TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Less is More Organic Cologne - Me & My Sunshine

Less is More Organic Cologne - Me & My Sunshine

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: LIM059

Brändi: Less is More

Less is More hiustenhoito- ja muotoilusarjan 10v. taipaleen kunniaksi Less is More on lanseerannut hienostuneen Organic Colognes - Luomu tuoksusarjan.  Sarja pitää sisällään yhdeksän toinen toistaan upeampaa tuoksua. Jokainen tuoksu kertoo tarinaa. Mihin se vie sinut?

Me & My Sunshine on virkistävä, hienot kukkaiset vivahteet appelsiininkukkavesi pohjalla, kosketuksella mandariinin kuorta ja vihreitä sitrushedelmien lehtiä, maanläheistä vetiveriä ja pehmeitä puisia vivahteita atlasseetristä. Luo vauvalle kotoisan tunnelman, rauhoittava, tasapainottava, maadoittava ja harmoninen tuoksu.

Koko 100 ml

(75 €/kpl, 750 €/litra)

Sertifikaatit:

Organic Cologne - Me & My Sunshine

Less is More on luonut luomusertifioidun tuoksukokoelman ORGANIC COLOGNES, jotka ovat yhtä uniikkeja kuin kantajansa käyttäen upeimpia, luomusertifioituja eteerisiä öljyjä. 

Aromaterapeuttiset luomukset ovat kevyitä, intensiivisen sijaan kietovia. Tungettelevien sijaan myötäileviä ja täydentäviä. Oli sitten kyseessä iho, hiukset tai tekstiilit, kun tuoksut tulevat kosketuksiin, ne luovat uniikin yhdistelmän luonnetta ja tuoksua.

Tuoksut ovat moniulotteisia ja monitahoisia, valmiita leikkimään, reagoimaan ja vuorovaikuttamaan keskenään.

Siten kyky etsiä tuoksun ja omien aistien symbioosia on tuoksun luojalla itsellään, yksinkertaisena tavoitteenaan kertoa oma tarinansa.

eau de cologne
virkistävä, hienot kukkaiset vivahteet appelsiininkukkavesi pohjalla, kosketuksella mandariinin kuorta ja vihreitä sitrushedelmien lehtiä, maanläheistä vetiveriä ja pehmeitä puisia vivahteita atlasseetristä. 

henkilö
Audrey & Matilda

inspiraation lähde
You are the sunshine of my life by Stevie Wonder

tuntuu kuin
makoilisi riippukeinussa sisilialaisessa pomeranssitarhassa

mieliala
suojelu. rauhallinen, tasapainoinen, maadoittunut, harmoninen

chakra
juuri

koostumus
appelsiininkukka, tangeriini, petitgrain mandarinier, vetiver, atlasseetri

käyttö
Käytä kevyenä parfyyminä raskauden aikaan tai raskauden jälkeen, tai suihkauta vauvasi tyynylle tai vaipansuojukselle päivän aikana. Täydellinen myös matkalla mukana, jotta vauvasi tuntee olonsa kotoisaksi. 

mix & match
Nature Boy, Solemnis

 

Less is More - VALMISTETTU WIENISSÄ, MAAILMALTA MAAILMALLE.

Less is Moren on kehittänyt Dr. Doris Brandhuber ja Hannes Trummer yhteistyössä. Suorassa kontaktissa asiakkaiden kanssa, valikoima luomusertifioituja hoito- ja muotoilutuotteita näki päivänvalon, yhdistäen käytännöllisyyden ja yksinkertaisuuden, kauneuden ja terveyden, etiikan ja estetiikan. Kemistin luomat innovatiiviset koostumukset sisältävät ainoastaan luonnollisia raaka-aineita.

Raaka-aineet ovat huolella ja tarkoin valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan. Raaka-aineet ovat uusiutuvia, biohajoavia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä aina kun mahdollista. Puhtaat eteeriset öljyt edesauttavat toimivuutta, hyvinvointia ja mielihyvää.

Sekä session stylistit, että salonkien stylistit, kansainvälinen lehdistö ja asiakkaat ympäri maailman arvostavat Less is Moren palkittuja tuotteita niiden kestävän kehityksen arvomaailman ja ensiluokkaisuutensa johdosta.

Less is More hiustenhoito- ja muotoilusarjan 10v. taipaleen kunniaksi on Less is More lanseerannut upean Organic Colognes - tuoksusarjan. Yhdeksän kaunista ja moniulotteista luomu tuoksua kertovat jokainen oman tarinansa.

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

Loppu varastosta

27,00 €

Less is More Mascobadogel - Hiusgeeli

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Käytä kevyenä parfyyminä raskauden aikaan tai raskauden jälkeen, tai suihkauta vauvasi tyynylle tai vaipansuojukselle päivän aikana. Täydellinen myös matkalla mukana, jotta vauvasi tuntee olonsa kotoisaksi. 

Citrus Aurantium Amara Flower Water*, Alcohol*, Aqua, Caprylyl/Capryl Glucosides, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Citric Acid, Parfum* (100% organic essential oils incl. Far- nesol, Geraniol, Limonene, Linalool, Citral), Levulinic Acid 

sis. 100% luomusertifioituja tuoksukomponentteja.

 

100% kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää

96% kokonaisraaka-aine määrästä on luomuviljelty

*Luomusertifioitu raaka-aine

** Valmistettu luomulaatuisista raaka-aineista