TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Jäsenehdot

 

1. YLEISTÄ

1.1 Jäsenohjelma on Greenlips Finland Oy:n tapa muistaa ja palkita uskollisia asiakkaitaan. Käytämme myös asiakkaan antamaa tietoa tarjotaksemme parasta mahdollista palvelua. Yritykset, yhdistykset ja järjestöt eivät ole oikeutettuja Greenlips Beauty -jäsenyyteen.

1.2 Greenlips Beauty jäsenohjelmasta vastaa:

Greenlips Finland Oy

Kalevantie 8, 20520 Turku

www.greenlipsbeauty.com

Asiakaspalvelu sähköposti: asiakaspalvelu [a] greenlipsbeauty.com

Y-tunnus: 2362292-9

 

2. JÄSENYYS

2.1 Jäseneksi voivat liittyä 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

2.2 Jäsenyys on henkilökohtainen.

2.3 Jäseneksi voi liittyä ilmaiseksi rekisteröitymällä Greenlips Beautyn verkkosivuilla www.greenlipsbeauty.com

2.4 Asiakas hyväksyy ehdot rekisteröityessään jäseneksi.

2.5 Antamalla henkilökohtaiset tietonsa jäsenohjelmaan, asiakas hyväksyy Greenlips Beautyn tietosuojakäytännöt. Liittymällä jäseneksi asiakas antaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn sekä luvan kerätä tietoja hänen ostoksista ja verkkokäyttäytymisestä jäsenohjelmaa varten. Lue lisää tietosuojakäytännöistä täältä: www.greenlipsbeauty.com/tietosuojaseloste 

2.6 Jäsenyys ja seurantajakso alkavat, kun asiakas rekisteröityy jäseneksi. Tällöin asiakas voi myös heti käyttää jäsenyyden etuja.

2.7 Jäsenille avataan verkkopalveluun henkilökohtainen jäsentili, jossa on mahdollista tarkastella ja muuttaa jäsenyyteen liittyviä tietoja.

2.8 Jäsenyyden voi lopettaa milloin tahansa kirjallisella ilmoituksella Greenlips Finland Oy:lle. Tällöin Greenlips Finland Oy mitätöi jäsentilille kertyneet pisteet, lahjakortit sekä muut hyödyt vastaanotettuaan ilmoituksen.

2.9 Greenlips Finland Oy voi lakkauttaa jäsenyyden ja mitätöidä sille kertyneet pisteet sekä muut hyödyt väärinkäytösten ja/tai muun hyvän tavan vastaisen käyttäytymisen vuoksi.

2.10 Greenlips Finland Oy:lla on oikeus muuttaa jäsenohjelman ehtoja ja siihen liittyviä etuja ilman etukäteisilmoitusta.

2.11 Muutoksista tiedotetaan www.greenlipsbeauty.com verkkosivuilla.

 

3. PISTEIDEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÖ

3.1 Pisteitä voi kerryttää ja käyttää vain rekisteröityneet jäsenet. Pisteitä kertyy mm. kirjautuneena tehdyistä tilauksista, uutiskirjeen tilauksesta, suositteluista, tuotearvosteluista ja vaihtuvista eduista.

3.2 Ensimmäisen tason jäsenille kertyy pisteitä 2 % ostosten arvosta. Toisen tason jäsenille kertyy pisteitä 5 % ostosten arvosta.

3.3 Sata pistettä on rahassa yksi euro.

3.4 Pisteet tilitetään jäsentilille kun tilatut tuotteet on toimitettu. 

3.5 Palautettujen tuotteiden osalta ei kerry pisteitä jäsentilille.

3.6 Toimituskuluja tai maksutapalisiä ei lueta ostosten arvoon eikä niistä kerrytä pisteitä.

3.7 Pisteitä ei voi ansaita tai lunastaa sellaisissa maissa, joissa paikalliset lait tämän kieltävät tai tätä rajoittavat.

3.8 Tilillä olevat pisteet säilyvät pisteenkeräys tapahtumasta kalenterivuoden verran (365 päivää).

3.9 Greenlips Finland Oy pidättää oikeuden myöntää ylimääräisiä asiakas-, kampanja-, suosittelu- tai tuotekohtaisia pisteitä. Samoin pidetään oikeus olla kokonaan tai osittain myöntämättä pisteitä tietyistä tuotteista tai palveluista.

3.10 Pisteitä ei voi siirtää toiselle jäsentilille.

3.11 Pisteitä ei voi vaihtaa rahaksi.

3.12 Pisteitä voidaan tietyissä olosuhteissa ansaita ja käyttää myös Greenlips Finland Oy:n yhteistyökumppaneiden kautta, kyseisten yhteistyökumppaneiden omien yleisten ehtojen perusteella.

3.13 Mikäli kertyneitä pisteitä ei käytetä yhteen vuoteen (365 päivää), pisteet vanhenevat.

3.14 Greenlips Finland Oy pidättää oikeuden poistaa virheellisesti tai vilpillisesti kertyneet pisteet.

 

Pisteiden käytöstä, huomaathan seuraavan. Käyttäessäsi pisteitä verkkokauppatilauksesi yhteydessä, mutta maksutapahtuma vaiheessa jätät tilauksen kuitenkin kesken pisteet palautuvat takaisin käytettäväksesi 1-2 normaalin arkipäivän viiveellä. Vasta tämän jälkeen voit hyödyntää pisteitä uuteen tilaukseen. 

 

4. MUUT EHDOT

4.1 Greenlips Finland Oy:lla on oikeus antaa jäsenille erilaisia kampanja- ja tarjousluonteisia tai muita etuja.

4.2 Ehdot ovat voimassa siinä muodossa, kun ne on julkaistu www.greenlipsbeauty.com -osoitteessa. Greenlips Finland Oy:lla on oikeus milloin tahansa harkintansa mukaan tehdä muutoksia jäsenohjelmaan, jäsenohjelman sääntöihin ja pisteiden kertymisperusteisiin. Muutokset tulevat voimaan välittömästi ilman etukäteisilmoitusta, ellei toisin ilmoiteta. Muutoksista tiedotetaan www.greenlipsbeauty.com -osoitteessa.

4.3 Greenlips Finland Oy ei ole vastuussa tehtyjen muutosten aiheuttamista menetyksistä (mukaan lukien pisteiden menetykset, etujen menetykset, etujen heikentyminen) eikä se ole velvollinen korvaamaan menetyksiä millään tavoin jäsenille tai kolmansille osapuolille.

4.4 Jäsenohjelmasta aiheutuvat riidat, joita ei ole voitu ratkaista osapuolten välisin neuvotteluin, ratkaistaan Greenlips Finland Oy:n paikallisessa tuomioistuimessa tai lopullisesti välimiesmenettelyssä välimiesmenettelyssä annetun lain mukaan.