TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Dr. Bronner's Palasaippua - Teepuu

Dr. Bronner's Palasaippua - Teepuu

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: DR023

Brändi: Dr. Bronner's

Teepuuöljyä sisältävä, antiseptinen palasaippua. Sopii varsinkin epäpuhtaalle, akneen taipuvaiselle ja tulehtuneelle iholle. Antiseptisuutensa vuoksi loistava myös meikkisiveltimien pesuun.

Koko 140g

(7,90 €/kpl, 56,43 €/l)

Sertifikaatit:

Teepuu palasaippua akneen taipuvaiselle iholle

 

Mikä teepuu palasaippua on ja kenelle se sopii? 

Teepuun tuoksuinen palasaippua on ominaisuuksiltaan antiseptinen. Antiseptisten ominaisuuksiensa vuoksi sopii varsinkin epäpuhtaalle, akneen taipuvaiselle ja tulehtuneelle iholle.

Dr. Bronnerin luomu palasaippuat on valmistettu reilun kaupan sertifioiduista ainesosista ja luomulaatuisesta hamppuöljystä, joka tekee saippuan vaahdosta pehmeän eikä kuivata ihoasi. 100% biohajoava, pakattu 100% kierrätettyyn kääreeseen. Dr. Bronner sanoo, että tarvitset vain kaksi asiaa kauneuteen, riittävästi unta ja Dr. Bronnerin taikasaippuan, joka puhdistaa kehosi, mielesi, sielusi.

Dr. Bronnerin palasaippuat ovat biohajoavia, vegaanisia, hellävaraisia ja monikäyttöisiä. Dr. Bronner kertoo palasaippuoiden olevan loistavia vartalonpesuun, kasvoille ja hiuksille. Greenlipsiläiset suosittelee kuitenkin aina ensisijaisesti hiuksille hiustenpesuun tarkoitettuja shampoita. Greenlipsiläiset suosittelevat palasaippuoita vartalonpesuun ja meikkisiveltimien pesuun.

Valitse teepuun tuoksuinen palasaippua silloin kun omaat akneen taipuvaisen ihon tai kaipaat hyvää pesuainetta meikkisiveltimien pesuun.

  

Mikä on parasta teepuu palasaippuassa? 

Parasta on teepuun antiseptiset ominaisuudet, jonka vuoksi tuote on loistava epäpuhtaalle ja tulehtuneelle iholle. Meikkisiveltimien pesussa teepuun antiseptisuus on oiva lisä.

 

Tuotteen tärkeimmät tehoaineet

Oliiviöljy:

Hamppuöljy:

Kookosöljy: 

Palmuöljy:

Merisuola:

 

Tuoksumaailma (tuoksu)

Puinen ja lääkinnällinen tuoksumaailma.

Teepuu:

 

Matkalle mukaan

Valitse matkalle mukaan Dr. Bronner'sin teepuu nestesaippua. Monikäyttöisyytensä vuoksi nestesaippuat ovat täydellisiä mukana matkalla. Matkakokoisen teepuu nestesaippuan löydät matkakokoisena pullona, joka on kätevän kokoinen matkassa mukana (koko 59ml). Sopii myös käsimatkatavaroihin. Kaikki Dr.Bronner'sin matkakokoiset tuotteet ovat uudelleentäytettäviä ja uudelleenkäytettäviä.

 

 

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

 

 

 

 

Organic Coconut Oil*, Organic Palm Oil*, Sodium Hydroxide, Water, Organic Olive Oil*, Tea Tree Extract, Organic Hemp Oil, Organic Jojoba Oil, Sea Salt, Citric Acid, Tocopherol

100% kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää

*reilun kaupan sertifikaatti