TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Less is More

Less is More

 

Less is More hiustenhoito- ja muotoilutuotteet ovat hiusalan ammattilaisille kehitelty täysin luonnonmukainen ja luomusertifioitu sarja Itävallasta. Sarja on poikkeuksellisen laaja luomusarja, joka sisältää 24 ammattilaistuotetta.

Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ja luomusertifioitu (Austria Bio Garantie) ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Doris Brandhuber ja Hannes Trummer ovat luoneet valikoiman hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jossa käytännöllisyys yhdistyy yksinkertaisuuteen, kauneus hyvinvointiin ja eettiset huolenaiheet esteettisiin tavoitteisiin.

Innovatiiviset tuotteet koostuvat yksinomaan luonnollisista raaka-aineista, jotka on valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan. Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä aina kun mahdollista. Tehokkuus, ympäristön kunnioitus ja käyttäjän hyvinvointi ovat perustavoitteita, jotka jokainen Less is Moren hiustenhoitotuote myös toteuttaa. Less is More on pelkistetty olennaiseen.

Käytännöllisyys. Puhtaus. Luonnollisuus.

Vuonna 2005 Hannes Trummer avasi pienen, mutta kunnianhimoisen hiussalongin Wienin keskustaan. Hän oli aikaisemmin toiminut erittäin menestyksekkäästi taiteellisena johtajana ja henkilökunnan kouluttajana eräässä tunnetussa kansainvälisessä kampaamoketjussa. Trummer oli perehtynyt tarkasti Feldenkrais-menetelmään (Tietoisuutta liikkeen kautta) ja oli vakaasti sitä mieltä, että asiakas ja asiakkaan tarpeet ovat keskeisiä. Näiden ajatusten pohjalta hän muotoili Less is Moren perusidean: Olennaiseen pelkistäminen tyydyttää kehittymiseen tarvittavan tilan tarpeen.

Jo Trummerin salonki itsessään kuvastaa Less is Moren konseptia. Tämä näkyy muun muassa erittäin yksinkertaisessa arkkitehtuurissa ja yleisilmeessä, jossa tilan ainoina koristuksina toimivat asiakas ja hänen peilikuvansa. Tällaisessa rauhallisessa ja harmonisessa ympäristössä on tilaa ja aikaa toteuttaa asiakkaan omia mieltymyksiä teknisen osaamisen, estetiikan tajun ja asiakkaan oman tyylin kunnioittamisen kautta.

Konseptin laajentamisen aika koitti, kun Hannes Trummer kohtasi tri Doris Brandhuberin, kemistin ja pitkäaikaisen joogaopiskelijan. Luonnontieteilijä oli yliopisto-opintojensa ja tutkimustyönsä myötä erikoistunut biomimetiikkaan. Biomimetiikka on poikkitieteellinen tieteenala, joka käyttää luonnon järjestelmiä ja metodeja mallina ja systemaattisesti kehittelee tuotteita aivan uusia, optimoituja käyttötarkoituksia varten. Kemistinä Brandhuber oli tietoinen nykyisten kosmetiikkatuotteiden koostumuksista. Kun Trummer ja Brandhuber tutkivat tarkemmin tavallisten salonkituotteiden terveys- ja ympäristövaikutuksia, he tulivat siihen lopputulokseen, että he eivät halunneet altistaa hiuksia eivätkä luontoa kyseisille tuotteille.

Jotta heidän olisi mahdollista noudattaa Less is Moren tavoitetta rehellisestä ja terveellisestä hiuskosmetiikasta, Trummerin ja Brandhuberin piti selvästikin luoda omat tuotteensa. Brandhuber, joka oli tässä vaiheessa jo filosofian tohtori ja työskenteli mm. ympäristökonsulttina, päätti kieltäytyä hänelle tarjotusta tutkijan paikasta Yalen yliopistossa ja keskittyä kehittämään omaa tuotesarjaa.

Trummer ja Brandhuber perustivat ensimmäisen tutkimustilansa Less Is Moren salonkiin. Kuluttajaan saadun suoran yhteyden kautta heidän hoito- ja muotoilutuotevalikoimansa kehittyivät koko ajan. Tuotteet ovat nopeasti ja sataprosenttisesti biohajoavia. Tarkkaan valittujen luonnollisten eteeristen öljyjen käyttö optimoi tuotteen tehokkuuden ja tehostaa sen kykyä luoda hyvinvointia ja mielihyvää.

 

Less is More - luomusertifioitu ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja

 

Less is More shampoot

Less is More- sarjassa on viisi erityyppisille hiuksille ja hiuspohjalle tarkoitettua ylellistä shampoota.

Less is More –shampoiden puhdistuksen pohjana käytetään miedoimpia vaahtoavia ainesosia, joita saadaan kasviperäisistä raaka-aineista, kuten kookosöljystä, sokerista ja aminohapoista. Shampoot poistavat hellävaraisesti hiuksista muotoilutuotteiden jäämät ja ympäristön kemikaalit ja hellivät hiuksia ja hiuspohjaa. Vaikuttavien aineiden yhdistelmät on räätälöity erikseen jokaiselle hiustyypille ja ne koostuvat luomulaatuisista kasviuutteista ja bioaktiivisista kasviperäisistä aineista. Lopputuloksena ovat uskomattoman pehmeät ja raikkaan tuntuiset hiukset ja terve hiuspohja. Kaikki shampoot ovat tehokkaasti puhdistavia tiivisteitä. Parhaan pesutehon ja vaahtoavuuden aikaansaamiseksi voit pestä hiuksesi kahteen kertaan, jolloin toisella pesukerralla shampoo vaahtoaa runsaammin.

Less is More –shampoot eivät koskaan sisällä sulfaatteja (SLS, SLES), PEG-yhdisteitä, DEA:ta, MEA:ta, MIPA:ta jne.

 

Less is More hoitoaineet

Less is More- sarjassa on viisi erityyppisille hiuksille ja hiuspohjalle tarkoitettua ylellistä hoitoainetta.

Less is Moren poishuuhdeltavat hoitoaineet hoitavat tehokkaasti hiuksia ja hiuspohjaa bioaktiivisilla kylmäpuristetuilla kasviöljyillä ja kasviuutteilla ja tekevät hiuksista silkinpehmeät ja elinvoimaiset. Hoitoaineen voi huuhdella lyhyen vaikutusajan jälkeen pois, tai jättää hiuksiin syvävaikutteiseksi hiusnaamioksi. Hiustyypistä riippuen hoitoaine tasoittaa ja vahvistaa hiuksen rakennetta ja ravitsee hiuspohjaa. Hoitoaine myös suojaa hiuksia ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.

Less is More –hoitoaineet eivät koskaan sisällä synteettisiä polymeerejä, silikonia, parafiineja, ammoniumyhdisteitä, glykolia, PEG-yhdisteitä jne.

 

Less is More jätettävät hoitoaineet

6 luonnollista muotoiluun, viimeistelyyn ja intensiiviseen hoitoon tarkoitettua hiuksiin jätettävää hoitotuotetta.

Less is Moren hiuksiin jätettävät tuotteet ovat riittoisia tiivisteitä, jotka hoitavat hiuksia tehokkaasti, ja jokaiselle hiustyypille on räätälöity oma hoitotuote. Koska hoitoainetta ei pestä pois, sen hoitava vaikutus jatkuu aina seuraavaan pesukertaan asti. Hoitavina aineina toimivat kasviuutteet, proteiinit, kevyet kasviöljyt ja arvokkaat eteeriset öljyt. Hiuksiin jätettävissä hoitoaineissa käytetään säilöntäaineena denaturoimatonta luomulaatuista alkoholia. Säilöntäaineena käytetty alkoholi ei kuivata hiuksia tai ihoa, vaan haihtuu nopeasti, eikä jätä hiuksiin (allergisoivia) jäämiä.

Less is Moren hiuksiin jätettävät hoitoaineet eivät koskaan sisällä synteettisiä polymeerejä, silikonia, parafiineja, ammoniumyhdisteitä, glykolia PEG-yhdisteitä jne.

 

Less is More muotoilu ja -viimeistelytuotteet

Välttämättömät muotoilutuotteet nykyaikaiseen kampaamokäyttöön.

Less Is Moren muotoilu- ja viimeistelytuotteiden perustana ovat luonnolliset vahat, hartsit ja kalvoja muodostavat aineet kuten sertifioitu Reilun Kaupan luomutäysruokosokeri, itävaltalainen metsähunaja, mehiläisvaha, kasviöljyt ja –voit, sellakka ja kitiini. Kalvonmuodostajana käytetään myös lehmuksen kukista saadusta hunajasta käymällä tehtyä simaa (lindenmead). Ainutlaatuiset luonnolliset materiaalit muotoilevat hiusta ja antavat kiiltoa, hoitavat hiuksia ja hiuspohjaa ja antavat myös hiuksille niiden tarvitseman tärkeän suojan.

Less is Moren muotoilu- ja viimeistelytuotteet eivät koskaan sisällä synteettisiä polymeerejä (mm. akryyliamidit, akrylaatit, metakrylaatit, vinyyli, PVP/VA, PVM/MA, adipaatit), ponnekaasuja, PEG/PPG:tä jne.

 

 

Oletko kiinnostunut Less is More hiustenhoito- ja muotoilutuotteiden jälleenmyynnistä? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellään lisää!