TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

My Magic Mud Whitening Activated Carbon Toothpaste - Valkaiseva Hammastahna

My Magic Mud Whitening Activated Carbon Toothpaste - Valkaiseva Hammastahna

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: DR051

Brändi: My Magic Mud

My Magic Mud Whitening -hammastahna on vain luonnollisia raaka-aineita sisältävä hammastahna, joka valkaisee ja puhdistaa hampaat. Luonnollisen hammashoidon edelläkävijä My Magic Mud valkaiseva hammastahna sisältää mm. GMO-vapaata ksylitolia, bentoniittisavea, kookosöljyä ja puhtaita eteerisiä öljyjä.

Valkaisevat mustat aktiivihiilijauheet ovat historiaa, nyt saat jauheen ja hammastahnan samassa tuubissa. 

My Magic Mud on yksi nopeimmin kasvavia suunhoitobrändejä maailmalla ja sarjan tuotteita suosittelevat hammaslääkärit ympäri Amerikkaa. My Magic Mud suunhoitotuotteet ovat kaikki tutkitusti tehokkaita ja turvallisia hampaiden ja suun terveydelle.

Koko 113g

 

My Magic Mud Valkaiseva hammastahna - Piparminttu

Tämä valkaiseva ja puhdistava hammastahna on luonnollisen hammashoidon edelläkävijöitä. Hammastahnan laadukkaat luonnolliset raaka-aineet takaavat hellävaraisen ja tehokkaan puhtauden hampaille ja ikenille.

Hammastahna sisältää vain luonnon parhaita raaka-aineita: puhtaita eteerisiä öljyjä, kookosöljyä, teepuuöljyä, bentoniittisavea ja GMO-vapaata ksylitolia. Se ei sisällä fluoria, natriumlauryylisulfaattia, glyseriiniä, triklosaania, vaahdotusaineita, gluteenia, GMO-aineksia tai muita haitallisia aineita. My Magic Mud Whitening -hammastahnalla on Natural Cosmetics Standard -sertifikaatti.

My Magic Mud Whitening -hammastahna on ensimmäinen hammastahna, jossa on yhdistetty kookospähkinän kuoresta saatava aktiivihiili ja bentoniittisavi. Aktiivihiili poistaa plakkia, pahanhajuista hengitystä ja hampaiden värjäytymiä.

Hammastahnan maku on miellyttävä yhdistelmä piparminttua, talvikkia (wintergreen) ja mausteneilikkaa. Lopputuloksena on raikas suu ja valkoinen hymy!

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.
Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.

1 Arvostelu(a) "My Magic Mud Whitening Activated Carbon Toothpaste - Valkaiseva Hammastahna"

  1. PARAS HAMMASTAHNA!

    kirjoittanut Mona pvm 06 Wed, 2018

    Paras testaamani hammastahna, valkaisee tummentumat ja sen huomaa! Ihanan puhtaat, valkoiset ja kiiltävät hampaat, erityistä plussaa raikkaudesta ja siitä, että kaikki raaka-aineet on valittu suun ja hampaiden terveyttä ajatellen. <3

Kirjoita arviointisi

Arvosana

ota tuotetta reilusti. Harjaa hellävaroen 2 min. Sylje varovasti tuote lavuaariin vesihanan ollessa päällä, jotta lavuaari pysyy siistinä.  Huuhtele hammasharja ja harjaa sen jälkeen hampaat, ikenet ja kieli.  Huuhtele suu ja purskuttele. Viimeistele puhdistus hammaslangalla.

Distilled water, Diatomaceus Earth, Non-GMO Xylitol, Bentonite Clay, Coconut Oil*, Activated Coconut Shell Charcoal, Peppermint Oil*, Citric Acid, Grapefruit Seed Extract, Sweet Orange Oil*, Potassium Sorbate, Rosemary Oil, Stevia*,Tea tree Oil*, Vanilla Extract*, Xanthan Gum

*Luomusertifioitu raaka-aine