TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

 • Tärkeimmät ihonhoitotuotteet

  torstai, 30 kesäkuu 2016

  Tärkeimmät ihonhoitotuotteet

  Tässä kirjoituksessa käyn läpi mielestäni tärkeimmät ihonhoitotuotteet kun sinulla on kiireinen elämänvaihe menossa tai mukavuudenhalu yllättää. Alle olen kerännyt oman ihotyyppini (pintakuiva sekaiho) mukaiset tuotteet.

  l'atelier- des-delices-tuoteperhe

  Omasta mielestäni alla olevat tuotteet ovat välttämättömiä, jos haluaa ihon pysyvän puhtaana, ravittuna sekä suojattuna.

  Ihonhoito olisi hyvä aloittaa päivittäisellä ihonpuhdistuksella, vaikka et käyttäisikään meikkiä. Kerrataan miksi; Ihon oma luonnollinen rasva + kaikki ilmansaasteet ja päivittäiset epäpuhtaudet kertyy ihon pintaan päivän mittaan. On hyvä puhdistaa ihoa säännöllisesti. Ihonpuhdistuksessa poistetaan iholta mm. rasvaa, pölyä ja likaa.

  Ihon hoitamatta jättäminen aiheuttaa:

  • – tukkeutuneita ihohuokosia, mustapäitä
  • – epäpuhtauksia
  • – ihon kuivumista
  • – iho ei pääse kunnolla uudistumaan.  Pinnalla on rasvakertymää ja epäpuhtauksia.

  Kasvojen puhdistus

  Atelier Des Delicesin Clarity -kasvojen puhdistusvesi toimii puhdistustuotteena sekä kasvovetenä. Puhdistusvesi jättää ihon puhtaan ja raikkaan tuntuiseksi sekä hyvinvoivaksi. Clarity on hajusteeton ja alkoholiton. Soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Kasviperäinen glyseriini yhdistettynä runsaasti vitamiineja ja hivenaineita sisältävään aloe veraan kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Iho jää virkeän ja puhtaan tuntuiseksi.

  l'atelier-clarte-puhdistuvesi-tärkeimmät-ihonhoitotuotteet

  Ravitseva ja suojaava kasvovoide

  Puhdistuksen lisäksi tärkeää on ihon ravitseminen, kosteutus ja suojaus. Itse käytän Atelier Des Delicesin kosteuttavan Hydra-linjan sekaiholle tarkoitettua emulsiovoidetta. Voide on tarpeeksi riittoisa kosteuttamaan pintakuivaa sekaihoa. Emulsiovoide imeytyy todella nopeasti. Sopii mielestäni hyvin myös meikin alle. Itse käytän voidetta yleensä vain iltaisin.  Koen ettei ihoni kaipaa erikseen lisäkosteutusta aamuisin, ainakaan kevät/kesä -aikoihin. Kaiken kruunaa herkullinen karamelliomenan tuoksu (100 % luonnollinen), joka viipyy hetken iholla ja haihtuu vienosti pois.

  kosteusvoide-silmänympärysgeeli-koostumukset

  Silmänympärysvoiteen käyttö

  Viimeisenä mutta ei vähäisempänä on silmänympärysvoide.

  Miksi ja milloin on hyvä alkaa hoitaa silmänympärysihoa? Siitä päivästä lähtien kun alat käyttää silmämeikkiä! Meikkien poistaminen kuivattaa ja rasittaa herkkää silmänympärysihoa. Ja tämä aiheuttaa ryppyjen ilmestymistä, ihon kuivuutta, kiinteyden menetystä… you name it. Silmänympärysvoiteen avulla iho saa kaipaamansa kosteutuksen ja ravinteet. Sillä ehkäistään myös mahdollisia ikääntymisen merkkejä. Kasvojen ihon herkin alue on silmänympärysiho. Se on paljon ohuempaa ja herkempää kuin muualla kasvoissa. Siksi on erittäin tärkeää että silmänympärysiholle käytetään siihen tarkoitettua tuotetta.

  Silmänympärysihon ongelmina minulla on tummat silmänaluset, ihon kuivuus ja välillä turvotus. Silmienympäryksille valitsin Atelier Des Delicesin Jeunesse -silmänympärysgeelin Se kosteuttaa, kiinteyttää ja virkistää ihoa sekä pitää sen kimmoisana. Silmänympärystuotetta laitetaan silmänympäryksille hyvin pieni (nuppineulanpään kokoinen) määrä.  Voide levitetään nestekierron mukaisesti ulkoa sisäänpäin sormenpäällä taputellen (ei liikkuvalle osalle luomea). Näin vähennetään myös turvotusta.

  Milla-miten-levittää-silmänympärysvoide-oikeaoppisesti-tärkeimmät-ihonhoitotuotteet

  Kerrataan vielä  tärkeimmät ihonhoitotuotteet:

  • Puhdistustuote/Kasvovesi
  • Hoitovoide kasvoille oman ihotyypin mukaan
  • Silmänympärysvoide

   

  On myös erittäin tärkeä muistaa riittävä vedenjuonti, vitamiinien saanti ja ruokavalio. Nämä vaikuttavat suuresti ihon kuntoon! Joten muistetaan syödä terveellisesti ja juoda riittävästi niin myös iho kiittää. Kauneus lähtee sisältä, as they say! 🙂

  Muistathan että tuotteiden valinnassa ja avuksi toimii myös nettisivumme. Sivuiltamme löytyy kattava valikoima tuotteita ”ihotyypin mukaan”. Esimerkiksi ”kuiva iho” ja löydät näin parhaimmat oman ihotyyppisi mukaiset tuotteet!

  Mitkä ovat SINUlle  tärkeimmät ihonhoitotuotteet? Millaisia vinkkejä sinulla on muille lukijoille? 🙂

  <3:lla Milla

  Posted by Greenlips Beauty toimitus 17:18
  0 Comments

Kommentoi

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Vaaditut tiedot*