TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Less is More Oval Brush - Ovaali Hiusharja Villisiankarva

Less is More Oval Brush - Ovaali Hiusharja Villisiankarva

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: LIM046

Brändi: Less is More

Pyökistä, villisiankarvasta ja luonnonkumista valmistettu iso hiusharja hiusten ja hiuspohjan hoitoon. Tällä hiusharjalla harjaus hoitaa päänahkaa ja ehkäisee hilsettä ja hiustenlähtöä.

Less is More Hiusharja Villisiankarva

Hiusten hoitoon tarkoitettu * pyökistä tehty ja mustaksi lakattu harja, jossa on aidot villisian harjaksista tehdyt piikit ja luonnonkumipohja. Harjaaminen Less is Moren Villisianharjas hiusharjalla auttaa säätelemään hiuspohjan seebumin tuotantoa ja seebumin levittymistä tasaisesti hiuksiin. Seebumi, joka on kehon tuottama luonnollisesti ravitseva aine, suojaa hiuspohjan lisäksi hiuksia ja antaa niille kauniin kiillon. Saat lisäksi luonnollista volyymia hiuksiin ja hiuspohjasi toiminta tasapainottuu.

Less is Moren tarpeellinen detox-harja jokapäiväiseen hiusten ja hiuspohjan hoitoon. Suosittelemme, että harjaat hiuksesi joka aamu ja aina ennen hiusten pesua. Harja tekee hiuksista luonnollisen tuuheat ja silkkisen pehmeät.Laadukas harja on uskomaton työkalu hiusten kauneuden hoitamiseksi. Säännöllinen harjaus aidoista villisian harjaksista tehdyllä harjalla ehkäisee hilsettä ja hiustenlähtöä. 

Miksi Villisianharjaksia? tämä materiaali vie juuri sopivan määrän seebumia ja levittää sen tasaisesti hiuksiin, jonka vuoksi hiuksesi eivät rasvoitu harjatessa niitä. Lopputuloksena on hyvinvoiva hiuspohja ja kauniin kiiltävät hiukset.

*FSC-sertifioitu

 

Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ja luomusertifioitu ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Doris Brandhuber ja Hannes Trummer ovat luoneet valikoiman hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jotka ovat tehokkaita, käytännöllisiä ja luonnollisista raaka-aineista valmistettuja.

 

 

 

 

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

2 Arvostelu(a) "Less is More Oval Brush - Ovaali Hiusharja Villisiankarva"

  1. Huippu!

    kirjoittanut Hanna pvm 04 Mon, 2019

    Ostin harjan pojalleni, joka inhoaa harjaamista, mutta jonka päänahka suorastaan karstoittuu. Tästä harjasta hänkin pitää, harjaaminen tuntuu aivan silittelyltä! Ja jo muutamalla käyttökerralla karsta on liki kokonaan kadonnut! Aivan mahtava tuote!

  2. Paras harja

    kirjoittanut Tarja pvm 12 Wed, 2016

    Kampaajani suositteli tätä harjaa minun hilseilevälle ja rasvoittuvalle päänahalle. Kuukauden käytön jälkeen voin todeta hilseilyn olevan lähes kokonaan poissa ja hiukset eivät rasvoitu niin nopeasti.

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Ohjeet: 100 harjanvetoa

Aloita hiusten harjaus edestä. Jokaisen harjanvedon jälkeen on hyvä pyyhkäistä harjattua kohtaa kädellä, jotta hiuksiin syntynyt sähkövaraus purkautuu. Harjaa jokaista kohtaa 3-5 kertaa hiuspohjaa myöten ja käy näin läpi järjestelmällisesti koko hiuspohja. Harjaa myös hiuksiasi suoraan ylöspäin. Tämä antaa hiuksille luonnollista tuuheutta ja stimuloi karvankohottajalihaksia.

Harjan huolto

Jotta harjasi pysyisi hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään, se kannattaa puhdistaa säännöllisesti ja hellävaraisesti. Poista ensin harjaan tarttunut hilse ja hiukset ja pese sitten harja pienellä määrällä shampoota kädenlämpöisessä vedessä.