TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Evolve Organic Beauty - Hyaluronihappo Seerumi Matkakoko 10ml - Matkalle mukaan

Evolve Organic Beauty - Hyaluronihappo Seerumi Matkakoko 10ml

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: EVO0017

Brändi: Evolve

Evolven hyaluronihappo seerumi on vesipohjainen, nopeasti imeytyvä ja tehokkaasti kosteuttava seerumi. Seerumi tuo eloa ja kimmoisuutta iholle. Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. Sopii kaikenikäisille ja normaalille, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

Koko 10ml

(15,70 €/kpl, 1570 €/litra)

Vesipohjainen hyaluronihappo seerumi matkakoko-  Sitoo kosteutta tehokkaasti!

Evolven eritttäin tehokas vesipohjainen hyaluronihappo seerumi sisältää 200 mg hyaluronihappoa/pullo. Hyaluronihapon on todistettu kosteuttavan ihoa sisältäpäin ja tasoittavan juonteita ja ryppyjä tehokkaasti. Sopii kaiken ikäisille, normaalille ja kuivalle sekä erittäin kuivalle iholle. Tätä kosteuttavaa raaka-ainetta löytyy ihostamme luonnostaan ja sen puutos aiheuttaa kosteuden haihtumista iholta. Hyaluronihappo seerumi korjaa ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa.

Vesipohjainen, koostumukseltaan hieman geelimäinen seerumi on erittäin kevyt ja nopeasti imeytyvä. Seerumi tuo eloa ja kimmoisuutta iholle. Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. Luomu granaattiomenauute pehmentää ja suojaa ihoa. Hienovaraisesti hajustettu luomu ruusuvedellä.

Hyaluronihappo voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Tämä ominaisuus tekee hyaluonihaposta erittäin tehokkaasta kosteuttavan raaka-aineen. Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. Evolve käyttää hyaluronihappoa, jonka molekyylipaino on alhainen ja täten imeytyy syvemmälle ja sillä on tehokas kosteuttamisominaisuus. Hyaluronihappo lisää myös kollageenin tuotantoa.

Granaattiomenauutteessa on korkea pitoisuus ellagiinihappoa, joka auttaa säätelemään solujen vaihtuvuutta ja vahvistaa solukalvoja. Tämä auttaa ehkäisemaan veden haihtumista ja vapaiden radikaalien vaurioita.

 

MATKALLE MUKAAN

Tämä hyaluronihappo seerumi matkakoossa on kätevä ottaa matkalle mukaan. Sopii käsimatkatavaroihin (10ml). Tämän seerumin löydät myös isommassa 30ml koossa: Hyaluronihappo Seerumi

 

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

1 Arvostelu(a) "Evolve Organic Beauty - Hyaluronihappo Seerumi Matkakoko 10ml"

  1. Silloin tällöin käytössä

    kirjoittanut E pvm 11 Fri, 2017

    Todella nopeasti kuivuva ja antaa iholle tasaisen ja pehmeän pinnan

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Levitä hellästi puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Hyaluronihappo -seerumin jälkeen levitä kasvoille Evolven Uudistavaa kasvovoidetta tai jokin muu Evolve -hoitotuote

 

Water (Aqua), Rosa Damascena (Rose) Water*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract*, Glycerin, Amorphophallus Konjac Root Powder, Sodium Hyaluronate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Sodium Dehydroacetate.

*luomusertifioitu raaka-aine

99 % kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää

24 % kokonaisraaka-aine määrästä on luomusertifioitu