TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Uoga Uoga

Uoga Uoga

 

Uoga Uogan ovat perustaneet kaksi ystävystä, liettualaiset Lena Sokolovska ja Jovita Vyšniauskienė. Yrityksen nimi on olennaisin osa heidän kosmetiikkaansa: ”Uoga Uoga” (käännettynä suomeksi tarkoittaa ”Marja Marja”) on luonnollinen ja raikas kuin metsän marja. Yrityksen tarina, joka alkoi vuonna 2010, perustuu aitoon ystävyyteen ja aitoihin marjoihin. Aikaisemmin kirjanpitäjänä ja talousanalyytikkona työskennelleet Jovita ja Lena halusivat toteuttaa aidosti itseään, joten he erosivat hyvin palkatuista työsuhteistaan ja perustivat perheyrityksen joka alkoi tekemään luonnonkosmetiikkaa. Alku oli vaatimaton; Lena ja Jovita tekivät tuoreita kasvonaamioita ystävilleen ja tutuilleen. Vaikka tänä päivänä Uoga Uoga on kasvanut yhdeksi Liettuan johtavista kosmetiikkavalmistajista, kaikki tuotteet valmistetaan edelleen käsin ja pienissä erissä tuoreuden säilyttämiseksi.

Uoga Uogan erityisyys on sen luonnollisuus, aitous, käsityö ja tuoreus. Meikkilinja on luotu luonnonmineraaleista, joita on ainoana Euroopassa rikastettu puhtaalla Itämeren meripihkalla. Tuotteisiin ei laiteta mitään mitä Lena ja Jovita eivät voisi laittaa lastensa iholle. Uoga Uogassa kysymys ei ole ainoastaan erityisistä ainesosista ja mielettömän upeista tuotteista; Uoga Uoga on myös ympäristöystävällinen ja Uoga Uogan tavoitteena on tehdä maailmasta vähän puhtaampi, viattomampi ja kauniimpi. Tämä ajatus vie yritystä jatkuvasti eteenpäin.

Uoga Uogan mineraalimeikkisarjasta löytyy mineraalimeikkipohja (9 sävyä), mineraaliluomiväri (20 sävyä), mineraaliposkipuna (4 sävyä), Lip&Cheek – voidemainen huuli & poskipuna (8 sävyä), huulikiilto (7 sävyä), voidemainen eyeliner (4 sävyä) ja peitevoide (3 sävyä). Lisäksi sarjalla on meikkeihin soveltuvat siveltimet: meikkipohjasivellin, kaksipäinen luomivärisivellin, huulipunasivellin ja kulmasivellin.

 

Oletko kiinnostunut Uoga Uoga mineraalimeikkisarjan jälleenmyynnistä? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellään lisää!