TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Freedom from the inner critic workshop with Kåre Landfald 3.7

Freedom from the inner critic workshop with Kåre Landfald 3.7

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: WHKÅRE01

Ilmottaudu workshoppiin tapahtuman Facebook-sivuilla ja maksa workshop tästä.

Vapaus sisäisestä kriitikosta workshop - Kåre Landfald

Sisäinen kriitikko on osa ”sisäisen kontrollin mekanismia” joka on kehittynyt aikaisessa lapsuudessamme auttaakseen meitä selviytymään ja kuulumaan ympäröivään maailmaamme. Nyt kun olemme aikuisia tätä toimintoa ei oikeastaan tarvita enää samalla tavalla ja sisäisen kriitikon mekanismeista onkin tullut useimmille kivun ja kärsimyksen lähde sekä rajoittava tekijä elämässämme. Sisäinen kriitikko saa usein meidät kokemaan itsemme häpeällisenä, vääränä ja yleisesti ”ei tarpeeksi hyvänä” monella elämämme alueella. Joskus kuulemme sisäisen kriitikkomme äänen sisällämme kuuluvasti ja selkeästi ja joskus me ainoastaan tunnemme sen oireista kuten pienuuden kokemuksena, supistuneisuudesta, masennuksesta, rajoituksista, ”holding back”, pelosta jne.

Itsemme suojaaminen ja vapauttaminen sisäisestä kriitikosta on erittäin tärkeä askel henkilökohtaisessa kasvussa. Ainoastaan kun olemme vapaita sisäisen kriitikomme tuominnasta, voimme elää täydestä sydämestämme, löytää oman flowmme, olla yhteydessä itseemme ja muihin autenttisesti ja tarjota meidän lahjojamme maailmaan täydesti ja ilolla.

Tämän workshopin aikana opit lisää siitä mistä sisäinen kriitikkosi tulee, miten se toimii ja miten voimme suojata itseämme kriitikolta ja vapautua siitä. Saamme workshopissa myös maistiaisen erilaisesta sisäisestä ohjauksesta, jostain aivan muualta kuin kriitikolta. kuin sisäistä ohjausta todelliselta luonteeltamme, maistiaisen "essenssin laaduista”.

***
Kåre Landfald, Norja
Kåre joka ohjaa workshopin on Zen Coaching Internationalin perustaja ja hän on ohjannut ja kouluttanut workshopeissa ja koulutuksissa kansainvälisesti viimeiset 20 vuotta.

Aika // Time: 3.7.2019, 18.00 - 21.00
Paikka // Place: TURKU, Manilla (Itäinen Rantakatu 64)
Hinta // Price: 35 €

 

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.
Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana