TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

 • Lontoon vinkit

  maanantai, 29 elokuu 2016

  Oletko lähdössä Lontooseen? Kerää tästä Lontoon vinkit siihen mihin mennä tai mitä tehdä, kun haluat rennon loman ja arvostat nautinnollisia, luomuja ja ekologisia elämäntapoja lomallakin. Kaikkea kaupunkipyörän vuokraamisesta aina luonnonkosmetiikkaan!

  P.s. Helpottaaksemme reissaamistasi olemme Greenlips Beautyssa koonneet kaikki matkalle mukaan sopivan kokoiset kosmetiikkatuotteet samaan paikkaan! Valikoimaan voit tutustua verkkokaupassamme: Matkakoot matkalle mukaan .

  Lontoon vinkit – Kaupunkipyörä

  Paras tapa liikkumiseen etenkin aurinkoisina päivinä on mielestäni kaupunkipyörä. Erinomainen ja ekologinen tapa liikkua paikasta toiseen. Samalla tulee nähtyä paljon ja voi nauttia auringonpaisteesta. Tämä on myös hyvin edullinen tapa, kun noudattaa antamiani vinkkejäni. 🙂

  lontoon-vinkit-kaupunkipyora-santander

  Suunnittele reittisi etukäteen ja tarkasta Santanderin sivuilta reittisi varrella olevat pyöräasemat. Voit myös ladata heidän applikaationsa, josta näet liikkeellä ollessa aina lähinnä olevat asemat. Pyörän vuokrauksessa tarvitset luottokorttia. Lue lisää Santanderin sivuilta: Santander kaupunkipyörät.

  Hinta: Pyörän käyttöoikeus £2/24h + ensimmäinen 30min ilmaista ajoaikaa, jonka jälkeen jokainen 30min maksaa aina £2.

  Vinkki! Vaihda pyörä aina ennen kuin 30min tulee täyteen. Näin pyöräilet koko päivän ja maksat vain pyörävuokran £2. Tämän vuoksi on tärkeää suunnitella reitti etukäteen ja katsoa reitin varrella olevat asemat. Esim. Greenwichissä ei ollut yhtäkään pyöräasemaa, joka oli todellinen yllätys paikallisellekin.

  Lontoon vinkit – Covent Garden

  Täältä löytyy silminkantamattomiin vaikka ja mitä, niin kuin jokapuolella Lontoota. Pitää siis tietää mitä etsii. Neal’s street on pieni sivukuja, jota astellessasi sinulle avautuu täysin oma maailmansa. Niin kutsuva, värikäs ja lumoava. Täältä löydät mm. Neal’s Yard Remediesin ”pääkallopaikan” ja ihanan Wild Food Cafen.

  lontoon-vinkit-covent-garden

  Neal’s Yard Remedies on varmasti yksi tunnetuimpia luonnonkosmetiikkabrändejä briteissä. Neal’s Yard Remediesin liikkeitä löytyy ympäri Lontoota. Covent Gardenin liikkeen yhteydessä on myös heidän hoitohuoneensa. Hoitopalveluvalikoimaa löytyy laidasta laitaan, kuten voit myös heidän kotisivuiltaan todeta: Neal’s Yard Remedies hoitotarjonta. Neal’s Yard Remediesistä löydät ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita, eteerisiä öljyjä yms.  Tänne tai asumustasi lähimpänä olevaan Neal’s Yard Remediesin liikkeeseen kannattaa suunnata jos jotakin oleellista kosmetiikkaa unohtui kotiin.

  lontoon-vinkit-covent-garden-neals-yard-remedies

  Neal’s Yard Remediesin yläkerrasta löydät ihanan Wild Food Cafen.  Tämän paikan menusta löytyy paljon kaikennäköisiä ihania herkkuja. Suurin osa on raakaruoka periaatteella valmistettua ja luomua. Listalta löytyy myös hyviä luomuoluita. Me nautimme täällä tällä kertaa vain alkupalat; sweet potato wedges cashew-valkosipuli aiolin kera. Yksinkertaista, mutta mielettömän herkullista. Paikassa oli lämmin tunnelma ja iloinen asiakaspalvelu. Suosittelen lämpimästi! Wild Food Cafen Facebook-sivuilta löydät paljon kuvia heidän himoittavan upeista herkuistaan. Hinnat pääruoille £12-15.

  lontoon-vinkit-covent-garden-wild-foods-cafe

  Lontoon vinkit – Oxford Street

  Vantran löysimme vahingossa ja voi miten täydellinen! Ikävä kyllä emme kerinneet syömään täällä, mutta hetken ajan kerkesin kuolaamaan heidän tarjontaansa. Keitettyä, paistettua, raakaa, luomua, vegaanista, gluteiinitonta, maidotonta, gmo-vapaata jne. Kaikkea kaikille. Voit valita seisovan pöydän (josta voi ottaa myös take awayn) tai nautiskella mm. raakakakuista, smoothieista tai cocktaileista.  Ensi kerralla tänne seisovaan pöytään! Voit tutustua Vantraan etukäteen heidän kotisivuillaan: Vantra

  lontoon-vinkit-vantra-ruoka

  Lontoon vinkit – Greenwich

  Ensinnäkin Greenwich on kaunis! Yksi minun ehdottomia suosikkejani rennon päivän viettoon. Täällä voi käydä markkinoilla, nauttia katusoittajien musiikista ja paistatella päivää Greenwichin puistossa. Voit ostaa markkinoilta jotakin naposteltavaa ja käydä vaikka National Maritime museon puistossa piknikillä tai pistäytymässä museossa. Greenwichistä bongasin myös lasten vaatekaupan nimeltä Greenwich Baby, joka mainostaa valikoimansa eettisyyttä ja luomua.

  Tiesitkö, että Pirates of the Caribbeanin osia on kuvattu täällä National Maritime museossa?

  lontoon-vinkit-greenwich-maritime-museum

  Nappaa mukaan herkkuja piknikkiä varten vaikka täältä Greenlandsin ekokaupasta. Täältä kävelee Greenwichin puistoon muutamassa minuutissa.

  lontoon-vinkit-greenlands-ekokauppa

  Greenwichin puisto on todella iso ja sieltä löytyy varmasti tilaa paistatella päivää. Heitä viltti nurmikolle ja nauti!

  lontoon-vinkit-greenwich-puisto

  Lontoon vinkit – Hackney

  Hackney on mieheni kotiseutua ja hän kertoo sen olleen aikoinaan köyhien ja tummaihoisten aluetta, ns. ghettoa.  Nykyään Hackney on mieheni mukaan trendikästä seutua ja täältä löytyykin useita liikkeitä, joiden kylkeä koristaa sanat organic. Vietän enimmäkseen aikaa Lontoossa pilvenpiirtäjien keskellä Canary Wharf:lla, joka tuntuu ajoittain kylmältä ja kolkolta. Hackney seutuna tuntuu paljon kotoisammalta rivitaloineen. Halutessasi viettää lauantaita kuten paikallinen, suuntaa Hackneyn markkinoille (Broadway market) ja nauti ruokakojujen ja kahviloiden tarjonnasta. Tämän jälkeen nappaa evästä mukaasi ja suuntaa viereiseen puistoon. Paikalliset kerääntyvät sankoin joukoin puistoon viikonloppuisin grillaamaan perheiden ja ystäviensä kanssa.

  lontoon-vinkit-hackney-organico-ekokauppa

  Bongasin Hackneyn markkinoilta tälläisen kauniin luonnonkosmetiikkabrändin. 34.4 on yritys, joka valmistaa luonnonkosmetiikkaa ja sen lisäksi perustaja Elka kertoo yrityksen olevan ”community interest company”. Tämä tarkoittaa sitä, että yritys tekee työtä ja lahjoittaa tekemästään tuotostaan ”for social good”.

  lontoon-vinkit-hackney-thirtyfourpointfour-luonnonkosmetiikka

  Ostin itselleni testiin kasvovoidetta ja nämä ihanat luomupuuvillasta valmistetut meikinpoistolaput. Meikinpoistolaput ovat konepestäviä ja ne on pakattu pesupussiin. Näitä voit käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Mikä mahtava idea! Joskus yksinkertaiset asiat voivat olla niitä parhaimpia! 🙂 Elkalta sain vielä matkaan kimpun hänen aamulla keräämiään laventeleita.

  lontoon-vinkit-thirtyfourpointfour-luonnonkosmetiikka

  Broadway wines on hyvä esimerkki siitä miltä liikkeet voivat näyttää Lontoossa ulospäin. Usein liikkeiden ulkonäköön ei juurikaan panosteta, mikä itsestäni tuntuu todella hassulta. Ilmeisesti kauppa kuitenkin käy. 🙂 Jos haluat nauttia päivästä paikalliseen tapaan, voit napata tästä juotavaa mukaasi puistoon.

  lontoon-vinkit-hackney-broadway-wines-luomu-viinakauppa

  Lontoo on mieletön paikka himoshoppailijalle ja hänelle, jota kiinnostavat lukuisat turistikohteet. Itse en kuitenkaan ole shoppailijatyyppi ja tärkeimmät nähtävyydet on enimmäkseen käyty läpi aiemmilla reissuilla. Tämän vuoksi oli hauskaa tutkia tällä kertaa enemmän Lontoon ekopuolen tarjontaa, sekä paikallista elämää. Toivottavasti löysit postauksesta itsellesi jotakin mielenkiintoista, jota voit hyödyntää kun suuntaat Lontooseen. 🙂  Sinä, joka olet käynyt Lontoossa ja tiedät sieltä upeita paikkoja joissa kannattaisi käydä, vinkkaa meille muille!

  <3 : Mona

   

  Posted by Mona 18:18
  0 Comments

Kommentoi

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Vaaditut tiedot*