TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Meikkikonsultaatio

Meikkikonsultaatio - Lahjakortti

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: MKGC01

Brändi: Greenlips Beauty

Meikkikonsultaatio eli meikkiopastus, jossa taidokas luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kauneusalan ammattilainen valitsee yhdessä sinun kanssasi juuri sinulle sopivat tuotteet ja sävyt Turun putiikin meikkistudiossa. Saat myös opastusta toivomasi meikin tekoon.  Hanki meikkikonsultaatiosi nyt verkkokaupasta itsellesi tai lahjaksi ja varaa aika puhelimitse kun sinulle sopii.

Meikkikonsultaatioista voit valita omasi ( lahjakortin ostajan ei tarvitse valita, lahjakortin saaja voi valita meikkikonsultaatio lahjakortilla minkä vain seuraavista):

- siirtyminen luonnonkosmetiikkaan

- täydellinen meikkipohja

- huulet + kulmat

- helppo silmämeikki

- vaativa silmämeikki

- silmämeikki 50+

- meikkipussin päivitys

- meikkaus

Lue lisää meikkikonsultaatioista : Meikkikonsultaatiot

Meikkikonsultaatioiden kuvaukset löydät online-ajanvarauksestamme 

Ostaessasi meikkikonsultaation lahjaksi, postitamme lahjakortin halutessasi lahjan saajalle (kts. tarkemmat ohjeet alempana).

 

 

Meikkikonsultaatio 

Meikkikonsultaatiossa taidokas luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kauneusalan ammattilainen valitsee juuri sinulle sopivat tuotteet ja sävyt. Saat myös opastusta toivomasi meikin tekoon. Hinta on ainoastaan 90 € ja saat mukaasi meikkituotteita konsultaation hinnan arvoisesti (90 €). Voit hankkia meikkikonsultaation nyt itsellesi tai lahjaksi ja varata ajan kun sinulle sopii.

Meikkikonsultaatioita on erilaisia, joista voit valita parhaimman tämän hetken tarpeeseesi (lahjakortin saaja voi varata ajan meikkikonsultaatio lahjakortilla mihin vain seuraavista):

 

Siirtyminen luonnonkosmetiikkaan 

Onko kosmetiikkatuotteissasi synteettisiä lemppareita joille haluaisit löytää luonnonkosmetiikasta toimivat vastineet?

Anna meidän auttaa!

Tässä konsultaatiossa katsomme ihotyypillesi sopivat ihonhoito tuotteet putsareista voiteisiin, päästä varpaisiin ja vastaamme sinua arvelluttaviin kysymyksiin luonnonkosmetiikkaan ja sen käyttöön liittyen.

 

Täydellinen meikkipohja

Etkö löydä oikean sävyisiä pohjatuotteita? Etkö tiedä kuinka käyttää meikkivoiteita tai mineraalipohjia? Onko meikkipohjan pysyminen pitkään kauniina sinulle haaste?

Meikinopastus sopii sinulle, joka kaipaat varmuutta tai inspiraatiota arki- tai juhlameikkiisi. Katsomme juuri sinun  ihotyypillesi ja sävymaailmaasi sopivat tuotteet sekä käymme  perinpohjaisesti läpi kuinka tuotteita käytetään. Pääset harjoittelemaan tuotteiden käyttöä kasvoillesi myös itse. Opastamme sinua myös siveltimien oikeaoppiseen käyttöön.

 

Huulet + kulmat

Onko huulipunan karkaaminen huulten ympärillä oleviin juonteisiin ongelmasi? Onko sinulle sopivan huulipunan sävy vaikeaa? Kaipaatko apua kasvojen kehystäjien, eli kulmakarvojen oikeaan muotoiluun sekä niiden luonnolliseen korostamiseen?

Meikinopastus sopii sinulle, joka kaipaat varmuutta tai inspiraatiota arki- tai juhlameikkiisi. Katsomme juuri sinun käyttötarpeisiisi ja sävymaailmaasi sopivat tuotteet sekä käymme  perinpohjaisesti läpi kuinka tuotteita käytetään. Opastamme sinua myös siveltimien oikeaoppiseen käyttöön.

 

Helppo silmämeikki

Onko siistien rajausten teko haastavaa? Etkö saa luomiväriä pysymään luomillasi siistinä koko päivää? Haluaisitko kokeilla uusia luomivärisävyjä, muttet tiedä mitkä sävyt sopisivat juuri sinulle?

Meikinopastus sopii sinulle, joka kaipaat varmuutta tai inspiraatiota arkimeikkiisi. Katsomme juuri sinun  ihotyypillesi ja sävymaailmaasi sopivat tuotteet sekä käymme  perinpohjaisesti läpi kuinka tuotteita käytetään. Opastamme sinua myös siveltimien oikeaoppiseen käyttöön. Helppo silmämeikki -konsultaatiossa osaava henkilökuntamme etsii silmiisi sopivat pohjustustuotteet, oikean sävyisen luomivärit sekä harjoittelemme yhdessä siistien rajauksien tekoa sekä luomivärin levitystä. 

 

Vaativa silmämeikki

Haluaisitko oppia korostamaan tai häivyttämään paremmin silmiesi muotoa? Etkö tiedä kuinka meikata erilaisille vahvuuksille ja silmälasien kehyksille sopivaa silmämeikkiä? Onko sinulla jokin muu haaste silmämeikin teossa, minkä ratkomiseen kaipaisit ammattilaisen apua?

Meikinopastus sopii sinulle, joka kaipaat varmuutta tai inspiraatiota silmämeikkiisi, haluat oppia tekemään täydellisen smokey eyes -meikin tai haluaisit oppia tekemään näyttävää mutta luonnollista meikkiä esimerkiksi esiintymistilaisuuksiin. Käymme läpi myös vaativampi tekniikoita kun haluat syventää osaamistasi. Katsomme sinun sävymaailmaasi ja tarpeisiisi sopivat tuotteet sekä käymme  perinpohjaisesti läpi kuinka tuotteita käytetään. Pääset harjoittelemaan silmämeikin tekoa itse, meikkitaitelijan opastuksella. Opastamme sinua myös siveltimien oikeaoppiseen käyttöön!

 

Silmämeikki 50+

Kaipaatko päivitystä meikkirutiineihisi? Haluaisitko oppia meikkitaiteilijoiden parhaimmat vinkit laskeutuvien luomien meikkaamiseen? Kaipaisitko apua tyylikkäiden meikkisävyjen valinnassa?

Olet saattanut huomata että iän karttuessa samat sävyt ja tuotteet, tai tapa meikata ei tunnu enää toimivan? Meikinopastus sopii sinulle, joka kaipaat inspiraatiota ja varmuutta aikuiseen meikkiisi. Kauneusammattilaisemme osaavat antaa sinulle helposti toteutettavia vinkkejä sekä tekniikoita, joilla silmämeikistäsi tulee raikas ja tyylikäs. Katsomme sinun käyttötarpeisiisi ja sävymaailmaasi sopivat tuotteet sekä käymme  perinpohjaisesti läpi kuinka tuotteita käytetään. Opastamme sinua myös siveltimien oikeaoppiseen käyttöön.

 

Meikkipussin päivitys

Onko meikkipussissasi synteettisiä lempituotteitasi, joille haluaisit löytää luonnonkosmetiikasta luonnolliset vastineet? Anna meidän auttaa! Tässä konsultaatiossa tarvitset mukaasi oman meikkipussisi, tai listan lempituotteitasi, joille et vielä ole löytänyt vastaavaa tuotetta luonnonkosmetiikasta.

Meikkipussin päivityksessä pääset tutustumaan pintaa syvemmältä luonnonkosmetikkaan samalla kuin sinulle valitaan uudet ihanat tuotteet. Voit kysyä sinua vaivanneita asioita kosmetiikan käytössä.

 

Meikkaus

Kaipaatko meikkiisi uusia vinkkejä? Etkö tiedä mitkä sävyt sinulle sopivat tai mihin kohtaan poskipuna kuuluu? Haluatko ammattilasisen apua ja näkemystä arkimeikkiisi?

Meikinopastus sopii sinulle, joka kaipaat varmuutta tai inspiraatiota arkimeikkiisi. Katsomme juuri sinun  ihotyypillesi ja sävymaailmaasi sopivat tuotteet sekä käymme läpi kuinka tuotteita käytetään. Pääset harjoittelemaan tuotteiden käyttöä kasvoillesi myös itse ja opastamme sinua siveltimien oikeaoppiseen käyttöön.

 

 

Ostatko lahjaksi?

Kirjoita kassalla kommenttikenttään lahjan saajan tiedot, niin postitamme hänelle lahjakortin.

Merkitse tietoihin ainakin seuraavat:

Nimi

Osoite

Puhelinnumero

 

Varaukset ja lisätiedustelut:

https://greenlips.avoinna24.fi/reservation

asiakaspalvelu [a] greenlipsbeauty.com

tai soittamalla numeroon 050-544 8004.

 

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana