TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Barefaced Beauty

Barefaced Beauty

 

Jatkuvasti suosiotaan ylläpitäneet mineraalimeikit ovat puhtainta mahdollista markkinoilla olevaa kosmetiikkaa. Barefaced Beauty on 100 % luonnollinen, palkittu, englantilainen mineraalimeikkisarja.

 

Yrityksen perusti Nadine Anderson vuonna 2005 sen jälkeen kun hän koki allergisen reaktion käytettyään tunnetun brändin meikkipohjaa. Tutkittuaan yksityiskohtaisesti ainesosaluetteloa hän järkyttyi huomatessaan, että meikkipohja sisälsi synteettisiä kemikaaleja, parabeeneja, alkoholia ja paljon muita ärsykkeitä jotka saattoivat olla syynä allergiseen reaktioon. Tämän jälkeen Nadine päätti selvittää mitä muita vaihtoehtoja on ja oli ilahtunut löytäessään mineraalit. Paitsi, että mineraalit ovat täysin luonnollisia, hän huomasi, että ne antavat erinomaisen peittävyyden ja ovat lempeitä ja ystävällisiä hänen herkälle iholleen. Koska puhdasta mineraalimeikkipohjaa ei ollut helposti saatavilla Isossa-Britanniassa Nadine päätti alkaa tuottamaan mineraalikosmetiikkaa korkeimmilla mahdollisilla standardeilla. Näin Barefaced Beautyn tarina syntyi.

 

Barefaced Beautyn mineraalimeikit ovat täysin luonnollisia ja puhtaita. Tuotteet eivät sisällä minkäänlaisia synteettisiä kemikaaleja, parabeeneja, alkoholia, talkkia, hajusteita, synteettisiä väriaineita, karmiinia tai vismuttioksikloridia (mineraali joka voi aiheuttaa ärsytystä). Barefaced Beauty – mineraalimeikit ovat testattuja ja turvallisia käyttää, ne koostuvat luonnollisesti esiintyvistä mineraaleista, joita on käytetty kosmetiikassa jo tuhansia vuosia. Mineraaleissa on erityistä valoa taittavaa hohdetta, joka levitettäessä antaa kasvoille kauniin hehkun ja saa aikaan terveen ja nuorekkaan ilmeen. Barefaced Beautyn tuotteet ovat lempeitä ja ihanteellisia herkälle iholle, couperosa iholle ja akne-iholle.  Sarjan tuotteilla on Cruelty Free international (Leaping Bunny hyväksyntä), PETA hyväksyntä, Vegan Society hyväksyntä ja Vegetarian Society hyväksyntä.

 

Lanseerauksesta lähtien Barefaced Beauty on suuresti arvostettu brändi joka on kehittynyt johtavaksi puhtaan ja luonnollisen mineraalikosmetiikan valmistajaksi. Sarjalta löytyy meikinpohjustukset, viimeistelypuuteri, aurinkopuuteri, poskipunia, hohtopuuteri ja luomivärejä. Sarjalla on mineraalimeikeille soveltuvat erittäin suositut vegaaniset meikkisiveltimet.

 

Oletko kiinnostunut Barefaced Beauty mineraalimeikkisarjan jälleenmyynnistä? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellään lisää!