Uoga Uoga

Haluatko sinäkin edustaa Uoga Uogaa? Klikkaa ammattilaisten kauppaamme ja lue lisää: pro.greenlipsbeauty.com

Liettualaisen Uoga Uogan tarina sai alkunsa luonnon marjoista ja kahden äidin ystävyydestä. Uoga Uoga on kasvanut yhdeksi Liettuan johtavista luonnonkosmetiikan tuottajista, mutta edelleen Uoga Uoga varmistaa tuotteiden tuoreuden valmistamalla tuotteet käsin, pienissä erissä. Kaikki suunnittelu, tuotekehitys ja tuotanto tapahtuu heidän omissa tiloissaan Liettuassa.

Uoga Uogan lähtökohtana on ollut tehdä mahdollisimman vähän prosessoitua luonnonkosmetiikkaa lähiraaka-aineita kuten herkullisia marjauutteita ja meripihkaa hyödyntäen. Tästä juontuu myös nimi Uoga Uoga, joka suomeksi käännettynä tarkoittaa ”Marja Marja”. Kaunista ja herkullista tuorekosmetiikkaa Itämeren rannalta. Uoga Uoga on intohimoinen, lämminsydäminen ja ekologinen yritys, jonka eteenpäin vievänä ajatuksena on tehdä maailmasta puhtaampi ja kauniimpi. 

Syy miksi me Greenlips Beautyssa aikoinaan valitsimme Uoga Uogan valikoimaamme, oli kuitenkin brändin erityislaatuiset mineraalimeikit.  Arvaatko mitä yhteistä on Uoga Uogalla ja Greenlips Beautylla? Sen lisäksi, että rakastamme mineraalimeikkejä, meillä molemmilla on vahva side Itämereen. Uoga Uogan 100% luonnolliset mineraalimeikit sisältävät myrskyjen rannoille huuhtomaa miljoonia vuosia sittten muodostunutta meripihkaa Itämerestä. Meripihkan käytöllä on pitkät perinteet liettualaisessa kosmetiikassa, koska se on mahtava raaka-aine antibakteeristen ja ihoa uudistavien ominaisuuksien vuoksi.

Uoga Uoga mineraalimeikit ovat kevyitä, mattaisia, peittäviä ja soveltuvat erityisen hyvin normaalille/sekaiholle/rasvoittuvalle/ongelmaiholle. Mineraalisarjasta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet pitävän ja kauniin meikin tekoon. Uoga Uogan mineraalimeikkipohjat ovat saaneet luonnonkosmetiikan Cosmos sertifikaatin ja lisäksi ne sisältävät aurinkosuojan SPF15. Katso miten tehdä: Pirteä & Raikas Meikki Uoga Uogan Mineraalimeikeillä

Toivomme sydämestämme, että sinäkin ihastut Uoga Uogaan yhtä palavasti kuin me Greenlips Beautyssa.

Uoga Uogan tuotteet on valmistettu Liettuassa.

P.s. Of course it's organic...

Näytetään tuotteet 1-40 / 73

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot


Kaikki yli 69 € tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Toimituskulut alle 69 € tilauksissa on 6,90 € / lähetys.

Kaikki tilaukset toimitetaan tilauksen yhteydessä valittuun noutopisteeseen.

HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Voimassaoleva hinta on greenlipsbeauty.com -verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta.

TILAUKSEN VAHVISTAMINEN

Asiakas saa sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat matkalla.

TILAUSEHDOT

Tilaajan täytyy olla vähintään 18-vuotias.

Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, arvioitu toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Otamme yhteyttä, jos jokin tilattu tuote on loppunut varastostamme.

Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua.

Greenlips Finland Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Jos kaipaat apua tilauksen tekoon, tuotteiden valitsemiseen tai tarvitset jotain muita lisätietoja lähetä sähköpostia asiakaspalvelu [a] greenlipsbeauty.com niin autamme mielellämme!

MUKAVIA OSTOSHETKIÄ GREENLIPSBEAUTY.COM -VERKKOKAUPASSA!