TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

SIIRTYMINEN LUONNONKOSMETIIKKAAN

SIIRTYMINEN LUONNONKOSMETIIKKAAN

Olemme koonneet alle tuotteita ja tuotepaketteja, joilla siirtyminen luonnonkosmetiikkaan on helppoa aloittaa. Listassa on useita matkakokoisia tuotteita, jolloin voit edullisesti kokeilla onko tuote oikea sinulle. 

 

Alla 4 askeleen tiivistelmä, miten aloitat siirtymisen luonnonkosmetiikkaan: 

 

1. Aloita muutos pikkuhiljaa. Osta luonnonkosmetiikka tuote synteettisen tilalle, sitä mukaan kun synteettinen tuote loppuu. Huomioi kuitenkin, että luonnollinen tuote ei välttämättä toimi optimaalisesti synteettisen tuotteen rinnalla.

2. Muutos on hyvä aloittaa tuotteista, joita käytät usein, ja jotka jäävät ihollesi pitkäksi aikaa (nämä myös yleisesti ne tuotteet jotka loppuvat sinulta ensimmäisenä). Tällaisia tuotteita ovat esim. kasvovoide ja meikinpohjustus. Myös tuotteet, jotka valuvat viemäriin ja kuormittavat luontoa kannattaa huomioida, kuten shampoo, hoitoaine, suihkusaippua jne.

3. Osta matkakokoisia tuotteita alkuun, jolloin hinta ei ole kovin suuri ja pääset testaamaan tuotetta nähdäksesi soveltuuko se sinulle.

4. Nyt kun aloitat siirtymisen luonnonkosmetiikkaan, aina ensimmäinen kokeilu ei osu oikeaan. Samoin kuin synteettistenkin tuotteiden kanssa, kaikki ei sovi kaikille. Varaudu antamaan siirtymisprosessille vähän aikaa. Saatat kuitenkin yllättyä, kuinka nopeasti ihosi ja hiuksesi alkaa reagoida positiivisesti. 

 

Lue lisää vinkkejä ja neuvoja luonnonkosmetiikkaan siirtymisestä blogistamme

 

Tiesithän, että jäsenenä saat valita jokaisen tilauksesi yhteydessä vapaavalintaisen tuotenäytteen voidemaisista tai jauhemaisista luonnonkosmetiikkatuotteista. Näytteen saat kirjoittamalla kassalla kommenttikenttään mistä tuotteesta toivoisit näytteen. 

Laskeva
     
Tuotteet 1-20 / 40
Laskeva
     
Tuotteet 1-20 / 40