Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksille!

Ammattilainen siirry PRO-sivuille tästä

Valuutta: EUR

Green Skincare (ent. L´atelier des Délices)

L´ATELIER DES DÉLICES SARJA UUDISTUU GREEN SKINCARE -TUOTESARJAKSI. UUDET PAKKAUKSET, UUSI NIMI, SAMA ERINOMAINEN TUOTE JA KOOSTUMUS! UUDISTAMME VARASTOAMME PARHAILLAAN JA TÄYDENNÄMME SARJAA. ÄLÄ SIIS HÄTÄILE, VAIKKA LEMPITUOTTEESI OLISI TÄLLÄ HETKELLÄ LOPPU, TÄYDENNYSTÄ ON TULOSSA PIAN!

Green Skincare on kokemuksemme kukaan yksi edistyksellisimpiä luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjoja. Näissä ihonhoitotuotteissa sekoitetaan luomua, luonnollista ja bioteknologiaa. Olemme useiden sarjojen testauksen jälkeen valinneet Green Skincare ihonhoitosarjan myös luomuhoitolamme pääsarjaksi. Sarja on ihanan hemmotteleva ja tehokas, mutta silti kohtuuhintainen. Meille oli tärkeää valita sarja jossa laatu-hinta suhde on paras mahdollinen niin hoitolaan kuin verkkokaupan asiakkaillemme.

Ranskalaisesta Green Skincare luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjasta löytyvät tuotteet jokaisen iholle, sillä sarjassa on seuraavat tuotelinjat; PURMAT tasapainottava hoitolinja, PURITY epäpuhtaalle iholle, HYDRA kosteuttava hoitolinja, SENSI herkän ihon hoitolinja, JEUNESSE anti-age hoitolinja ja JEUNESSE + ikääntyneemmän ihon anti-age hoitolinja.

Ecocert ja Cosmos -sertifioidusta Green Skincare luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjasta löytyy ihonpuhdistustuotteet, kasvovoiteet, seerumit, naamiot, kuorintavoiteet sekä täsmätuotteita kuten Couperosa-geeli.

Green Skincare sarjan tuotteet ovat kehitelty kauneudenalan ammattilaisille hoitolakäyttöön Tuotteiden herkulliset 100 % luonnolliset tuoksut tulevat Provencessa sijaitsevalta parfumeur:ilta. Sarjan tuotteissa käytetään patentoituja luonnollisia raaka-aineita tukemaan ihon optimaalista hyvinvointia. Green Skincare luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjasta löytyy erityislaatuisia täsmätuotteita ihonhoitoon joita ei yleisesti löydy luonnonkosmetiikan saralta.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit