TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

 • Uoga Uoga Mineraalimeikkipohja – Sävyn valinta

  maanantai, 20 helmikuu 2017

  Uoga Uoga mineraalimeikkipohja on peittävä meikkipohja, jolla saat mattaisen lopputuloksen. Uoga Uoga mineraalimeikkipohja on todella suosittu erityisesti rasvoittuvan, sekaihon ja epäpuhtaan ihon omaavien keskuudessa. Joskus meikkipohjan sävyn valinta voi aiheuttaa epävarmuutta. Miten valitsen itselleni sopivan sävyn? Turun putiikissa testaamme aina sävyt paikan päällä, mutta tässä postauksessa Greenlips Beautyn meikkitaiteilijat Mona ja Sharon antavat vinkkejä siihen miten löydät omalle ihollesi sopivan sävyn ”etänä”.

  Määritä ihosi tummuus ja sävy

  Määrittele ensin oman ihosi tummuus ja pohjasävy. Oletko ihosi tummuudelta se vaaleista vaalein lumikki? Valitse silloin mineraalimeikkipohjan tummuudeksi todella vaalea. Oletko vaalea, mutta kuitenkin hieman tummempi kuin jotkut ystävistäsi? Valitse silloin mineraalimeikkipohjasi tummuudeksi vaalea.

  Pohjasävyllä tarkoitetaan ihon sävyä. Pohjasävyt jakautuvat kolmeen eri kategoriaan: lämmin eli keltainen/oranssi, kylmä eli vaaleanpunainen/punainen ja neutraali.  Pohjasävyn määrittämiseen on monia tapoja, helpointa on verrata porukassa ihojen sävyä keskenään. Vertailemalla muihin on helpompi nähdä eroavaisuuksia. Muita hyviä tapoja määrittää oma pohjasävy:

  • Nosta valkoinen paperi kasvojesi ja decolteesi viereen ja katso miltä ihosi sävy näyttää
  • Katso ranteidesi verisuonten väriä; vihertävän sävyiset suonet kertovat ihosi sävyn olevan keltapohjainen ja sinivioletin sävyiset suonet kertovat ihosi olevan punapohjainen.
  • Sopiiko sinulle paremmin kullan vai hopean sävyiset korut? Pääsääntöisesti kultakorut imartelevat paremmin lämminsävyistä ihoa ja hopeakorut kylmäsävyistä.
  • Palatko herkästi auringossa? Yleensä punapohjainen iho on herkempi palamaan kuin keltapohjainen iho.

  Uoga Uoga Mineraalimeikkipohja – suomalaisten talvisävyt

  Suomalainen iho on yleisesti talvisin todella vaalea ja tämän vuoksi Uoga Uogan mineraalimeikkipohjista lähes kaikille löytyy oma talvisävynsä neljän eri sävyvaihtoehdon välillä.

  Kuvassa alla olevat sävyt vasemmalta oikealle

  Never Sleeping Beauty : Todella vaalea, neutraali/hieman kellertävä sävy

  Champagne : Vaalea, lämmin, hieman kellertävä

  Petals of Sakura : Todella vaalea, kylmä/punapohjainen

  Linden Honey : Vaalea, aavistuksen punapohjainen

  Meikkipohja – Mona

  Ihoni on vaalea, mutta jonkin verran tummempi kuin suomalaisilla keskimääräisesti.  Ihoni pohjasävy on aika neutraali/ aavistuksen lämmin. Minulle käy yleensä parhaiten neutraalit tai hieman kellertävät sävyt (kellertävät varsinkin silloin kun olen päivettynyt).

  Iho ilman meikkiä

  Näin talvella ihoni ollessa vaaleimmillaan, paras sävy omalle iholleni on Uoga Uogan mineraalimeikkipohja Linden Honey. Linden Honey on sävyltään todella jännä, se on vain aavistuksen punapohjainen ja täten sopii iholleni hyvin. Monet punapohjaiset eivät mene yksiin ihonsävyni kanssa. Tässä vertailun vuoksi muita talvisin minulle sopivia meikkipohjasävyjä:

  Barefaced Beauty Mineraalimeikkipohja Elegance/Angelic

  Couleur Caramel BB-voide 12

  Couleur Caramel Hydra Jeunesse – Anti age Meikkivoide, Skin beige 23

  Uoga Uoga Mineraalimeikkipohja - Linden Honey
  Meikki Uoga Uogan mineraalimeikeillä (Uoga Uoga mineraalimeikkipohja Linden Honey)

  Kesäisin päivetystä saatuani paras sävy minulle on Uoga Uogan valikoimasta  mineraalimeikkipohja Captured Ray of Sun. Vertailun vuoksi muita kesäisin minulle sopivia meikkipohjasävyjä:

  Barefaced Beauty mineraalimeikkipohja True

  Couleur Caramel BB-voide 12/13

  Meikkipohja – Sharon

  Ihoni on hyvin vaalea ja punaisuuteen taittuva, kesällä tulee pisamia ja ihoni on ohut. Sävyt jotka näyttävät ihollani parhaalta ovat näin ollen neutraalit tai punapohjaiset sävyt. Toisin kuin usein ajatellaan, punaisuutta ei tarvitse eikä kannatakaan yrittää ”taittaa” käyttämällä keltaisia sävyjä. Mielestäni ylivoimaisesti kaunein meikkipohja syntyy käyttämällä meikkipohjaa joka on lähinnä omaa ihosävyään. Jos haluaa sitten lisätä väriä kasvoilleen kannattaa se tehdä esimerkiksi maapuuterilla ja poskipunalla. Näin syntyy raikas lopputulos.

  Iho ilman meikkiä

  Talvella ihoni on hyvin vaalea jonka vuoksi käytän pari kertaa viikossa Eco by Sonyan itseruskettavaa kasvovettä tuomaan hiukan väriä. Tämän vuoksi sävyvalintani ovat myös hiukan lämpimämpiä läpi vuoden. Olen tässä meikissä valinnut itselleni sävyn Uoga Uoga Champange . Se sulautuu kauniisti ihooni ja lopputulos on mielestäni raikas ja kaunis.

  Meikkipohja Uoga Uogan mineraalimeikeillä, sävy Champange

  Tässä vertailun vuoksi muita talvisin minulle sopivia meikkipohjasävyjä:

  Barefaced Beauty: Whisper/ Kissed 

  Couleur Caramel BB-voide: 11 Light Beige

  Couleur Caramel Hydra Jeunesse: 21

  Meikki valmiina

  Kesäisin ihoni ei ole kovinkaan paljoa tummempi joten käytän läpi vuoden samoja sävyjä. Jos on oikein aurinkoinen kesä ja päivetyn hiukan enemmän niin käytän maapuuteria meikkipohjan päälle tuomaan lisää väriä.

  Valitsitko väärin? Ei hätää! Mineraalimeikkipohjat sulautuvat kauniisti ihon omaan sävyyn, vaikka sävy ei ole ihan täysin oma sävysi. Onko meikkipohjasi sävy silminnähden liian vaalea tai liian tumma? Voit hankkia toisen vaaleamman/tummemman ja sekoittaa joukkoon, jotta saat itsellesi sopivan tummuisen meikkipohjan. Näin voit myös säädellä meikkipohjasi tummuutta kesän tai lomamatkan päivetyksen myötä, sekä vaaleutta talven myötä.

  Mikä sinua mietityttää sävyn valinnassa?

  Posted by Greenlips Beauty toimitus 13:54
  1 Comment

One thought on “Uoga Uoga Mineraalimeikkipohja – Sävyn valinta”

Kommentoi

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Vaaditut tiedot*