TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Pure By Ekovista - Karitevoi Nilotica

Pure By Ekovista - Karitevoi Nilotica

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: EKO004

Brändi: Pure by Ekovista

Pure by Ekovistan harvinainen itäafrikkalainen Shea Nilotica on karitevoiden luksusta. Tämä luomu karitevoi, jota myös sheavoiksi kutsutaan on kylmäpuristettu, luomu, ja raaka. Ei sisällä mitään lisättyä,

Koko 100ml

(20,00 €/kpl, 200 €/litra)

Pure by Ekovista Luomu Karitevoi

Pure by Ekovistan karitevoi on harvinaista itäafrikkalaista shea Nilotica -lajia Pohjois-Ugandasta. Siinä missä länsiafrikkalaiset karitevoit ovat yleensä koostumukseltaan kovia ja vahamaisia on itäafrikkalainen nilotica karitevoi voidemaisen pehmeää sekä hyvin levittyvää ja sitä pidetäänkin sheavoiden luksuksena. Ainutlaatuisen koostumuksensa ja hyvän levittyvyytensä vuoksi se on mainio yleisvoide koko perheelle, jopa perheen pienimmille.

A-laatuluokituksen saanut Pure by Ekovistan luomu karitevoi on 100% puhdasta, prosessoimatonta eikä sisällä säilöntäaineita, hajusteita tai kemikaaleja. A-laatu on korkein laatuluokitus, jossa kaikki hyödylliset vaikuttavat aineet ovat varmasti tallella. Shea Nilotica sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja (erityisesti Omega 9) sekä A, E, F ja K vitamiineja. Se sisältää lisäksi runsaasti tulehduksia ehkäiseviä komponentteja ja soveltuu sen vuoksi erinomaisesti etenkin kuivalle ja atooppiselle iholle.

Karitevoi sopii hyvin kasvoille, huulille, vartalolle ja erityisesti vartalon kuiviin paikkoihin kuten kantapäihin, jalkoihin jne. Karitevoita voit kokeilla myös kuiviin hiuslatvoihin. 

Karitevoilla on kosteuttava ja ihon omaa paranemisprosessia edistävä ja tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Tuote rauhoittaa ärtynyttä ihoa kuten ekseemaa, ihoallergioita ja auringonpolttamia. Uudistaa ihoa ja lisää ihon elastisuutta. Karitevoilla on kevyt, luonnollinen aurinkosuoja.

 

Karitevoin sosiaalinen rooli


Pohjois-Uganda on ollut 1980-luvun lopulta lähtien väkivaltaisten kapinallisten taistelutanner yli 20 vuoden ajan. Vuonna 2006 alueen turvallisuustilanne hiljalleen parani ja monet kodeistaan paenneet ihmiset palasivat kotikyliinsä ja viljelysmaillensa. He kohtasivat kuitenkin vaikeuksia kotiensa ja uuden elämän jälleenrakentamisessa. Monet olivat menettäneet yhden tai useamman perheenjäsenen ja heidän kotinsa ja viljelysmaansa olivat poltettu. Sodan aikana useat shea-puut olivat kaadettu polttopuiksi ja näin ollen vuosisatoja vanha viljelysperinne melkein kadonnut!

TÄNÄ PÄIVÄNÄ: Ecocertin koulutuksen ansiosta, yli 2000 itsenäistä maanviljelijää on oppinut uudelleen shea-puiden viljelyn arvon. Vuosien lobbauksen jälkeen, shea-puiden kaato polttopuiksi kiellettiin laissa. Tällä varmistetaan ympäristön kestävyys ja perinteisen shea-viljelyn jatkuvuus.

Tukemalla Pohjois-Ugandalaista shea-viljelyä, suojelemme luontoa, vaalimme paikallisia perinteitä sekä tuemme rehellistä elinkeinoa, joka parantaa paikallisten hyvinvointia. Ulkopuolinen ruoka-apu ei ole enää tarpeen vaan viljelijät ja heidän yhteisönsä ovat alkaneet pärjätä omalla työllään.

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.
Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Levitä puhtaalle iholle ja anna imeytyä.

Butyrospermum parkii butter (karitevoi)*

 

100 % kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää

100% kokonaisraaka-aine määrästä on luomuviljelty

*luomusertifioitu raaka-aine