TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Palkitsemisjärjestelmä

 

GREENLIPS BEAUTYN JÄSENENÄ OLEMINEN KANNATTAA!


Rekisteröitymällä Greenlips Beautyn jäseneksi pääset osaksi palkitsemisjärjestelmää jossa uskollisia asiakkaita palkitaan mielettömin eduin! Palkitsemisjärjestelmässä keräät rahanarvoisia Green Glam -pisteitä (100 green glam pistettä = 1 €). Pisteitä voit käyttää tuotteiden maksuvälineenä Greenlips Beautyn verkkokaupassa.

 

TOIMI NÄIN:

Greenlips Beauty Palkitsemisjärjestelmä 1

 

Rekisteröidy jäseneksi

Jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista. Kun olet luonut oman jäsentilisi Green Glam -pisteiden keruu voi alkaa. Jäsenlomakkeessa voit valita haluatko tilata uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeemme saat 100 Green Glam -pistettä! Tilaa uutiskirjeemme ja inspiroidu ajankohtaisimmista luonnonkosmetiikkauutisista ja tiedä aina ensimmäisenä mahtavista tarjouksistamme!

Jos et ole tilannut uutiskirjettä rekisteröitymisen yhteydessä, voit tilata sen ’Oma tilini’ -> ’Uutiskirjetilaukset’ kautta. 

 

Greenlips Beauty Palkitsemisjärjestelmä 2

 

Tilaa laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita

Kaikki tekemäsi ostokset kerryttää Green Glam-pisteitä jäsentilillesi (muista tehdä tilaukset aina sisäänkirjautuneena). Itse päätät miten ja milloin käytät pisteitäsi.

 

Greenlips Beauty Palkitsemisjärjestelmä 3

 

Jätä tilaamistasi tuotteista tuote-arvostelu

Jättämäsi arvostelu on arvokas meille ja muille asiakkaille. Jokaisesta jättämästäsi arvostelusta saat 50 Green Glam -pistettä.

Voit kirjoittaa arvostelun klikkaamalla Arvostele tämä tuote -tekstiä, joka löytyy tuotesivun tuotenimen alta. Arvostelun voi myös jättää jokaisen tuotesivun alalaidassa olevasta Arvostelut-kohdasta. Voit katsoa jättämiäsi tuotearvosteluja jälkikäteen asiakastilisi kohdasta Tuotearvosteluni. Voit saada max. 200 pistettä tuote-arvosteluista päivässä. Tämä on rajattu väärinkäytösten ehkäisemiseksi.

 

Greenlips Beauty Palkitsemisjärjestelmä 4

 

Olitko tyytyväinen saamaasi palveluun ja tuotteisiin? Suosittele ystävälle

Jos ystäväsi littyy Greenlips Beautyn jäseneksi saat 50 Green Glam -pistettä. Kun ystäväsi tekee ensimmäisen tilauksen Greenlips Beautyn verkkokaupasta saat 200 Green Glam -pistettä!

Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen suosittelulinkki. Jakamalla tätä ystävillesi sinun on mahdollista kerätä pisteitä. Voit suositella sivustoa seuraavilla tavoilla:

a.     Tilausvahvistuksen jälkeen sinun on mahdollista lähettää henkilökohtainen suosittelulinkki/kuponki ystävillesi eri kanavia pitkin (sähköposti, Facebook, Twitter). 

b.     Lähetä henkilökohtainen suosittelu ystävillesi suoraan asiakastilisi kautta. Mene ’OMA TILINI’ -> ’MINUN PISTEENI’ -> ’SUOSITTELE YSTÄVÄLLE’.  Täältä voit jakaa suosittelulinkkiäsi tai mahdollista kuponkia ystävillesi nopeasti ja helposti sähköpostitse, Facebookissa ja Twitterissä.

 

Greenlips Beauty Palkitsemisjärjestelmä 5

 

Kerro meistä sosiaalisessa mediassa

Tykkää tai Jaa tuotesivuja, saat 50 Green Glam -pistettä. 

Verkkokaupan tuotesivuilla tuotekuvan yläpuolelta löydät Facebook, Twitter ja Pinterest painikkeet, joiden kautta tykkääminen / jakaminen onnistuu helposti. Facebook ja Twitter jakamisesta saat 50 pistettä, Pinterest jaosta 10 pistettä. Huomioithan, että tiliesi joissa jaat tietoa tulee olla julkisia.

 

 

 

 

Tutustu vielä jäsentasoihin ja etuihin! Greenlips Beautyn palkitsemisjärjestelmä on jaettu kahteen tasoon. Tasosi ja etusi riippuvat siitä, kummalla jäsentasolla olet.

Lisätietoja Green Glam -pisteiden keräämisestä:

 

Kaikki rekisteröityneet jäsenet voivat kerätä rahanarvoisia Green Glam -pisteitä. Jäsenet keräävät pisteitä automaattisesti verkkokaupassa tehdyistä ostoksistaan. Kirjautumalla omalle tilillesi, voit seurata pistesaldoasi ja pistetapahtumia. Jäsenet voivat lisäksi aktiivisuudellaan kerätä pisteitä. Väärinkäytösten kautta kerätyt pisteet poistetaan jäseneltä.

 

Kaikki kerätyt Green Glam -pisteet ovat rahanarvoisia (100 Green Glam -pistettä = 1 €). Voit itse päättää, kuinka paljon Green Glam -pisteitä käytät ostoskorissa hinnanalennuksena.UUSI GREENLIPS BEAUTYLLÄ?

Liity Greenlips Beauty jäseneksi! Jäsenenä keräät mm. rahanarvoisia Green Glam -pisteitä kaikista ostoksistasi! Tutustu myös muihin mahtaviin jäsenetuihin täältä.

Tilaa uutiskirjeemme ja inspiroidu ajankohtaisimmista luonnonkosmetiikkauutisista ja tiedä aina ensimmäisenä mahtavista tarjouksistamme!

UUSI GREENLIPS BEAUTYLLÄ?

Liity Greenlips Beauty jäseneksi! Jäsenenä keräät mm. rahanarvoisia Green Glam -pisteitä kaikista ostoksistasi! Tutustu myös muihin mahtaviin jäsenetuihin täältä.

Tilaa uutiskirjeemme ja inspiroidu ajankohtaisimmista luonnonkosmetiikkauutisista ja tiedä aina ensimmäisenä mahtavista tarjouksistamme!