TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Abel

Abel

Abelin perusti uusiseelantilainen Frances Shoemack Amsterdamiin ainoastaan yhtenä tavoitteena – luoda maailman paras luonnollinen hajuvesi. 

Abelin Vita Odor tuoksut ovat 100% luonnollisista raaka-aineista luotuja aitoja, intiimejä ja uniikkeja parfyymejä. Vita Odor, eli ”elävä tuoksu” kokoelma sisältää viisi parfyymia, jotka on luonut Abelin mestariparfymööri Isaac Sinclair. Tuoksut on valmistettu käyttäen ainoastaan luonnollisia ainesosia, jotka heräävät eloon ihollasi.

Abelin Vita Odor tuoksut ovat etiikan, taiteen ja tieteen edistyksellinen yhdistelmä. Luodakseen parhaimman luonnollisen parfyymin, Abel on keksinyt täysin uuden reseptin pitkäaikaisen tutkimuksen ja kehityksen myötä. Jokainen tuoksu koostuu erittäin tiheästä sekoituksesta luonnollisia (luomusertifioituja raaka-aineita käytetty aina kun mahdollista) öljyjä ja niistä eristettyjä tuoksukomponentteja. Tuloksena dynaamisia, intiimejä, luonnollisia hajusteita, jotka tuoksuvat ihollasi koko päivän. 

Kaikki viisi Vita Odor kokoelman tuoksua on saatavilla täysikokoisina (50 ml) ja matkakokoisena (15ml) – täydellinen vaihtoehto matkalle ja niille jotka haluavat vaihtelua tuoksukokoelmaansa. Tuoksujen koko kirjo vaihtelee metsäisestä, kukkaiseen, itämaiseen ja raikkaaseen – uudessa kokoelmassa on jotakin jokaiseen makuun.

 

Tutustu Abelin upeisiin tuoksuihin Hannamari Rahkosen Yellowmood -blogissa: Luonnollinen Abel & kestävän parfyymin salaisuus

Entä miten miehen ovat kokeneet Abelin unisex-tuoksut? Kaksi miestä ja Abelin unisex-tuoksut

 

Voit tutustua Abel - Vita Odor kokoelmaan Greenlips Beautyn verkkokaupasta.

 

Oletko kiinnostunut Abelin ylellisten parfyymien jälleenmyynnistä? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellään lisää!

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.