Abel

Abelin tavoitteena on inspiroida positiivista muutosta luomalla maailman parhaat 100% luonnolliset parfyymit, vaarantamatta etiikkaa tai estetiikkaa. 

Luodakseen maailman parhaat luonnolliset parfyymit, Abelin perustaja Frances Shoemack tarvitsi täydellisen liittolaisen. Vuonna 2012 hän yhdisti voimansa Sao Paolossa asuvan mestariparfymööri Isaac Sinclairin kanssa ja näin Abel syntyi. Tänä päivänä Abel tuo kaupunkeihin ympäri maailman valikoiman täysin luonnollisia unisex-tuoksuja, jotka ovat moderneja ja pitkäikäisiä.

Hollantilaisen parfyymitalo Abelin Vita Odor ”elävä tuoksu” kokoelma sisältää seitsemän parfyymia. Tuoksut on valmistettu käyttäen ainoastaan luonnollisia ainesosia, jotka heräävät eloon ihollasi. Abel luo monitahoisia, omaleimaisia ja mielenkiintoisia tuoksuyhdistelmiä, joita et löydä mistään muualta. Tuoksuja on saatavilla kahdessa koossa: 15 ml ja 50 ml. Lisäksi Abel on luonut yhteistyössä lastenvaatemerkki Gray Labelin kanssa äideille suunnitellun Nurture parfyymin, joka sopii erityisen hyvin raskaana oleville tai pienten lasten vanhemmille.

Vita Odor kokoelman tuoksut ovat etiikan, taiteen ja tieteen edistyksellisen sekoituksen lopputulos. Jokainen tuoksu koostuu erittäin intensiivisestä sekoituksesta luonnollisia (käytetty luomusertifioituja raaka-aineita aina kun mahdollista) öljyjä ja niistä eristettyjä tuoksukomponentteja. Tuloksena on dynaamisia, intiimejä ja luonnollisia parfyymeita, jotka tuoksuvat ihollasi koko päivän.

Tiesitkö, että Abel on maailman ainoa tuoksutalo, joka kertoo avoimesti kaikki käyttämänsä raaka-aineet? Abel on sitä mieltä, että jokaisella kuluttajalla on oikeus tietää mitä heidän käyttämänsä tuote sisältää ja me Greenlips Beautyssa olemme ehdottomasti heidän kanssaan samaa mieltä.

Me Greenlips Beautyn Passionistat toivomme sydämestämme, että Abelin tuoksut tuovat päivisiisi yhtä paljon luksusta ja iloa kuin meidän. Nautinnollisia hetkiä Abelin kanssa. <3

MIKSI VALITA ABELIN LUONNOLLINEN PARFYYMI?


  • Luonnollinen parfyymi on kaunis - luonnollinen parfyymi elää ihollasi luoden uniikin tuoksun juuri Sinulle. Luonnolliset raaka-aineet kuten santelipuu, neroli ja jasmiini ovat yksiä harvinaisimpia, kalleimpia ja hienoimpia saatavilla olevia parfyymiraaka-aineita modernissa parfymeriassa. Se on yksi syistä miksi Abelin nenä Isaac Sinclair rakastaa työskennellä Abelin kokoelman kanssa. Mahdollisuus työskennellä näin uskomattomien raaka-aineiden kanssa on harvoin tarjolla.
  • Ympäristövaikutus - synteettisten parfyymien vaikutuksia aletaan vasta ymmärtämään. Esimerkiksi synteettinen myski (käytetään 99%:ssa parfyymeista) on osoitettu bioakkumuloituvan ruokaketjuun, vaikuttaen vesistöihimme,vesielämään ja ihmisiin.
  • Henkilökohtainen vaikutus - on kasvavassa määrin todisteita esittämään että yhdisteet, joita laitamme iholle kulkeutuvat verenkiertoon. Tämä tarkoittaa sitä, että raaka-aineiden merkitys  kauneustuotteissasi on yhtä tärkeä kuin ne mitä ovat ruuassasi. Jos et ostaisi ruokaa täynnä keinotekoisia väri- ja makuaineita, silloin sinun ei pitäisi myöskään ostaa parfyymia, joka on valmistettu keinotekoisista tuoksuraaka-aineista.
  • "Parfyymeilla parempi maailma" - Abel lahjoittaa tuotostaan 1% for the Planet säätiölle. Mm. White Vetiver parfyymin tuloilla Abel tukee haitilaisten yhteisöä, mistä heidän käyttämänsä vetiveröljy on peräisin.

Lähde: Abel

Näytetään tuotteet 1-38 / 38

ABEL NEW DISCOVERY SET
Valitse malli Tilapäisesti loppunut
Pause Sample
Valitse malli Tilapäisesti loppunut
ABEL PARFYYMI - PAUSE 30 ml
Valitse malli Tilapäisesti loppunut
ABEL PARFYYMI - NURTURE 100 ml
Valitse malli Tilapäisesti loppunut
CYAN NORI
Valitse malli Tilapäisesti loppunut
ABEL PARFYYMI - NURTURE 30ml
Valitse malli Tilapäisesti loppunut
Nurture
Valitse malli Tilapäisesti loppunut
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot


Kaikki yli 69 € tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Toimituskulut alle 69 € tilauksissa on 6,90 € / lähetys.

Kaikki tilaukset toimitetaan tilauksen yhteydessä valittuun noutopisteeseen.

HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Voimassaoleva hinta on greenlipsbeauty.com -verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta.

TILAUKSEN VAHVISTAMINEN

Asiakas saa sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat matkalla.

TILAUSEHDOT

Tilaajan täytyy olla vähintään 18-vuotias.

Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, arvioitu toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Otamme yhteyttä, jos jokin tilattu tuote on loppunut varastostamme.

Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua.

Greenlips Finland Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Jos kaipaat apua tilauksen tekoon, tuotteiden valitsemiseen tai tarvitset jotain muita lisätietoja lähetä sähköpostia asiakaspalvelu [a] greenlipsbeauty.com niin autamme mielellämme!

MUKAVIA OSTOSHETKIÄ GREENLIPSBEAUTY.COM -VERKKOKAUPASSA!