TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Dr. Bronner's Shikakai Käsi&Vartalo Voidesaippua 355ml - Teepuu

Dr. Bronner's Shikakai Käsi&Vartalo Voidesaippua 355ml - Teepuu

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: DR036

Brändi: Dr. Bronner's

Teepuuöljyä sisältävä voidemainen saippua, jonka vaahto on taivaallisen kermainen ja pehmeä. Sopii varsinkin epäpuhtaalle, akneen taipuvaiselle ja tulehtuneelle iholle.

Koko 355ml

(14,90 €/kpl, 41,97 €/l)

Sertifikaatit:

Teepuu käsi&vartalo epäpuhtaalle ja akneen taipuvaiselle iholle 

 

Mikä teepuu voidesaippua on ja kenelle se sopii? 

Reilun kaupan luomusokeri antaa Dr. Bronner’sin pumppusaippuoille täyteläisen karamellin värin ja makean tuoksun. Sokeri yhdistettynä luomulaatuisesta valkoisesta greipistä puristettuun mehuun pitää huolta siitä että ihosi pysyy ravittuna, kosteutettuna ja sileänä. Luomulaatuinen sekoitus kookos-, oliivi-, ja hamppuöljyä takaa saippualle taivaallisen kermaisen vaahdon. Voidesaippuan sisältämän teepuuöljyn antiseptisen ominaisuuden vuoksi se soveltuu erinomaisesti varsinkin epäpuhtaalle, akneen taipuvaiselle ja tulehtuneelle iholle.

Me Greenlipsissä suosittelemme pumppusaippuoita ensisijaisesti vartalosaippuana ja käsien pesuun käytettäväksi, mutta valmistaja lupaa sen soveltuvan sen lisäksi mm. kasvoille ja hiuksille. 

Valitse teepuu voidesaippua silloin, jos omaat akneen taipuvaisen ja epäpuhtaan ihon ja haluat säilyttää ihosi hyvin kosteutettuna.

 

Mikä on parasta teepuu voidesaippuassa? 

Parasta on teepuun antiseptiset ominaisuudet, jonka vuoksi tuote on loistava epäpuhtaalle ja tulehtuneelle iholle. Voidesaippuan kermainen pohja on todella loistava, eikä kuivata ihoa.

 

Tuotteen tärkeimmät tehoaineet

Oliiviöljy:

Hamppuöljy:

Kookosöljy: 

Palmuöljy:

Shikakai

Valkoinen Greippi mehu:

 

Tuoksumaailma (tuoksu)

Puinen ja lääkinnällinen tuoksumaailma.

Teepuu:

 

Matkalle mukaan

Valitse matkalle mukaan Dr. Bronner'sin teepuu nestesaippua. Monikäyttöisyytensä vuoksi nestesaippuat ovat täydellisiä mukana matkalla. Matkakokoisen teepuu nestesaippuan löydät matkakokoisena pullona, joka on kätevän kokoinen matkassa mukana (koko 59ml). Sopii myös käsimatkatavaroihin. Kaikki Dr.Bronner'sin matkakokoiset tuotteet ovat uudelleentäytettäviä ja uudelleenkäytettäviä.

 

 

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Pidä pumppupulloa lavuaarisi reunalla tai suihkussa. 

Hiusten pesu: Ota yksi pumppauksellinen tuotettaja hiero märkiin hiuksiin, kunnes saippua alkaa vaahdota. Huuhtele. Toista tarvittaessa.  

 

 

 

Organic Sucrose*, Organic White Grape Juice, Organic Coconut Oil*, Potassium Hydroxide, Organic Olive Oil*, Organic Tea Tree Oil, Organic Shikakai Powder, Organic Hemp Oil, Organic Jojoba Oil, Citric Acid, Tocopherol

100% kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää

*reilun kaupan sertifikaatti