Und Gretel

Haluatko sinäkin edustaa Und Greteliä? Klikkaa ammattilaisten kauppaamme ja lue lisää: pro.greenlipsbeauty.com

Berliiniläinen Und Gretel on Saksassa lukuisia kertoja otsikoihin noussut high-end - värikosmetiikkasarja, jota me Greenlips Beautyssa himoitsimme valikoimaamme vuosia. Seurasimme brändin kehitystä sosiaalisessa mediassa ja olimme innoissamme, että kyseessä ei ollut luonnonkosmetiikkaa kärkenään käyttävä brändi. Und Gretel huokui ammattimaisuutta, muodikkuutta, rohkeutta, seksikkyyttä ja inspiraatiota. Meidän onneksemme kaikki tuotteet olivat ja ovat aina 100% luonnollisia.

Und Gretel on meikkitaiteilija Christina Rothin perfektionistisella otteella luoma meikkisarja, joka on syntynyt intohimosta yhdistää muoti, luonnonkosmetiikka ja ammattitaitoiset koostumukset. Und Gretel mahdollistaa todella ammattimaiset lopputulokset vaativaan makuun ja tarpeeseen. Tuotteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota aikuisen ihon haasteisiin ja siksi sarja sopii hyvin +30v. iholle. Parasta Und Gretelissä on kuitenkin se, että jokainen tuote on suunniteltu niin helpoksi käyttää, että niiden kanssa kuka vain voi olla meikkitaiteilija. Tämä on varmasti syy siihen, miksi Und Gretel nauttii niin suuresta suosiosta ja saamme lukuisia ylistyksiä sarjan tuotteista päivittäin. Mm. sarjan Und Gretel - Wint ripsiväri Darkest Black 02 nousi bestselleriksemme kaikkien muiden ripsivärien ohitse vain muutamassa kuukaudessa siitä, kun toimme sarjan Suomeen vuonna 2018.

Me Greenlips Beautyssa toivomme, että nautit hetkistäsi Und Gretelin kanssa yhtä paljon kuin me.

UND GRETEL SYNTYI TARPEESEEN

Christina Roth on työskennellyt kansainvälisenä meikkiartistina lukemattomille julkisuuden henkilöille sekä elokuvan, muodin että mainonnan parissa. Hänen pitkän uransa aikana hän on toistuvasti kohdannut paradoxin: toive käyttää luonnonkosmetiikkaa ja tarve kosmetiikalle, joka täyttää ammattilaisen vaatimat standardit. Ammatti värikosmetiikka-alalla intensiiviset sävyt sekä pitkäkestoiset vaikutukset on tähän mennessä saavutettu kiistanalaisilla raaka-aineilla ja synteettisillä säilöntäaineilla.

Vakuuttuneena, että löytyy myös parempi tapa, Christina yhdisti voimansa brändäyksen ammattilaisen Stephanie Dettmannin kanssa yhdellä yksinkertaisella tavoitteella: luoda kauneimmat värit ylellisillä formuloilla käyttäen puhtaimpia ja hienostuneimpia raaka-aineita, joita luonto tarjoaa. Ei synteettisiä säilöntäaineita – ei toksiineja – ei kompromisseja. Und Gretel käyttää ainoastaan selektiivisiä, luonnollisia raaka-aineita kaikkialta maailmasta, toimijoilta, jotka kykenevät kasvamaan eettisesti ja kestävällä tavalla ja ovat sopusoinnussa ympäristön ja tulevaisuutemme kanssa.

Vuosien tuotekehityksen jälkeen, hioen BDIH-sertifioituja luonnollisia ja luomulaatuisia formuloitaan, Und Gretel tuo sinulle tarkoin luodun täydellisen garderobin upeita sävyjä kasvoillesi. Uskomme, että todellinen kauneus syntyy tietoisella tasapainolla ihmisten ja luonnon välillä.

UND GRETELin depyyttikokoelma kuvastaa sitä mitä näemme runwaylla ja Berliinin kaduilla. High-end sarja, jonka sydän sykkii muodille ja sielu lepää luonnossa. Ylelliset luonnon raaka-aineet ja meikkitaiteilijan vaatimustaso yhdistettynä räiskyvään muodin maailmaan takaavat ammattimaisen suorituskyvyn, ihoa hoitavat koostumukset ja upean väripaletin, jolla työskennellä.

Tuotettu Euroopassa.

MITÄ TARKOITTAA UND GRETEL?

Ympäri maailman kaikki tuntevat tarinan Hanselista ja Gretelistä jo lapsena. Hansel und Gretel tarkoittaa suomeksi Hannua ja Kerttua. UND GRETEL kertoo Gretelistä, se on tarina naiseudesta, voimasta ja rohkeudesta. UND GRETEL painottaa, miten omasta ulkonäöstään tulisi nauttia ja itseään juhlistaa. Jokainen UND GRETEL tuote on tarkoitettu ehostamaan, piristämään, voimauttamaan ja vahvistamaan itsetuntoasi juuri sinua itseäsi varten. Tuomaan oma persoonasi esiin, leikkiä rohkeasti väreillä ja lookeilla.

Näytetään tuotteet 1-40 / 83

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot


Kaikki yli 69 € tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Toimituskulut alle 69 € tilauksissa on 6,90 € / lähetys.

Kaikki tilaukset toimitetaan tilauksen yhteydessä valittuun noutopisteeseen.

HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Voimassaoleva hinta on greenlipsbeauty.com -verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta.

TILAUKSEN VAHVISTAMINEN

Asiakas saa sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat matkalla.

TILAUSEHDOT

Tilaajan täytyy olla vähintään 18-vuotias.

Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, arvioitu toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Otamme yhteyttä, jos jokin tilattu tuote on loppunut varastostamme.

Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua.

Greenlips Finland Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Jos kaipaat apua tilauksen tekoon, tuotteiden valitsemiseen tai tarvitset jotain muita lisätietoja lähetä sähköpostia asiakaspalvelu [a] greenlipsbeauty.com niin autamme mielellämme!

MUKAVIA OSTOSHETKIÄ GREENLIPSBEAUTY.COM -VERKKOKAUPASSA!