Green Skincare (ent. L´atelier des Délices)

L´ATELIER DES DÉLICES SARJA UUDISTUU GREEN SKINCARE -TUOTESARJAKSI. UUDET PAKKAUKSET, UUSI NIMI, SAMA ERINOMAINEN TUOTE JA KOOSTUMUS! UUDISTAMME VARASTOAMME PARHAILLAAN JA TÄYDENNÄMME SARJAA. ÄLÄ SIIS HÄTÄILE, VAIKKA LEMPITUOTTEESI OLISI TÄLLÄ HETKELLÄ LOPPU, TÄYDENNYSTÄ ON TULOSSA PIAN!

Green Skincare on kokemuksemme kukaan yksi edistyksellisimpiä luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjoja. Näissä ihonhoitotuotteissa sekoitetaan luomua, luonnollista ja bioteknologiaa. Olemme useiden sarjojen testauksen jälkeen valinneet Green Skincare ihonhoitosarjan myös luomuhoitolamme pääsarjaksi. Sarja on ihanan hemmotteleva ja tehokas, mutta silti kohtuuhintainen. Meille oli tärkeää valita sarja jossa laatu-hinta suhde on paras mahdollinen niin hoitolaan kuin verkkokaupan asiakkaillemme.

Ranskalaisesta Green Skincare luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjasta löytyvät tuotteet jokaisen iholle, sillä sarjassa on seuraavat tuotelinjat; PURMAT tasapainottava hoitolinja, PURITY epäpuhtaalle iholle, HYDRA kosteuttava hoitolinja, SENSI herkän ihon hoitolinja, JEUNESSE anti-age hoitolinja ja JEUNESSE + ikääntyneemmän ihon anti-age hoitolinja.

Ecocert ja Cosmos -sertifioidusta Green Skincare luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjasta löytyy ihonpuhdistustuotteet, kasvovoiteet, seerumit, naamiot, kuorintavoiteet sekä täsmätuotteita kuten Couperosa-geeli.

Green Skincare sarjan tuotteet ovat kehitelty kauneudenalan ammattilaisille hoitolakäyttöön Tuotteiden herkulliset 100 % luonnolliset tuoksut tulevat Provencessa sijaitsevalta parfumeur:ilta. Sarjan tuotteissa käytetään patentoituja luonnollisia raaka-aineita tukemaan ihon optimaalista hyvinvointia. Green Skincare luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjasta löytyy erityislaatuisia täsmätuotteita ihonhoitoon joita ei yleisesti löydy luonnonkosmetiikan saralta.

Tuotepaketit

UOGA UOGA MINERAALIMEIKKIPOHJA TESTISETTI- DARK
Tuotepaketti

UOGA UOGA MINERAALIMEIKKIPOHJA TESTISETTI- DARK

8,90 € 10,65 €
Valitse malli Tilapäisesti loppunut
UOGA UOGA MINERAALIMEIKKIPOHJA TESTISETTI - MEDIUM
Tuotepaketti
UOGA UOGA MINERAALIMEIKKIPOHJA TESTISETTI - LIGHT
Tuotepaketti
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot


Kaikki yli 89 € tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Toimituskulut alle 99 € tilauksissa on 8,90 € / lähetys.

Kaikki tilaukset toimitetaan tilauksen yhteydessä valittuun noutopisteeseen.

HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Voimassaoleva hinta on greenlipsbeauty.com -verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta.

TILAUKSEN VAHVISTAMINEN

Asiakas saa sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat matkalla.

TILAUSEHDOT

Tilaajan täytyy olla vähintään 18-vuotias.

Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, arvioitu toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Otamme yhteyttä, jos jokin tilattu tuote on loppunut varastostamme.

Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua.

Greenlips Finland Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Jos kaipaat apua tilauksen tekoon, tuotteiden valitsemiseen tai tarvitset jotain muita lisätietoja lähetä sähköpostia asiakaspalvelu [a] greenlipsbeauty.com niin autamme mielellämme!

MUKAVIA OSTOSHETKIÄ GREENLIPSBEAUTY.COM -VERKKOKAUPASSA!