TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Maksutavat

Greenlips Beautyn verkkokaupasta löydät laajan maksutapavalikoiman.

Voit maksaa tilauksesi oman pankkisi verkkopankissa, jos olet kotimaisen verkkopankin asiakas. Löydät kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki. Voit maksaa myös seuraavilla korteilla: Visa, Visa Electron, Visa Debit, MasterCard ja American Express.

 

Lisäksi voit valita Klarna Laskun (maksuaikaa 14 vuorokautta) tai Klarna Tilin.

 

Klarna Lasku

Klarnan Lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja ja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Maksuaikaa on 14 vuorokautta. Laskulla ilmoitetaan eräpäivä ja muut tiedot, jotka tarvitset maksamista varten. Lasku lähetetään sinulle sähköpostitse.

 

Klarna Tili

Klarna tiliä maksat kuukausittain vähintään 8,95 € tai tai 1/24 tilin kokonaissummasta. Perustamismaksu ja laskutuslisä on 0 €. Korko 19,90 %.

 

Lue lisää Klarnan ehdoista täältä.

 

Klarna käsittelee henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Paytrail