TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Dr. Bronner's All-one Peppermint Toothpaste - Luomu Piparminttu Hammastahna

Dr. Bronner's All-one Peppermint Toothpaste - Luomu Piparminttu Hammastahna

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: DB053

Brändi: Dr. Bronner's

Dr. Bronner`s All-One on hammastahna, jossa 70 % raaka-aineista on luomua! Kevyesti vaahtoava ja raikas hammastahna jättää hampaat kiiltävän puhtaiksi ja suun raikkaaksi.  Fluoriton ja vegaaninen hammastahna auttaa pitämään hampaat valkoisina. Tuote on pakattu 100%:sti kierrätysmateriaalista valmistettuun tuubiin ja laatikkoon.

Koko 140g

(9,90 €/kpl, 70,71/€/kg)

Sertifikaatit:

All-one luomu piparminttu hammastahna

 Dr. Bronner`s All-One on hammastahna, jossa 70 % raaka-aineista on luomulaatuisia. Kevyesti vaahtoava koostumus ei sisällä synteettisiä, puhdistavia vaahdotusaineita, eikä keinotekoisia väri-, maku-, säilöntä- tai makeutusaineita. Hammastahna on fluoriton ja vegaaninen eikä sitä ole testattu eläinkokeilla.

Tämä luonnollisen tehokas hammastahna stimuloi suuta, hampaita, ikeniä ja kieltä jättäen ne puhtaiksi ja raikkaiksi. Käytä hammastahnaa kaksi kertaa päivässä vähentääksesi plakkia ja pitääksesi hampaasi valkoisina.

Tuote on pakattu 100-prosenttisesta kierrätysmateriaalista valmistettuun tuubiin ja laatikkoon.

 

Matkalle mukaan

Dr. Bronner'sin luomu piparminttu hammastahnan löydät myös kätevässä matkakoossa (28g), joka on kätevä ottaa matkalle mukaan: Dr. Bronner's Luomu Piparminttu Hammastahna Matkakoko 28g

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Pese hampaat huolellisesti kauttaaltaan kahdesti päivässä.

 

 

 

Organic Glycerin, Organic Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrated Silica, Calcium Carbonate, Xanthan Gum, Sodium Bicarbonate (Baking Soda), Potassium Cocoate (made with Organic Coconut Oil*), Organic Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Organic Mentha Arvensis (Menthol) Crystals, Organic Cocos Nucifera (Coconut) Flour*, Organic Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Tocopherol, Citric Acid, Organic Stevia Rebaudiana Leaf / Stem Extract

*Reilun Kaupan sertifiointi