TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Und Gretel Meikkikonsultaatio - Lahjakortti

Und Gretel Meikkikonsultaatio - Lahjakortti

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: UG053

Brändi: Greenlips Beauty

Und Gretel meikkikonsultaatiossa osaava, luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kauneusalan ammattilainen valitsee yhdessä sinun kanssasi juuri sinulle sopivat Und Gretel tuotteet ja sävyt Turun putiikin meikkistudiossa. Saat myös opastusta toivomasi meikin tekoon. Hanki meikkikonsultaatiosi nyt verkkokaupasta itsellesi tai lahjaksi ja varaa aika puhelimitse tai nettiajanvarauksestamme kun sinulle sopii.

Und Gretel -meikkikonsultaatioon kuuluu konsultaation lisäksi tuotteita 150 euron arvosta.

Ostaessasi meikkikonsultaation lahjaksi, postitamme lahjakortin halutessasi lahjan saajalle (kts. tarkemmat ohjeet alempaa).

Und Gretel meikkikonsultaatio

Und Gretel meikkikonsultaatiossa osaava, luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kauneusalan ammattilainen valitsee yhdessä sinun kanssasi juuri sinulle sopivat Und Gretel tuotteet ja sävyt Turun putiikin meikkistudiossa. Saat myös opastusta toivomasi meikin tekoon. Hanki meikkikonsultaatiosi nyt verkkokaupasta itsellesi tai lahjaksi ja varaa aika puhelimitse tai nettiajanvarauksestamme kun sinulle sopii. Und Gretel -meikkikonsultaatioon kuuluu meikkejä 150 euron arvosta konsultaation lisäksi.

UND GRETEL on ensimmäisenä yhdistänyt tinkimättömällä tarkkuudella huippumuodin ja luonnonkosmetiikan. Suunnitellut kansainvälisesti arvostettu ja pitkän uran tehnyt meikkitaiteilija Christina Roth sekä brändäyksen ammattilainen Stephanie Dettmann. Yhdessä heillä oli yksi tavoite: luoda kauneimmat värit ylellisillä formuloilla käyttäen puhtaimpia ja hienostuneimpia raaka-aineita, joita luonto tarjoaa. UND GRETEL meikit tarjoavat rikkaita ja monitahoisia värejä, hienovaraisia tekstuureja ja ammattilaisten vaatimaa kestävyyttä. Näihin tulet rakastumaan!

UND GRETELin meikkikokoelma sisältää kaikki tuotteet, joita tarvitset täydellisen meikin tekemiseen. Kaikki sarjan tuotteet ovat BDIH-sertifioituja.

 

Ostatko lahjaksi?

Kirjoita kassalla kommenttikenttään lahjan saajan tiedot, niin postitamme hänelle lahjakortin.

 

Merkitse tietoihin ainakin seuraavat:

Nimi

Osoite

Puhelinnumero

  

Varaukset ja lisätiedustelut:

https://greenlips.avoinna24.fi/reservation

asiakaspalvelu [a] greenlipsbeauty.com

tai soittamalla numeroon 050-544 8004.

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana