TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Kaerel

Kaerel

KAEREL ihonhoito

 

CRAP FREE | ONLY MEN

Kaerelin upea, maskuliininen ja kompakti miesten ihonhoitosarja on luonnonkosmetiikkaa miehille parhaimmillaan. Cosmos-sertifioitu ja vegaaninen Kaerelin ihonhoitosarja saapui Hollannista Suomeen vuoden 2017 lopussa. Kaerelin valikoimaan kuuluu kolme tuotetta: Kasvovoide (75 ml), Parranajovoide (100 ml) ja Suihkushampoo (200 ml), eli kaikki mitä mies tarvitsee. Sarjan tuotteet ovat toimivia, tehokkaita ja monikäyttöisiä, sekä tuoksumaailmaltaan mietoja. Sarjan tuotteista nauttivat kaikki miehet iästä riippumatta. Tuotesarjan pakkaukset ovat ylellisen tuntuisia, näköisiä, mattaisia ja maskuliinisia. Tuotteiden suositushinnat ovat 11,45 € – 22,90 €.

 

KAERELIN FILOSOFIA

Kaerelin tarkoituksena on tehdä miehen itsestään huolehtimisesta helppoa ja tässä ohessa pitää huolta myös luonnosta. Kaerelilla uskotaan luonnon öljyjen ja uutteiden voimaan ja että voit huolehtia itsestäsi ja luonnosta samaan aikaan. Kaerel tarjoaa toimivaa ja yksinkertaista luonnonkosmetiikkaa miehille, miehien ja luonnon hyvinvointia silmälläpitäen.

 

Kaerel lahjoittaa tuotostaan 1%:n Plastic Soup-nimiselle järjestölle, joka työskentelee suojellakseen meriä muovisaasteelta.

   

Sarjan tuotteet ovat 100% luonnollista alkuperää:

-       ei parabeeneja

-       ei mineraaliöljyjä

-       ei SLS, SSLS

-       ei synteettisiä väri- tai hajuaineita

 

Kaerel jälleenmyynti

 

Oletko kiinnostunut Kaerel ihonhoitosarjan jälleenmyynnistä? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellään lisää!

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.