TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

 • Kylmän ajan ihonhoitorutiini – testissä Atelier des Délices

  maanantai, 6 marraskuu 2017

  Tämän julkaisun on kirjoittanut Laura, Greenlips Beautyn blogin uusi vieraskirjoittaja!

  Laura on freelance-kirjoittaja, joka hurahti luonnonkosmetiikkaan turhauduttuaan siihen, ettei ymmärrä, mitä iholleen päivittäin kosmetiikan muodossa laittoi. Greenlipsillä Laura testaa tuotteita, jakaa kokemuksensa ja samalla oppii itse lisää luonnonkosmetiikan kiehtovasta maailmasta.


   

  Hrr! Lokakuu on vaihtunut marraskuuksi, kellot on siirretty talviaikaan. Talvi on virallisesti alkanut.

  Kylmä vuodenaika ja sen vaihtelevat olosuhteet ovat iholle horroria. Välillä on kuivaa ja pakkasta, välillä mennään plussan puolelle ja rämmitään loskassa. Iho joutuu koville. Ihonhoitorutiini on aika päivittää.

  Ihoni on taipuvainen joutumaan shokkiin ensimmäisten pakkasten tultua. Normaalioloissakin kuiva ihoni järkyttyy ensikylmistä niin, että se kiukuttelee parikin viikkoa työntäen epäpuhtauksia ulos ja hilseillen kuivuudesta. Tänä vuonna ennakoin tilanteen ja valitsimme Greenlipsin porukan kanssa sopivat tuotteet talven uuteen ihonhoitorutiiniin.

  Atelier des Délices oli ensimmäisiä testaamiani ihonhoitosarjoja luonnonkosmetiikan puolelta. Sarjan herkullisen tuoksuiset tuotteet ihastuttivat heti. Myöhemmällä testauksella sarjan laadukkaat ja riittoisat tuotteet viimeistään vakuuttivat. Myötämielisin odotuksin lähdin siis testaamaan uutta talvirutiinia.

  Talvirutiinin avaintuotteet:
  SENSI Gentle Scrub / HYDRA Face mask / SENSI Soothing serum

  greenlips beauty, latelier des delices, talvi ihonhoito, luonnonkosmetiikka, luonnonkosmetiikkatesti, talven ihonhoito rutiini

  Aloitetaan kuorinnalla. Sitä ei saa unohtaa talvellakaan! Kosteuttavat tuotteet pääsevät rutiinin myöhemmässä vaiheessa imeytymään paremmin, kun ihoa kuoritaan säännöllisesti.

  greenlips beauty, latelier des delices, talvi ihonhoito, talven ihonhoito rutiini, luonnonkosmetiikka, luonnonkosmetiikkatesti
  Kuorinta on levitetty puhdistetulle iholle illalla. Posket punoittavat päivän jälkeen ja kaipaavat kosteutta. Vaikutusajan jälkeen kuorinta huuhtoutuu iholta helposti. Iho ei tunnu kuivalta kuorinnan jälkeenkään.

   

  Viimeisen parin viikon ajan olen kuorinut ihoni tällä Sensi-sarjan kuorinnalla kerran viikossa. Ensin voide pyöritellään kasvojen iholle ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Kuorinta tuntuu miellyttävältä iholla – rakeet tuntuvat selkeästi, mutta kuorinta on hellävarainen. Tuoksu on mieto, hieman pähkinäinen.

  Aktiivisia raaka-aineita:

  LYSOSENSYL™ on kasviperäiseen lysolesitiiniin perustuva ainesosa, joka rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Se vahvistaa ihon omaa suojautumismekanismia.

  Ruusunkukkavesi on rauhoittava luonnon ainesosa, joka vähentää kasvojen punakkuutta.

  Papaiini- ja bromelaiini-enzyymit kuorivat ihoa enzymaattisesti.

  Ruusunmarjasiemenet ja –siemenöljy. Siemenet kuorivat ihon mekaanisesti. Siemenöljy sisältää paljon Omega 3- ja 6-rasvahappoja, jotka korjaavat ihoa.

  Vaikuttavien ainesosien listaan voit tutustua siihen kokonaisuudessaan täällä.

  greenlips beauty talvirutiini testi talven ihonhoito rutiini
  Kuorinnan jälkeen levitän kasvoille kunnon kerroksen kosteuttavaa naamiota. Hydra-sarjan naamiossa on selkeästi makeampi tuoksu.

   

  Hydra-sarjan naamiota olen käyttänyt kahdesti viikossa, kerran kuorinnan jälkeen ja kerran puhdistusrutiinin yhteydessä. Ihon kosteus on selvästi tasapainottunut, eikä helposti kuivahtava otsan ja nenän seutukaan ole hilseillyt. Jokainen ihotyyppi kaipaa välillä kosteutusta ja tämä tuote on nappivalinta siihen.

  Aktiivisia raaka-aineita:

  Kvitteninsiemenuute auttaa säätelemään ja ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

  Aprikoosinkiviöljy ravitsee ja silottaa ihoa.

  Kaakaovoi kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

  Vaikuttavien ainesosien listaan voit tutustua siihen kokonaisuudessaan täällä.

  greenlips beauty, latelier des delices, talvi ihonhoito, talven ihonhoito rutiini, luonnonkosmetiikka, luonnonkosmetiikkatesti
  Mennään suoraan asiaan: tämä on paras seerumi, jota olen ikinä käyttänyt.

   

  Ihonhoitorutiinin viimeistelee Sensi-sarjan seerumi, jossa on huikeat 78 % aktiivisia aineita. Ja sen huomaa! Jo yhden käyttökerran jälkeen iho tuntuu ravitulta, punoitus on tasoittunut ja selkeästi kuivemmat kohdat rauhoittuneet. Seerumin jälkeen laitan iholle vielä yövoiteen.

  Ensimmäisellä testiviikolla seerumi oli hieman liian heavy aamurutiiniin lisättäväksi, mutta näin loka-marraskuun taitteessa iho jo kaipaa tehokkaampaa kosteutusta myös aamulla. Seerumi on tullut siis myös osaksi aamun ihonhoitorutiiniani, kasvoveden ja kosteusvoiteen väliin.

  Aktiivisia raaka-aineita

  Ruistankiöljyn saatat tuntea paremmin camelinaöljynä, joka kosteuttaa ja palauttaa ihon elastisuuden.

  Avokadoöljy notkeuttaa ja suojaa ihoa.

  Kamomillaöljy rauhoittaa ja vahvistaa.

  Pitkän ja vakuuttavan listan voit lukea kokonaan täältä!

  greenlips beauty, latelier des delices, talvi ihonhoito, talven ihonhoito rutiini, luonnonkosmetiikka, luonnonkosmetiikkatesti

  Niin – tuliko iholle sitä shokkia tänä syksynä? Eipä ole näkynyt.

  Seuraavassa jutussaan Laura testaa uutta hiustenhoitorutiinia Less is More –tuotesarjasta!

  Posted by Annika 18:57
  2 Comments

2 thoughts on “Kylmän ajan ihonhoitorutiini – testissä Atelier des Délices”

Kommentoi

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Vaaditut tiedot*