TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Petit & Jolie

Petit & Jolie

 

Euroopassa suuren suosion saavuttaneet Petit&Jolie tuotteet ovat laadukkaita luomusertifioituja ihonhoitotuotteita vauvoille, lapsille ja heidän vanhemmilleen.

 

Petit&Jolien on perustanut Esther Keddeman vuonna 2013. Kuten monet muutkin luonnonkosmetiikka-alalle havahtuneet, Estherin herätti hänen ensimmäinen raskautensa. Raskaana ollessaan Esther ymmärsi kuinka hauraita vauvat ovat ja riippuvaisia meidän tekemistä valinnoista vanhempina. Esther alkoi pohtia tarkemmin tekemiään valintoja, mitä tuotteita hän käyttää ja miksi. Mistä tuote on peräisin? Minne se menee, kun olemme käyttäneet sitä? Nämä tekijät saivat Estherin etsimään rehellisiä, puhtaita ja luomulaatuisia tuotteita itselleen ja tulevalle vauvalleen. Tarjolla olevista tuotteista harvat oli luomulaatuisia, luonnollisia ja/tai laadukkaita. Tämä inspiroi Estheriä kehittämään Petit&Jolie tuotesarjan. Elämän alku on niin arvokasta aikaa, ja samalla niin haavoittuvaista. Se ei ole se hetki jolloin tehdä kompromisseja sen suhteen mitä iholleen laittaa. Esther loi laadukkaan ihonhoitosarjan jonka avulla vanhemmat voivat huolehtia, hoivata ja helliä lasta turvallisesti ja eettisesti. Suomeen sarja rantautui syksyllä 2016.

 

Jokainen Petit&Jolie tuote on suunniteltu nimenomaan vauvan ja lapsen herkälle iholle. Tämän tähden tuotteiden raaka-aineluettelot ovat lyhyet eivätkä ne sisällä tarpeettomia raaka-aineita taikka allergeeneja. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi. Suurennuslasin alla ei ole ainoastaan lopputuote vaan koko raaka-aineiden tuotantoketju. Sisällön lisäksi myös tuotteiden ulkoasussa on otettu huomioon pääkäyttäjien, lasten mieltymykset; raikkaita, kirkkaita värejä!

 

Petit&Jolie haluaa parasta lapsellesi ja luonnolle. Nämä periaatteet ovat keskeisiä yrityksen tuotekehityksessä ja liiketoiminnan prosesseissa. Luonnolliset ja luomulaatuiset tuotteet ovat puhtaita ja turvallisia ei ainoastaan vauvoille ja lapsille, vaan myös maapallolle jossa elämme, ilmalle jota hengitämme ja vedelle jota juomme.

 

Sarjan tuotevalikoimasta löytyy Sinkkivoide, Shampoo (hair&body), Vartalovoide, Ravitseva Voide, Kylpyöljy, Hierontaöljy, Käsisaippua ja Anti Strech Mark Öljy. Lisäksi sarjalla on ihanat lahjapakkaukset raskaana olevalle ja vauvalle. Tuotteilla on herkullinen, mieto tuoksumaailma.

 

 

Oletko kiinnostunut Petit&Jolien jälleenmyynnistä? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellään lisää!

 

 

 

Petit&Jolie - 100% luonnolliset ihonhoitotuotteet vauvalle ja lapselle