Abel

Abelin tavoitteena on inspiroida positiivista muutosta luomalla maailman parhaat luonnolliset parfyymit, vaarantamatta etiikkaa tai estetiikkaa. 

Luodakseen maailman parhaat luonnolliset parfyymit, Abelin perustaja Frances Shoemack tarvitsi täydellisen liittolaisen. Vuonna 2012 hän yhdisti voimansa Sao Paolossa asuvaan mestari parfymööriin Isaac Sinclairiin ja näin Abel syntyi. Kuusi vuotta eteenpäin, kasvavalla tiimillä ja kuluttajakunnalla, he tuovat kaupunkeihin ympäri maailman valikoiman luonnollisia unisex-tuoksuja, jotka ovat moderneja ja pitkäikäisiä.

Parfyymitalo Abelin Vita Odor ”elävä tuoksu” kokoelma sisältää kuusi parfyymia. Tuoksut on valmistettu käyttäen ainoastaan luonnollisia ainesosia, jotka heräävät eloon ihollasi. Tuoksuja on saatavilla kahdessa koossa: 15 ml ja 50 ml. 

Vita Odor kokoelman tuoksut ovat etiikan, taiteen ja tieteen edistyksellisen sekoituksen lopputulos. Jokainen tuoksu koostuu erittäin intensiivisestä sekoituksesta luonnollisia (käytetty luomusertifioituja raaka-aineita aina kun mahdollista) öljyjä ja niistä eristettyjä tuoksukomponentteja. Tuloksena dynaamisia, intiimejä, luonnollisia hajusteita, jotka tuoksuvat ihollasi koko päivän.

Näytetään tuotteet 1-25 / 25

ABEL SAMPLEKOKO - NURTURE
Valitse malli Tilapäisesti loppunut
ABEL SAMPLEKOKO - RED SANTAL
Valitse malli Tilapäisesti loppunut
ABEL SAMPLEKOKO - PINK IRIS
Valitse malli Tilapäisesti loppunut
ABEL VITA ODOR - DISCOVERY SET
Valitse malli Tilapäisesti loppunut
ABEL PARFYYMI - NURTURE 30ml
Valitse malli Tilapäisesti loppunut
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot


Kaikki yli 59 € tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Toimituskulut alle 59 € tilauksissa on 4,90 € / lähetys.

Kaikki tilaukset toimitetaan tilauksen yhteydessä valittuun noutopisteeseen.

HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Voimassaoleva hinta on greenlipsbeauty.com -verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta.

TILAUKSEN VAHVISTAMINEN

Asiakas saa sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat matkalla.

TILAUSEHDOT

Tilaajan täytyy olla vähintään 18-vuotias.

Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, arvioitu toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Otamme yhteyttä, jos jokin tilattu tuote on loppunut varastostamme.

Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua.

Greenlips Finland Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Jos kaipaat apua tilauksen tekoon, tuotteiden valitsemiseen tai tarvitset jotain muita lisätietoja lähetä sähköpostia asiakaspalvelu [a] greenlipsbeauty.com niin autamme mielellämme!

MUKAVIA OSTOSHETKIÄ GREENLIPSBEAUTY.COM -VERKKOKAUPASSA!