Petit&JolieHollantilainen Petit&Jolie on 100% luonnollinen ja turvallinen ihonhoitosarja vauvoille, lapsille, raskaana oleville sekä koko perheelle. Meillä Greenlips Beautyssa Petit&Jolie sarjan ihonhoitotuotteita haetaan erityisesti talviaikaan aikuiselle herkälle ja kuivalle iholle. Kaikki tuotteet ovat toimivia ja tehokkaita, mutta samalla erittäin hellävaraisia vauvojen ja lasten iholle. Petit&Joliessa suurennuslasin alla ei ole ainoastaan lopputuote vaan koko raaka-aineiden tuotantoketju.  

  • Kaikki Petit&Jolie tuotteet ovat turvallista ja sertifioitua (BDIH / IONC) luonnonkosmetiikkaa. 
  • Kaikki tuotteet ovat 100% luonnollisista raaka-aineista. 0% parabeeneja, 0% synteettisiä väriaineita, 0% säilöntäaineita ja 0% saippuaa.
  • Sarjan kaikki tuotteet ovat vegaanisia, lukuunottamatta Sinkkivoidetta, joka sisältää mehiläisvahaa sekä keltuaista.
  • Petit&Jolie -tuotteissa käytetty "parfyymi" on valmistettu luonnollisista eteerisistä öljyistä ilman allergeeneja.

Petit&Jolie lahjoittaa 2% (jos mahdollista enemmänkin) voitostaan New Life Home säätiölle Keniaan. New Life Home säätiö tarjoaa hylätyille ja sairaille lapsille kodin.

Näytetään tuotteet 1-11 / 11

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot


Kaikki yli 89 € tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Toimituskulut alle 99 € tilauksissa on 8,90 € / lähetys.

Kaikki tilaukset toimitetaan tilauksen yhteydessä valittuun noutopisteeseen.

HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Voimassaoleva hinta on greenlipsbeauty.com -verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta.

TILAUKSEN VAHVISTAMINEN

Asiakas saa sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat matkalla.

TILAUSEHDOT

Tilaajan täytyy olla vähintään 18-vuotias.

Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, arvioitu toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Otamme yhteyttä, jos jokin tilattu tuote on loppunut varastostamme.

Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua.

Greenlips Finland Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Jos kaipaat apua tilauksen tekoon, tuotteiden valitsemiseen tai tarvitset jotain muita lisätietoja lähetä sähköpostia asiakaspalvelu [a] greenlipsbeauty.com niin autamme mielellämme!

MUKAVIA OSTOSHETKIÄ GREENLIPSBEAUTY.COM -VERKKOKAUPASSA!