TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

 • Ruokasooda deodorantti – miten välttyä ihottumalta?

  keskiviikko, 4 heinäkuu 2018

  Ruokasoodan käyttö deodoranteissa on noussut suosioon, koska monet ruokasoodalliset deodorantit koetaan suorituskyvyltään todella tehokkaaksi. Deodorantit neutraloivat hajut ja pitävät raikkaana. Hikoilu on elimistölle hyvin tärkeä ja luonnollinen tapa poistaa kuona-aineita, mutta hikoilusta johtuva tuoksu on kuitenkin usein kantajalleen epämiellyttävä. Tämän vuoksi ruokasoodallinen deodorantti on huippujuttu!

  Tiedätkö sinä mitä asioita pitäisi ottaa huomioon ruokasoodallisen deodorantin käytössä? Oletko pohtinut ruokasoodalliseen deodoranttiin vaihtamista? Onko sinulle tullut iho-oireita ruokasoodallisen deodorantin käytöstä?Tässä blogipostauksessamme kerromme vinkit ruokasoodallisen deodorantin käyttöön; miten saada deodorantista toimiva ja tehokas, pitkäikäinen kumppani?

  Ruokasooda Deodorantti - The Ohm Collection Paras alumiiniton deodorantti

  The Ohm Collection Deo Dorant – Paras alumiiniton deodorantti 

  Ruokasooda deodorantti – miksi käyttää ruokasoodaa?

  Ei ole sattumaa, että monet deodoranttivalmistajat käyttävät deodoranteissaan ruokasoodaa. Ruokasoodaa käytetään, koska se on erittäin tehokas neutraloimaan ihon happamaa pH:ta. Pahaa hajua tuottavat bakteerit viihtyvät ja lisääntyvät happamassa ympäristössä, mutta ruokasooda neutraloi ihon happamuutta ja täten heikentää bakteerien kykyä lisääntyä. Monet tehokkaimmat ja kehutuimmat deodorantit sisältävät yleensä ruokasoodaa. Nämä deodorantit ovat usein sekoitus ruokasoodaa ja muita hajua/hikeä ehkäiseviä ja mahdollisesti ihoa hoitavia raaka-aineita.

  Ruokasooda Deodorantti - The Ohm Collection Voidemainen Deodorantti

  The Ohm Collection Deo Dorant Creme – Voidemainen deodorantti

  Meidän valikoimastamme huikean suosion saavuttaneet The Ohm Collection jauhemaiset deodorantit ja uudet voidemaiset deodorantit sisältävät myös ruokasoodaa. Ruokasoodaa sisältävät deodorantit voivat kuitenkin joskus aiheuttaa kainaloiden ihottumaa tai kutinaa. The Ohm Collectionin deodoranttien valmistajan datan mukaan iho-oireita heidän deodoranteistaan saa kuitenkin vain n. 0,27% käyttäjistä. Tälle pienelle osalle ruokasoodalliset deodorantit eivät tietystikään sovi.

  Me Greenlips Beautyssa olemme havainneet, että monissa tapauksissa joissa deodorantin käytöstä on tullut ihoreaktioita on kyse siitä, että tuotetta ei ole käytetty oikein. Tuotteen käyttöön ei ole saatu ohjeistusta, ohjeistus on ollut vajavainen tai välttämättä ei ole osattu kertoa kaikkea mahdollista. Vuosien varrella mekin Greenlips Beautyssa olemme oppineet yhtä sun toista ihmisten deodoranttien käyttötottumuksista ja sen pohjalta hioneet ohjeistusta tuotteiden käyttöön.

  Lehdissä ja blogeissa usein parhaiksi alumiinittomiksi deodoranteiksi tituleeratut The Ohm Collectionin jauhemaiset  deodorantit ovat todella tehokkaita, lue blogipostauksemme Paras alumiiniton deodorantti on viimein täällä!

  Ruokasooda deodorantti – vinkit käyttöön iho-oireiden välttämiseksi

  Ruokasooda Deodorantti - The Ohm Collection deodorantin käyttö

  Kun noudatat seuraavia ohjeita The Ohm Collectionin ruokasoodallisten deodoranttien kanssa, uskomme että mahdollisuutesi pitkään, toimivaan ja onnelliseen suhteeseen kyseisten deodoranttien kanssa ovat erittäin korkeat.

  • Älä annostele liikaa ( käytä hyvin pientä määrää tuotetta -> katso käyttövideo)
  • Käytä tuotetta puhtaisiin, kuiviin kainaloihin
  • Pese kainalot illalla ( kaikki deodorantit kannattaa pestä pois, oli sitten deodorantti mikä hyvänsä)
  • Älä hankaa tuotetta kainaloon, painele ja levitä kevyesti
  • Pidä välipäiviä deodorantin käytöstä. > pitäessä välipäiviä ihon oma luonnollinen bakteeritasapaino pääsee palautumaan -> tuote ei menetä tehoaan ja vähentää mahdollisuutta ihoärsytykseen.
  • Älä käytä tuotetta sheivauksen tai vahauksen jälkeen ( anna mieluusti ihon rauhoittua seuraavaan päivään).

   

  Mikäli sinulle on tullut ihottumaa deodorantista, lopeta tuotteen käyttö ja levitä kainaloiden iholle aamuin illoin ja tarvittaessa Petit&Jolien sinkkivoidetta. Petit&Jolien sinkkivoide on PARAS tuote rauhoittamaan ärtynyttä kainalon ihoa. Iho rauhoittuu yleensä jo puolessa tunnissa huomattavasti. Ihon rauhoituttua kokonaan ja, kun iho on ”normaalitilassa” voit kokeilla deodorantin käyttöä varovasti uudestaan. Deodorantin aiheuttaessa epämukavaa tunnetta kainalossa, kuten kihelmöintiä tai kutinaa ei pidä jatkaa tuotteen käyttöä.

  Oletko sinä havainnut hyvän vinkin ruokasoodallisen deodorantin käyttöön, joka listalta puuttuu? Kerro meille. 🙂

  Greenlips Beautyssa toivomme sinulle ja deodorantillesi onnistunutta ja pitkää liittoa. <3

  Posted by Mona 15:25
  2 Comments

2 thoughts on “Ruokasooda deodorantti – miten välttyä ihottumalta?”

 1. Jos alkaalinen deodorantti ärsyttää ihoa, hapan voi korjata tilanteen nopeasti. Runsas dl vettä per puolisen rkl viinietikkaa on oikea suhde, ja sivelet sillä ärtyneen ihoalueen. Tämäkin on pestävä pois sen jälkeen runsaalla vedellä, kun se on hetken vaikuttanut.

  1. Kiitos kommentista ja hyvästä neuvosta Amy. 🙂 Tätä tarvitseekin neuvoa kokeilemaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Vaaditut tiedot*