Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksille!

Ammattilainen siirry PRO-sivuille tästä

Valuutta: EUR


Crap-free. Natural. No nonsense.

Se oli alkuperäinen ajatus Kaerelin taustalla. Luonnonkosmetiikkamarkkinoilta löytyy valtava valikoima vauvoille, lapsille, ja etenkin naisille, mutta miesten puolella valikoima oli vielä hyvin vähäinen joitakin vuosia sitten. Tähän tarvittiin muutos, sillä myös miehet käyttävät ihonhoitotuotteita. Tämä selkeä tarve miesten omille luonnonkosmetiikkatuotteille toimi motivaationa Kaerelin kehitykselle, ja brändi näki päivänvalon vuonna 2017.

Kaerel tekee miesten ihonhoidosta helppoa, pitäen samalla huolta luonnosta. Kaerel valmistaa tehokkaita ihonhoitotuotteita nimenomaan miehille. Kaerel miesten oma luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja sisältää 4 tuotetta: Kasvovoide, Parranajovoide, Suihkushampoo, sekä Deodorantti. Neljä tuotetta, joita jokainen mies tarvitsee.

Kaerel on kehitetty yhteistyössä miesten kanssa, vastaten heidän tarpeitaan. Tuotteet ovat monikäyttöisiä, riittävän yksinkertaisia ja varustettu hienovaraisella tuoksulla.

Kaikki ainesosat, joita Kaerel ihonhoitosarja käyttää, ovat peräisin kasveista, kukista ja yrteistä. 100% luonnollista alkuperää ja 100% vegaanisia. Lisäksi kaikki Kaerelin ihonhoitotuotteet ovat Cosmos Natural –sertifioituja ja valmistettu EU:ssa.

Kaerel tukee Plastic Soup Foundationia, joka työskentelee estääkseen muovin päätymistä meriin. Muovi hajoaa pieniin hiukkasiin, ja pikkuhiljaa vesistöt ympäri maailman muuttuvat valtaviksi "muovikeitoiksi". Muovi vapauttaa myrkyllisiä ainesosia veteen ja tämän seurauksena toksiinit löytävät tiensä meidän ravintoketjuun.

The Plastic Soup Foundation tekee valtavia ponnisteluja estääkseen muovin päätymisen ympäristöömme. Kaerel lahjoittaa 1% liikevaihdostaan The Plastic Soup Foundationille.

Näytetään tuotteet 1-6 / 6

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit