TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Greenlips Beauty Luonnonkosmetiikka Lahjakortti 100€

Greenlips Beauty Luonnonkosmetiikka Lahjakortti 100 €

100,00 €

Esikatsele lahjakortti.
Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: gift-100

Greenlips Beautyn 100 € arvoinen luonnonkosmetiikka lahjakortti. Lahjakorttia voi käyttää verkkokaupassa ja Turun putiikissa.

Haluatko antaa lahjansaajalle Greenlips Beautyn kauniin, pahville painetun ja käsin kirjoitetun konkreettisen lahjakortin? Mainitse asiasta verkkokaupan kassalla kommenttikentässä. Jos haluat, että lähetämme kortin postitse suoraan lahjan saajalle, kirjoitathan kommenttikenttään myös lahjakortin vastaanottajan nimen, osoitteen ja puhelinnumeron. Kommenttikentän ollessa tyhjänä lähetämme lahjakorttikoodin sähköisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Greenlips Beauty Luonnonkosmetiikka Lahjakortti


Greenlips Beautyn luonnonkosmetiikka lahjakortti ilostuttaa saajaansa. Loistava tapa muistaa rakasta ihmistä on antaa hänelle lahjakortti jota hän voi käyttää itsensä hemmotteluun. Saaja voi käyttää lahjakorttia verkkokaupassa ja Turun putiikissa sekä tuotteisiin, että palveluihin. Putiikissa voi käyttää lahjakorttia nimellä, eli lahjakortin saajan ei tarvitse tulostaa lahjakorttia. Lahjakortin summan voi käyttää kerralla tai osissa.

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.
Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.

2 Arvostelu(a) "Greenlips Beauty Luonnonkosmetiikka Lahjakortti 100 €"

  1. Lahjakortista iloa hänelle jolla on jo kaikkea

    kirjoittanut Krista pvm 07 Wed, 2019

    Lahjakortilla oli ihana yllättää syntymäpäiväsankari jolla on jo kaikkea. Nyt hän pääsee itse valitsemaan hoitolahoidoista tai tuotteista juuri sen mitä itse sillä hetkellä tarvitsee. Ostaminen oli helppoa ja lahjakortti tuli heti sähköpostilla.

  2. Miten ostan tämän lahjakortin???

    kirjoittanut Anna pvm 08 Fri, 2018

    Kannattaa kehittää sovellusta niin, että kännykällä pystyy ostamaan lahjakorttrja! Jäi 100€ teiltä saamatta!!!

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Lahjakorttia voi käyttää verkkokaupassa tilatessa syöttämällä lahjakorttikoodin sille tarkoitettuun "lunasta ja käytä lahjakortti" kohtaan. Putiikissa lahjakorttia voi käyttää kertomalla kassalla nimen ja lahjakortin summan, jota haluaa käyttää.

Greenlips Beautyn luonnonkosmetiikka verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman luonnollisista raaka-aineista valmistettuja luonnonkosmetiikkatuotteita. Turun putiikin ekokampaamo ja luomuhoitola tarjoavat palveluita, joissa käytetään myös yksinomaan puhdasta luonnonkosmetiikkaa