TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

HUULIPUNAT

HUULIPUNAT

Huulipunan käyttö on yksi nopein tapa saada iho hehkumaan, silmät loistamaan ja koko olemus nuorentumaan! Tartu siis huulipunaan! 

Greenlips Beautyn valikoimasta löydät kymmeniä herkullisia huulipunasävyjä luonnonkosmetiikan suosikkimerkeiltä! Luonnonkosmetiikan huulipunatuotteet sisältävät paljon erilaisia hoitavia öljyjä kuten risiiniöljyä, aprikoosiöljyä, jojobaöljyä, macadamiaöljyä ja kookosöljyä. Sävyt huulipuniin luodaan pääsääntöisesti luonnollisista maamineraaleista. Löydä itsellesi täydellinen, hoitava, herkullinen huulipunasävy!

 

Vinkkejä huulipunan valintaan

Jos sinulla on viileä ihosävy (pinkihtävä, punertava tai siniseen taipuvainen iho) sinulle sopii todennäköisesti parhaiten kylmät kirkkaanpunaiset, lilat ja pinkit huulipunasävyt. Nämä sävyt saavat myös hampaat näyttämään valkoisemmilta. Samat sävyt myös neutraloivat ihon punakkuutta. Rohkeat sävyt luovat kauniin kontrastin vaaleaa ihoa vasten. 

Jos sinulla on lämmin iho (iho on kellertävä tai kullansävyinen) sinulle sopii todennäköisesti parhaiten todella punaiset, oranssiin taipuvaiset, korallit pinkit ja lämpimät nude punat. Nämä sävyt sopivat myös päivettyneelle iholla ja pisamaisille kasvoille. 

Huulipunissa on mahdollisuus olla rohkea, vaikka muutoin meikkityylisi olisi hillitty. Tärkeintä kuitenkin on, että väri miellyttää sinua! Valitse sävy, joka saa omat kasvosi hehkumaan. 

Laskeva
     
11 tuote(tta)
Laskeva
     
11 tuote(tta)