TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Logona Rhassoul Savi

Logona Lavaerde - Rhassoul Savi

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: LOG004

Brändi: Logona

Rhassoul savi ihonpuhdistukseen ja hoitoon. Sopii erinomaisesti herkälle, rasvoittuvalle ja ongelmaiholle. Voidaan käyttää kasvoille, vartalolle ja päänahalle.

Koko 300g

(12,95 €/kpl, 43,17 €/kg)

Sertifikaatit:

Rhassoul savi - Herkälle, rasvoittuvalle ja ongelmaiholle

Mitä rhassoul savi on ja kenelle se sopii?

Sana "rhassoul" on johdettu arabian verbistä "pestä jotain varten, rhassala". Logonan Rhassoul-savi koostuu luonnon savimineraaleista, joita käytettiin pesuun ja puhdistukseen antiikin aikoina. Valkoinen kaoliini sisältää erityisen hienoa, vaaleaa savea. Kun sitä sekoitetaan veteen, savi turpoaa ja geeliytyy, ja se imee lian ja talin. Rhassoul-savi on hyvin siedettyä ja puhdistaa ärsyttämättä.

HELLÄVARAINEN PESUJAUHE HERKÄLLE IHOLLE, PESUAINEALLERGIOISTA KÄRSIVILLE, ILMAN LISÄAINEITA. SOPII HYVIN MYÖS TUKKOISEN, RASVOITTUVAISUUDESTA KÄRSIVÄN IHON JA PÄÄNAHAN HOITOON. MYÖS AKNEN, PSORIASIKSEN JA ARPIKUDOKSEN HOITOON. VIILENTÄÄ KUUMOTTAVAA JA KUTIAVAA IHOA. RHASSOULSAVI TOIMII ERITYISEN HELLÄVARAISENA PUHDISTAJANA. ILMAN LISÄAINEITA. SUOSITELLAAN ERITYISESTI HERKÄLLE IHOLLE JA ONGELMAIHOLLE. SOPII MYÖS HILSEILEVÄN PÄÄNAHAN PUHDISTUKSEEN JA RASVOITTUVILLE HIUKSILLE

Logona LavaErde-tuotteet ovat vaihtoehto herkkäihoisille - hygieniapesuaineet ilman pintakäsittelyaineita. Rhassoul savi ja kaoliini ovat luontaisia saviaineita, jotka tarjoavat hellävaraisen vaihtoehdon saippualle ja shampoolle ilman pintakäsittelyaineita ja vaahtoavia aineita. Tuotteet sopivat kaikille, erityisesti akne-, ja psoriasisihosta kärsiville. Sopii myös hilseilevälle ja rikkoontuneelle iholle.

Rhassoul savea voidaan käyttää myös naamion tapaan päänahassa ja hiuksissa. Tällöin vaikutus on hyvin puhdistava. Rhassoul savi tuo helpotusta kutinaan ja ärsytykseen hyvin nopeasti. Se irrottaa tehokkaasti myös hilsettä. Mikäli sinulla ei ole tensidiallergioita, voit kokeilla sekoittaa savea myös luonnonshampooseen. Tällöin shampoolla on erityisen puhdistava vaikutus. Koska Rhassoul savessa on erityisen paljon iholle hyviä mineraaleja (mm. piitä ja magnesiumia) sen tervehdyttävät vaikutukset esim. akneihon hoidossa ovat hyvät. Myös psoriasisiholle sekä atooppiselle iholle sillä on hyvin suotuisia vaikutuksia.

 

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Sekoitetaan 1 rkl savea noin 2-3 rkl:een vettä, niin että seoksesta muodostuu geelimäinen tahna. Voidaan käyttää päänahan tai ihon pesuun sellaisenaan, tai esim. hilseen poistossa sekoittaa shampoon joukkoon. Paksumpana seoksena voit käyttää savea naamion tapaan. Miedon koostumuksen ansiosta (ei vaahtoavia ainesosia) Rhassoul savi ei vahingoita ihoa suojaavaa happovaippaa eikä muuta ihon pH:ta.

Paitsi pesuaineena, savea voi käyttää myös naamion tapaan. Silloin sekoitettava massa jätetään hiukan paksummaksi, levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Rhassoul naamion voi antaa vaikuttaa myös saunan lämmössä.

Hectorite

*luomusertifioitu raaka-aine

% kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää

% kokonaisraaka-aine määrästä on luomuviljelty