TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Charme d’Orient Kassa - Kuorintakinnas

Charme d’Orient Kassa - Kuorintakinnas

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: 180034

Vartalon kuorintaan tarkoitetulla kuorintakintaalla kuorit vartalon ihon tehokkaasti. Käytä yhdessä Charme d´Orient Mustan Saippuan kanssa saadaksesi pehmeän ihon ja hemmottelevan eteerisen hetken itsellesi. Kuorintakintaan ja mustan saippuan perinteinen pohjois-afrikkalainen yhdistelmä kuljettaa sinut mielikuvitusmatkalle  Hammam höyrysaunaan. Kassa-kinnas sopii myös hellävaraiseen kuivaharjaukseen estämään karvojen sisäänkasvua.

Huom! Kuvasta poiketen kinnas voi olla sininen tai beige saatavuudesta riippuen.

Kassa Kinnas - Kuorintakinnas Vartalolle

Kassa on synteettisestä materiaalista valmistettu, perinteinen Hammam-kuorintakinnas. Kassakinnas on todella tehokas vartalon ihon kuorintaan tarkoitettu hanska. Kassa-kinnas sopii myös hellävaraiseen kuivaharjaukseen estämään karvojen sisäänkasvua. Ihosolut uusiutuvat noin kerran kuukaudessa ja kuoriminen auttaa vanhaa ihoa irtoamaan ja uutta tulemaan esiin. Kinnas irrottaa tehokkaasti ihon kuollutta pinta-solukkoa ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Kassakinnas kuorinta kerran kuussa auttaa pitämään ihon pehmeänä ja napakkana ja vartalonhoitotuotteita imeytymään paremmin.

Kuorintakinnasta suositellaan käytettäväksi yhdessä virkistävää eukalyptusta sisältävän Mustan saippuan kanssa perinteisen itämaisen höyrysaunan tapaan. Nämä perinteisesti itämaisessa saunakulttuurissa käytettävät tuotteet sopivat täydellisesti myös suomalaiseen saunakulttuuriin. Ihoa pintakerrosta pehmittävien ominaisuuksiensa ansiosta musta saippua valmistaa ihon Kassa-kinnaskuorinnalle. 

Kassakinnas kuorinta on niin tehokas että sitä suositellaan tehtäväksi 1-2 kertaa kuukaudessa.

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

1 Arvostelu(a) "Charme d’Orient Kassa - Kuorintakinnas"

  1. Kuorii todella hyvin

    kirjoittanut Maiju pvm 10 Wed, 2016

    Jos pidät karkeista kuorintahanskoista, tulet pitämään tästä! Tuotteen kestosta pitkäaikaisessa käytössä ei ole vielä tietoa. Kuorintakinnas tuntuu erityisen ihanalta, jos sinulla on taipumusta sisäänpäin kasvaviin ihokarvoihin, sillä tämä kinnas todellakin kuorii hyvin.

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Levitä ihon pintakerrosta pehmittävää mustaa saippuaa kostealle vartalosi iholle. Musta saippua valmistaa ihon Kassa-kinnaskuorinnalle. Lämpö tehostaa saippuan vaikutusta. Anna saippuan vaikuttaa iholla 10-15 minuuttia saunan lempeissä löylyissä (max. 80 astetta) tai lämpimässä kylvyssä. Saippua tulee huuhdella tarkkaan pois ennen kinnaskuorintaa. 

Kostuta kinnas ja purista ylimääräinen vesi pois. Hiero ihoa energisesti edestakaisin suorin vedoin raajoista sydämeen päin.

Huuhtele kinnas, purista kuivaksi ja jätä ilmavaan paikkaan kuivumaan käytön jälkeen. Kinnas voidaan pestä myös pesukoneessa 30 asteen lämmössä. Kassakinnas kuorinta on niin tehokas että sitä suositellaan tehtäväksi 1-2 kertaa kuukaudessa.

 

 

 

70% viscose, 30% acetateUUSI GREENLIPS BEAUTYLLÄ?

Liity Greenlips Beauty jäseneksi! Jäsenenä keräät mm. rahanarvoisia Green Glam -pisteitä kaikista ostoksistasi! Tutustu myös muihin mahtaviin jäsenetuihin täältä.

Tilaa uutiskirjeemme ja inspiroidu ajankohtaisimmista luonnonkosmetiikkauutisista ja tiedä aina ensimmäisenä mahtavista tarjouksistamme!

UUSI GREENLIPS BEAUTYLLÄ?

Liity Greenlips Beauty jäseneksi! Jäsenenä keräät mm. rahanarvoisia Green Glam -pisteitä kaikista ostoksistasi! Tutustu myös muihin mahtaviin jäsenetuihin täältä.

Tilaa uutiskirjeemme ja inspiroidu ajankohtaisimmista luonnonkosmetiikkauutisista ja tiedä aina ensimmäisenä mahtavista tarjouksistamme!