TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Less is More Kesäkombo - Rantalook

Less is More Kesäkombo - Rantalook

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: LIM031

Brändi: Less is More

Less is Moren kesäkombo on yksi kesien suosituimpia tuotepaketteja. Kesäkombolla luot helposti hiuksiisi rennon, rouhean seksikkään rantalookin ja suojaat hiuksiasi sekä hiuspohjaasi auringon vaurioittavilta vaikutuksilta. Kesäkombo sisältää Elderflower Suolasuihkeen ja Lindengloss Suojaavan Kiiltosuihkeen.

Koko 150 ml + 150ml

 

Sertifikaatit:

Less is More Kesäkombo - Rantalook

Greenlips Beautyssa olemme yhdistäneet Less is Moren Elderflower Suolasuihkeen ja Lindengloss Suojaavan Kiiltosuihkeen upeaksi kesäkomboksi. Suolasuihkeella saat toteutettua hiuksiisi rouhevan seksikkään rantalookin mattaisella lopputuloksella ja lookin viimeistely onnistuu Suojaavalla Kiiltosuihkeella, jolla saat kiiltoa ja UV-suojan, joka suojaa hiuspohjaa, hiusta ja hiusväriä haalistumiselta.

" Perfect sexy edgy hair, all summer long" 

Me Greenlips Beautyssä, sekä sadat asiakkaamme suosittelevat tätä lämpimästi kesän huolettomiin päiviin.

 

Less is More Elderflower Suolasuihke

Less is More luomu elderflower suolasuihke on rakennetta ja kosteutta antava suihke, joka luo rennon ja seksikkään rantatyylin. Tuo karheutta ja kevyttä pitoa, tuuheutta ja ryhtiä sekä mattapinnan. Sopii erinomaisesti lettikampauksiin ja nutturoihin. Väriä suojaava. Suojaa hiuksia kuumien rautojen ja föönauksen kuivattavalta ja vaurioittavalta vaikutukselta.

Less is Moren valmistaja kertoo suolasuihkeen sopivan kaikille hiustyypeille ja erityisen hyvin hennoille ja suorille hiuksille. Suolasuihke on ideaali romanttisten ja rentojen lettikampausten ja nutturakampausten teossa. Me Greenlips Beautyssa suosittelemme tuotetta lähes kaikille. Varsinkin kesäisin se on täydellinen ja helppo muotoilutuote päivittäiseen käyttöön. Valitse suolasuihke silloin, kun haluat helpon muotoilutuotteen, jolla saat tuuheutta ja ryhtiä kädenkäänteessä.  

Rantatyyli: Suihkuta tuotetta runsaasti kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, puristele ja muotoile sormilla. Anna kuivua tai föönaa. 

 

Lindengloss Suojaava Kiiltosuihke

Suunniteltu värjätyille, vaalennetuille tai muutoin kemiallisesti käsitellyille hiuksille ja erityisesti rasittuneille hiuksille. Kaksivaiheinen luomu kiiltosuihke silottaa huokoista ja vaurioitunutta hiusta ja sillä on sähköisyyttä vähentäviä ja antioksidanttisia vaikutuksia. Luontainen aurinko ja UV-suoja! Suihke suojaa hiuksia kuumien rautojen ja föönauksen kuivattavalta ja vaurioittavalta vaikutukselta.

Valmistaja kertoo kiiltosuihkeen sopivan värjätyille, vaalennetuille, kemiallisesti käsitellyille ja rasittuneille hiuksille. Me Greenlips Beautyssa suosittelemme tätä tuotetta myös käsitellyille ja rasittuneille hiuksille. Sen lisäksi suosittelemme käyttöä kampauksissa antamaan kiiltoa, sekä auringossa oleillessa suojaamaan hiusta UV-säteilyn haitalliselta ja kuivattavalta vaikutukselta. Suojaa hiusväriä auringon haalistavalta vaikutukselta.

Suihkuta tasaisesti valmiiseen kampaukseen – joko latvoihin tai koko pituuteen. Ravistettava hyvin ennen käyttöä!

 

Matkalle mukaan

Nämä tuotteet löydät myös matkakokoisina, ne ovat käteviä mukana kesän viikonloppureissuilla. Less is More Elderflower suolasuihke matkakoko, Lindengloss Finishing Spray Suojaava Kiiltosuihke. Nämä koot sopivat käsimatkatavaroihin. Kaikki Less is Moren matkakokoiset tuotteet ovat uudelleentäytettäviä ja uudelleenkäytettäviä.

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Tuuheuttavaa suihketta voit käyttää sekä kuiviin, etttä kosteisiin hiuksiin antamaan rakennetta ja ilmavuutta.

Rantatyyli: Suihkuta tuotetta runsaasti kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, puristele ja muotoile sormilla. Anna kuivua tai föönaa. 

Laineet: Suihkuta tuotetta kosteisiin hiuksiin, letitä hiukset ja tee nuttura, anna hiusten kuivua luonnollisesti. Avattuasi hiukset, sinut palkitaan ihanilla luonnollisilla laineilla. 

Runsautta ja rakennetta: Suihkuta suolasuihketta hiusten tyveen ja sormiisi. Puristele sormin hiuksiin osio kerrallaan.

Runsaat laineet ja kiharat: Suihkuta suolasuihketta runsaasti kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile lämpölaitteilla.

Lettikampaukset ja rennot nutturat: Suihkuta hiusten tyveen, sui hiuksia sormilla - muotoile. Saat lisäpitoa viimeistelemällä Less is Moren Timjami hiuslakalla. Kiiltoa saat käyttämällä Less is Moren Lindengloss kiiltosuihketta.

 

Kaikki Less is Moren hiustenhoito- ja muotoilutuotteet:

- Ovat riittoisia tiivisteitä, vähemmän on enemmän.

- Sisältävät luontaisen UV-suojan (raaka-aineiden sisältämien antioksidanttien, neitsyt kasviöljyjen- ja voiden ansiosta).

- Sisältävät luontaisen suojan auringon, föönin ja suoristusraudan kuumuuden vaurioittavalta vaikutukselta (raaka-aineiden sisältämien vehnäproteiinien, kasviperäisen kitiinin, metsähunajan, mascobadosokerin, aloe veran, sellakan, mehiläisvahan, sekä kasviöljyjen - ja voiden ansiosta).

- Suojaavat omaa luonnollista sekä värjättyä hiusta värin haalistumiselta.

Ravista kaikkia tuotteita aina ennen käyttöä. Useimpia Less is Moren tuotteita voimme suositella käytettäväksi sekä kuiviin, että kosteisiin hiuksiin. Suihkuta suiihkutettavia tuotteita aina tarpeeksi etäältä (n.30cm), jotta se levittyy tasaisesti. Annostele hiusten pituuden ja paksuuden mukaan.

Suolasuihke

*Maris Aqua (Primal Rock Salt „Bergkern“ from Altaussee dissolved in Water from Lake Altaussee), *Aloe Barbadensis Leaf Juice, *Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water, *Alcohol, *Sambucus Nigra (Elder) Flower Extract, *Citrus Clementina Leaf (Petitgrain Clementine) Oil, Sambucus Nigra (Elderberry) Seed Oil, *Parfum (*essential oils incl. Citral, Geraniol, Limonene, Linalool. Hydrolized Wheat Protein

 

Suojaava Kiiltosuihke

Tilia Platyphyllos (Linden) Flower Water, * Alcohol, Glycerin, Aqua, * (Soy-) Letichin, * Ricinus Communis Oil, Glyceryl Caprylate, * Triticum Vulgare (Wheat Germ) Oil, * Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, * Pseudotsuga Menziensii (Douglas Pine) Oil, * Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig (Petitgrain Bigarade) Oil, * Parfum ( essential oils. incl. Citral, Citronellol, Geraniol. Limonene, Linalool), * Pentaclethra Macroloba Seed Oil, *+ Cocos Nucifera Oil, * Theobroma Cacao Seed butter, Tocopherol