TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Less is More Oval Brush - Ovaali Hiusharja Nylon + Villisiankarva

Less is More Oval Brush - Ovaali Hiusharja Nylon + Villisiankarva

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: LIM047

Brändi: Less is More

Ylellinen Less is Moren pyökistä valmistettu ja mustaksi lakattu hiusharja. Luonnonkumiin istutetuilla nylonista ja villisiankarvasta tehdyillä harjaksilla selvität paksutkin hiukset. Kampaajien ykkösvalinta föönaukseen!

Less is More Hiusharja Nylon + Villisiankarva

Kaunis mustaksi lakattu pyökistä* tehty harja, joka on ihanteellinen pitkien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Luonnonkumipohjaan kiinnitetyt tarkkaan valikoidut villisian harjakset ja pidemmät pyöreäkärkiset nylonpiikit yhdessä tarjoavat erityisen miellyttävän harjauksen ja muotoilun. Harjasyhdistelmä selvittää hyvin paksutkin hiukset ja puhdistaa ja elvyttää hiuspohjaa samanaikaisesti. Hiuksista tulee luonnollisen tuuheat ja silkinpehmeät. Säännöllinen harjaus aidoista villisian harjaksista tehdyllä harjalla ehkäisee hilsettä ja hiustenlähtöä.

Tämä Less is Moren hiusharja on kampaajien ykkösvalinta fööniharjaksi. Tällä harjalla saa selvitettyä paksutkin hiukset, eikä harja takerru hiuksiin föönatessa. Käyttämällä tätä hiusharjaa föönatessa, on lopputuloksena pehmeät, kiiltävät ja luonnollisen tuuheat hiukset. Käytä yhdessä Less is Moren Angelroot Tuuheuttavan Suihkeen kanssa saadaksesi maksimaalista volyymia. Varmistaaksesi sileän ja kiiltävän lopputuloksen käytä yhdessä Lindengloss Suojaavan Kiiltosuihkeen kanssa

Miksi Villisianharjaksia? tämä materiaali vie juuri sopivan määrän seebumia ja levittää sen tasaisesti hiuksiin, jonka vuoksi hiuksesi eivät rasvoitu harjatessa niitä. Lopputuloksena on hyvinvoiva hiuspohja ja kauniin kiiltävät hiukset.

*FSC-sertifioitu

Less is More

Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ja luomusertifioitu ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Doris Brandhuber ja Hannes Trummer ovat luoneet valikoiman hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jotka ovat tehokkaita, käytännöllisiä ja luonnollisista raaka-aineista valmistettuja.

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Ohjeet: 100 harjanvetoa

Aloita hiusten harjaus edestä. Jokaisen harjanvedon jälkeen on hyvä pyyhkäistä harjattua kohtaa kädellä, jotta hiuksiin syntynyt sähkövaraus purkautuu. Harjaa jokaista kohtaa 3-5 kertaa hiuspohjaa myöten ja käy näin läpi järjestelmällisesti koko hiuspohja. Harjaa myös hiuksiasi suoraan ylöspäin. Tämä antaa hiuksille luonnollista tuuheutta ja stimuloi karvankohottajalihaksia.

Harjan huolto

Jotta harjasi pysyisi hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään, se kannattaa puhdistaa säännöllisesti ja hellävaraisesti. Poista ensin harjaan tarttunut hilse ja hiukset ja pese sitten harja pienellä määrällä shampoota kädenlämpöisessä vedessä.