TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Greenlips Beauty Joulukalenteri 2018

Greenlips Beauty Joulukalenteri 2018

Saatavuus: Loppu varastosta

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: GL001

Brändi: Greenlips Beauty

Etsitkö sitä oikeaa joulukalenteria itsellesi tai rakkaalle läheiselle? Laskeudu rentouttavaan, hellivään ja kaunistavaan joulun aikaan Greenlips Beautyn joulukalenterin kanssa. Paljon toivottu Greenlips Beautyn oma joulukalenteri sisältää 24 luonnonkosmetiikkatuotetta. Tutustu uusiin, ihanimpiin luonnonkosmetiikan brändeihin! Yllätyksellisen joulukalenterin tuotteiden arvo on huikeat 217,50 euroa. Joulukalenteri sisältää sekä täysi- että matkakokoisia tuotteita. Greenlips Beautyn joulukalentereita on myynnissä rajoitettu erä.

Greenlips Beauty Joulukalenteri 2018 on täällä - rajoitettu erä!

 

Te pyysitte, ja me sen teimme! Olemme saaneet lukuisia toiveita luonnonkosmetiikan joulukalenterista, ja nyt loimme meidän mielestämme parhaan mahdollisen kalenterin, joka sisältää monipuolisesti luonnonkosmetiikkaa koko kropalle, päästä varpaisiin tarjoten jouluusi ihania yllätyksiä joka päivälle.

Luonnonkosmetiikan joulukalenteri sisältää 24 erikseen pakattua luonnonkosmetiikkatuotetta. Joulun lähestyessä kalenterin kätköistä paljastuu toinen toistaan ihastuttavampia meikkejä, hiustenhoito- ja ihonhoitotuotteita. Luonnonkosmetiikka joulukalenteri on pakattu kierrätysmateriaaliin ja se kootaan käsityönä putiikissamme Turussa. Luonnonkosmetiikan joulukalenteri sisältää sekä täysi- että matkakokoisia tuotteita. Sieltä löytyy upeimpia bestselleritämme, luonnonkosmetiikan maineikkaimpia kulttituotteita sekä rakkaudella valmistettua, käsintehtyä lähikosmetiikkaa Euroopasta. Tuotteet ovat sertifioituja tai sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerit täyttäviä. Tämän ihanampaa ei joulun odotus voisi olla - vietä vuoden pimein aika itseäsi hemmotellen ja hellien, luonnollisesti luonnonkosmetiikan parissa.

Loistava mahdollisuus kokeilla lukuisia laadukkaita luonnonkosmetiikkabrändejä tai antaa osa erikseen pakatuista tuotteista ystävälle joululahjaksi. Jokaisessa lahjassa on lenkki, josta joulukalenterin jokainen tuote voidaan ripustaa esimerkiksi joulukuuseen tai seinälle. Voit myös pujottamaa kaikki tuotteet kauniiseen naruun, jolloin voit asetella joulukalenterin seinälle ilahduttamaan jokaista päivääsi. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja nauti yllätyksistä!

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana