi sen avulla saan pitkitettyä tarvittaessa hiusten pesuväliä.

  BAREFACED BEAUTY MINERAALIMEIKKIPOHJA

  Luottotuotteeni jo vuosien ajan. Tällä saan luotua kauniin, peittävän pikameikin alle 5 minuutissa. Todella helppoa levittää ja hyvin peittävä. Usein en käytä meikkipohjana mitään muuta kuin tätä.  Minulla on käytössä sävy Honest, joka on täydellinen vaalealle iholleni.

  THE OHM COLLECTION DEODORANTTI – NEROLI

  Luonnolliset deodoranttikokeiluni olivat kokeneet turhautuneita hetkiä, kunnes tuli The Ohm Collection. Tämä luotto deodorantti pelastaa aina päivän. Lisäksi sitä on ihana katsella ja tuoksutella.

  KAEREL KASVOVOIDE

  Tämä tuote lanseerattiin Suomessa vasta marraskuun alussa. Ennen uusien tuotteiden tuomista valikoimiimme, testaamme niitä aina hartaasti Greenlips Beauty tiimin voimin. Kaerel all-in-one box tuli kotiimme mieheni testattavaksi, ja tietysti myös itse olin kiinnostunut sarjasta ja sen tuotteista. Yllätyksekseni tuote toimi myös minun ihotarpeille todella hyvin ja nyt tämä tuote on minun ja mieheni yhteisessä käytössä.

  COULEUR CARAMEL N.260 CORAL – VEGAANINEN HUULIPUNA

  Tämä persikkainen sävy on niin mahtava! Käytössä sekä juhlana että arkena. Sävy pysyy huulilla todella hyvin eikä sitä tarvitse korjailla päivän mittaa.

  UOGA UOGA FOREST PATH EYELINER

  Kulmakarvani ovat aina olleet minun murheenkryyni. Niissä ei ole täydellistä muotoilua, ja niitä pitää ”luoda” kulmatuotteilla. Kulmakynällä usein jälki oli liian suoraviivainen ja epäluonnollisen näköinen. Uoga Uoga Forest Pathilla saan todella kauniit, pehmeät, luonnollisen näköiset kulmakarvat, ja koen kulmavärin laittamisen siveltimellä huomattavasti helpommaksi ja anteeksiantavaisemmaksi kuin kynällä.

   

   

   

   

  Posted by Greenlips Beauty toimitus 09:38
  4 Comments

4 thoughts on “Kiireisen perheenäidin luonnonkosmetiikka top 7 – Annika”

Kommentoi

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Vaaditut tiedot*